Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: st únor 27, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
Děkuji ti Alenko, to je krásné. Já v poslední době myslím jen na to miminko, protože segra by chtěla taky druhý, tak o tom spolu pořád mluvíme. Jen ale aby se mi ustálila ta váha. Pak už by to nemělo tolik vadit. Tak snad budu mít taky brzy dva metříky. To by byla nádhera _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st únor 27, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
a niko, co abonent na tatínka, nechal by si říct? jinak gratuluju k prokroku a vítězství a přeju aby se ti zdravotní stav ustálil. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: st únor 27, 2008 10:45 pm Předmět: |
|
|
No Maruško, taínek by i chtěl, ale samozřejmě asi ne hned. To akorát vyjde, než se mi ustálí ta váha. Už jsme o tom ne jednou mluvili. Tak se zatím mějte, já jdu makat. Papa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st únor 27, 2008 11:09 pm Předmět: |
|
|
Holčiny....moc Vám to Všem přeji...Niko...50kg, závidím ach jo, já chci taky!!!! Moc Ti přeji to mimčo, to je to nejkrásnější, co ženská může zažít....
Gábinko, jak jsem psala, jsi hvězda, ani jsem se nestačila rozkoukat a jsi docentka, úžasné, gratuluji a věřím, že mě doženeš...já lezu teď jak hlemýžď, ale dnes mi paní doktorka v Iscare řekla, že je to super, sice prý za měsíc jen 2 kg, ale co prý chci v zimě, navíc to byl prý opravdu jen tuk, že mi roste svalová hmota a tuk mizí a to je nejlepší, budu jí tedy věřit, nedoplnila mě, mám si psát jídelníček a příští týden naklusat a pak se uvidí, ale byla se mnou spokojená....Takže Gábi, asi si dám panáka na Tvé zdraví a na tu docentku
Renčo, ty mlč , takový nováček po operaci a tolik kil dole, to já nedokázala za 7 měsíců, asi z Tebe budu mít brzo deprese, za chvíli můj metřík bude k smíchu...sakra, musím něco vymyslet doufám, že se v pátek potkáme...
Jinak dnes jsme byly s Maruškou na kavču, stále usměvavá, milá, pohodová, fakt se s ní člověk nenudí, inteligentní, upovídaná....hlavně dokáže povzbudit a dodat optimismus...díky Maruško....už se těším na další setkání, jsi moje krevní skupina a vážně prima.....musíme zase vymyslet nějaký sraz......
A ostatní taky zdravím, přeji sílu a pevné nervy a hlavně ....výdrž
Ježiš, to jsem se zase rozepsala  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st únor 27, 2008 11:10 pm Předmět: |
|
|
Jo, jinak Maruško, doma s mamčou to dopadlo přesně tak, jak jsi předpovídala...taakže psycho a žádná změna, jen já v nervech.....jsi prostě jasnovidka _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 7:33 am Předmět: |
|
|
Gabčo : ty teda jedeš !!! Veliká poklona a gratulace !!!! No a jak oslavíš docentůru ? KOupíš si něco hezkého?
No já naopak teď stojím..ale asi je to teď stresem z práce a nevyspáním a taky jsem teď v posledních dnesch vysadila důslednost v pití...čekají mě te´d mzdy a dodělávání daní a pak víkend odpočinek a pohoda...a pak se to snad rozjede a to jdu i na stoly a rolletic...takže bude i pohyb...snad je to tím...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 8:26 am Předmět: |
|
|
KAČKO, LECRAMKO ,RENČO,TAKY10, KEISHO, GÁBINO ,NIKO - nestíhám to v té vaší rychlosti ani všechno registrovat a vám všem i ostatním velikánská gratulace !!!!!!!!!!!!!!!! A obzvlášť oběma rekordmankám !!!!! Opravdu jste všechny úžasný a hodný obdivu. _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 8:31 am Předmět: |
|
|
Lú- holky ty jsi taky úžasná..těch Tvých 14 kg dolů je naprosto super !!! takže tobě taky gratulace !!!  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 8:41 am Předmět: |
|
|
Kačko Díky. _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 9:03 am Předmět: |
|
|
Lú - teda takhle brzo po operaci - tolik kil! Smekám!!!! _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 10:16 am Předmět: |
|
|
Marcelko,taky děkuju. . _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 12:28 pm Předmět: |
|
|
Gábina napsal: | Ahoj Ahoj Ahoj
Tak konečně můžu říct, že jsem po téměř 7 měsících od operace (a tři čtvrtě roku od začátku hubnutí) docentka
Je to zahanbující, ale takovou váhu jsem měla naposledy po porodu a to je už 14 let
Dlouho jsem váhala, než jsem změnila metřík, ale když mi dnes váha ukázala 98,5 kg, tak jsem byla ochotná uvěřit, že mám stovku za sebou
Takže ještě kilčo a zaokrouhlím to na neuvěřitelných -55 kg a zároveň dosáhnu I. stupně obezity! Tak už aby to bylo  | Jsi jednička GRATULUJU _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
Lú, fakt super, tolik kil za takovou chvíli, za chvíli nás doženeš _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 28, 2008 10:58 pm Předmět: |
|
|
Taky10,kéž by,kéž by.Ty vaše náskoky jsou sice opravdu motivující,leč pro mě fakticky nepředstavitelné .  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 7:53 am Předmět: |
|
|
Ahoj pár dní tu nejsem a nestačím dočítat a hlavně ty vaše váhové úbytky jsou prostě bezva.
Gábinko ty holka šikovná tvoje docentůra je prostě něco úžasného. C o jsi dokázala a stále dokazuješ všem na fóru hrozně moc ti to přeju a fandím ti
Niko ta tvoje 50 to je teda něco taky velká gratulace a hlavně na sebe dávej pozor, v tak krátké době tolik kilo to je neskutečné.
Taky10 Marti ty už máš taky moc pěknou postavičku a že váha nejde někdy dolů? Víš ono je to taky tím, že jsi hodně aktivní ve sportu takže máš svalovou hmotu a tuky skoro žádné. Jsi moc bezva doufám, že se brzo uvidíme já mám také vůně ráda tak můžem jít na čuchanou.
Tak a teď to hlavní:
Dnes je to přesně 9 měsíců po operaci a JÁ JSEM OFICIÁLNĚ DOKONČILA SVUJ METŘÍK a jsem na sebe opravdu moc pyšná. Nikdy bych nevěřila, že to dokážu a ono jo. Takže všem kteří stále ještě nevěříte, věřte, a vše dokážete  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|