Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
niko, od nového roku je takové pronásledování SMS trestným činem, já bych mu napsala at toho okamžitě nechá jinak že na něj podáš trestní oznámení, myslím že by to mohlo zabrat. je to tedy pěkný vůl a ještě že ses na něj vykašlala hned. Musí být zamindrákovanej že tohle dělá. A bude klíd. Proboha ještě že když mě bylo méně že ty mobily nebyli....
A zase kilo dole? Objednej se na tu homolku, co my bysme za to dali, že, ale co je moc je moc.A co odběry udělala sis? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
Niko také Ti přeji vše nejlepší k svátku a pozor na magory
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 6:40 am Předmět: |
|
|
Děkuji zlatíčka moje za přání.
Co se týče toho blba, tak sms ignoruji, ale ono mě to fakt dost deptá a především to, že posílá třeba 5 za sebou a i v noci. Ted se musím učit na zkoušky, který mám v pondělí a vůbec mi to neleze do hlavy.
Jo a sama nejsem, je se mnou Petr - ten mi dodá trochu toho optimismu.
Maruško odběry si teprva udělám, ale fakt to už nesmím odkládat. Slibuju, ale další dva týdny mám školu, tak nevím jak se mi to podaří. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 7:48 am Předmět: |
|
|
Marie.s : no to je trochu překvapující sdělení..to jste asi nějak zpřísnily, když dříve stačilo k přístupu jen to, že je někdo po zákroku, ale atk uvidíme...snad se na nějaké srazu všechny poznáme...
Niko : a co ti v těch sms pořád píše ???? Někteří lidi jsou fakt magoři..
Jinak já mám dnes přesně měsíc po zákroku...a jsem spokojená...za měsíc 10-11kg je fakt překvapující pro mě..a pozitivně... te´d se sice plácám už týden okolo v rozmězí 1 kg, ale asi to tak je že tělo se potřebuje adaptovat..dnes jsem si nasadila zase své prstýnky, protože už jsou mi...akorád...jinak jsem ráda, že je víkend..  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 7:58 am Předmět: |
|
|
Co mi píše ?! - no tak pořád dokola jednu sms a to že mě nenávidí, že jsem sobecká myslím jen na práci, na školu a na něj ne a ať už konečně všem řeknu jak ho miluju. Že si jen nalhávám že ne. A to je hodně zkrácený. JE TO VŮL A KORUNOVANEJ !!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
Niko, když ti nepíše, že tě chce zabít, tak to ještě jde ba ne, promiň já jsem na tohle hrozná- já chápu, že je to psycho. Moje kamarádka měla přítele- hroznýho kteréna a když se na něj vykašlala, tak on jí občas taky počastoval nějakou pěknou sms- jako třeba že je kur... atd. no a na štědrej večer mi volala a říkala- hele, víš co mi ten deb...napsal? jedno slovo : "chcípni"- obě jsme se tomu strašně smály- přišlo nám to strašně vtipný- takový milý, když si všichni přejou lásku a zdraví a pohodu a on jí pošle tohle- takže si to neber tak k srdci- a pokud ho opravdu ani malilinko nechceš, tak mu to napiš a přidej poznámku o trestním oznámení(jak ti to radila Maruška), protože tohle je harassment - jak se tomu říká česky? harašení to zní hrozně ale význam toho je stejnej- prostě obtěžování. Možná tím, že mu neodepisuješ on cítí, že tě dostává- tak se nedej  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 8:58 am Předmět: |
|
|
Kačko to není nic překvapujícího. Od začátku co tu jsem zde bylo psáno že na studentku mají přístup pouze prověřené osoby neb tam každý dává své soukromé fotky (třeba i v prádle) a tak z toho nikdo nechce udělat veřejný web. Navíc ne o každé okolí ví na jakém zákroku byla a tak je to zároveň chránění soukromí. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 10:02 am Předmět: |
|
|
Kamčo já vím, že to není až tak hrozné, ale deptá to dost. Jo a co se tel.čísla týče, tak to už je zapomenuto a smazáno, hned jak jsme se rozešli. Teď mi posílá sms z net portálu, takže bohužel pro mě.
Já na něj kašlu. Mám Petu a to mi ke štěstí stačí. Ikdyž zůstanu na týhle váze, tak je to pro mě úžasný! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 10:49 am Předmět: |
|
|
Lecramko : no to jsem veděla, ale vím, že s tím přístupem je to nejen o prověřenosti, ale asi i hlavně o symaptiích..jak jsem zjistila, ale tak já to zas tak nepotřebuji, jen jsem chtěla některé z vás vidět - popř tam dát svoje fotky , aby jste mohly poznat zase fyzicky mě a tak..ale není to nic co by bylo životně důležité...stačí mi to i takhle a tady...
Niko : no já bych nechala nějakýmu kámošovi nebo tomu tvýmu Péťovi, aby mu zavolal jako chlap chlapovi a řek mu, jestli se nestydí s takovouhle trapností a že je spíš pro smích..většinou to zabere, protože ten dotyčnej se vztekne a nebo se začne stydět...a nebo to chce fakt nechat ho snad ho to časem přejde...a nebo jak radí Kamča nedat mu najevo, že tě ničí spíš se mu vysmát, aby vidětl, že to naTebe nemá žádnej dopad a ono ho to přejde tak se drž..
Zuztomas držím palečky veděš si pěkně...tak držím palečky a´t to zvládneš do operace a ještě něco schodíš...ale nedramatizuj to nějak ono to pak půjde dolů tak jako tak a bez takového boje  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
no kačko, trochu jsi to trefila, nejde až tak o sympatie, někdo si sednout může a někdo ne, spíše ve mne nějak nebudíš důvěru, tvé příspěvky jsou pro mne zmatené, občas mám pocit, že jen opakuješ co píší ostatní, nějak z toho nemám dobrý pocit. Ale je to jen můj pocit, a třeba si ho opravím až tě poznám na některém ze srazíků, určitě ted v unoru nějaký pražský bude, a já svuj postoj přehodnotím, člověk se nejlíp pozná osobně. Měli jsme již na spolužácích nevítané hosty proto si hesla střežíme. Tak doufám že se na srazu uvidíme a pak... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
Marie.s: na sraz ráda přijdu a poznám někoho osobně a uvidíme...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | no kačko, trochu jsi to trefila, nejde až tak o sympatie, někdo si sednout může a někdo ne, spíše ve mne nějak nebudíš důvěru, tvé příspěvky jsou pro mne zmatené, občas mám pocit, že jen opakuješ co píší ostatní, nějak z toho nemám dobrý pocit. Ale je to jen můj pocit, a třeba si ho opravím až tě poznám na některém ze srazíků, určitě ted v unoru nějaký pražský bude, a já svuj postoj přehodnotím, člověk se nejlíp pozná osobně. Měli jsme již na spolužácích nevítané hosty proto si hesla střežíme. Tak doufám že se na srazu uvidíme a pak... |
Maruško tak tohle mi příjde trochu tvrdý, nemyslíš? Uvědom si, že jsme tady všichni na jedný lodi, tak proč ty antipatie? Nemůžeš přece posuzovat lidi jen podle toho, co tady napsali, když si se sebou nevěděli rady. Vždyť Kačka nepsala nic tak odsouzeníhodného, popisovala jen své momentální pocity. Promiň, ale příjde mi to docela útočný. Odsuzovat člověka, kterého osobně neznáš. Promiň, ale toto mi nepřišlo fér. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 6:07 pm Předmět: |
|
|
Ahojky asi se tu rozvinula diskuze trochu se nám to spadává do nechtěného..Já Kačku znám sešly jsme se v Iscare na obědě.Je to príma holka,která ví co chce.Myslím ,asi to, oč nám tu jde všem a to ZHUBNOUT.Má po operaci,není to dostatečné prověření.Přeci když na to člověk jde tak prověří nejvíc sám sebe ne?A je na nás jakýma očima na něj koukáme.Prosím za Kačku je fakt jedna z nás.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
no vidíš zdenko a když jsem se ptala jestli se s někým zná a potkala tak se nikdo neozval. Jaano , píšu to za sebe a já prostě ten názor mám a protože je tajný web registrován na mě , nehci mít problémy. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 8:34 pm Předmět: |
|
|
No a já budu další,kdo se s Kačkou setká - teda pokud nám to vyjde časově - neb máme ve stejný den kontrolu v Turnově.
Vždycky,když to tady na fóru zaskřípe ,tak mám pocit,jako by se mi hádaly rodiče. Chodím si sem krom popovídání i pro podporu a pocit sounáležitosti a hodně to pro mě znamená. _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|