Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: po únor 04, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
No holky já se včera po dlouhé době (po 3 měsích měřila) a byla jsem mile překvapená. Až budu doma tak vám napíši srovnání protože tam mám uloženo jak jsem na tom v říjnu byla. Fakt to potěší. I když je pochopitelně stále co sundavat. Jo a na tu břišní tanečnici se také hlásím - roztočím to jak jiní obruč )) _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Léňa
|
Zaslal: po únor 04, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
lidi pomooooc.Váha mi jde nahoru!
Mě to nějak asi nesedlo.Jím stejně a najednou to jde hore.Doprčic! _________________ band 28.2.2007 od únoru do úmoru
ztráty:-22cm přes břicho
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: po únor 04, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
Ahojky. Gabco já nestačím zírat. Ty máš dole 50 kg.
Já mám teď trochu problém. Všechny holky v práci, do mě rejpou, že strašně hubnu, že se ze mě stává anorektička, že skončím s metabolickým rozvratem v nemocnici a tak něco. No oni neví po jaké operaci jsem. Já jim řekla zaobalenější verzi. No a teď do mě začala vrtat i vrchní a staniční. No oni mají starost, ale já jim nedokážu pořád vysvětli, že jsem pod kontrolou doktorů a že mě to prostě nejde tolik jíst. Teď si ale dávám jahody s cukrem a zatím v pohodě. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: po únor 04, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
LÉŇO KLÍDEK TO BUDE O.K. Piješ děvče?Klid přijde to zase to půjde dolů.Držím palečky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Léňa
|
Zaslal: po únor 04, 2008 10:20 pm Předmět: |
|
|
Niko-kde děláš?
Já před MD dělala na chíře a neměla jsem potřebu se tam s nikým o bandu bavit.
Ups,menší problém,pan dr.přesídlil z Olmiku do Přerova a na chířeby právě měl začít primářovat.
Supr!Takže celá nemocnice bude vědět,čím jsem si prošla a o to hůř-mě to moc nefunguje!!!!
ad pití-vím,že je to dost provázané,jen na to málo myslím.Ale vím a snažím se.Přísahám!Ale v létě mě alespoň žízeň snáž upozorní. _________________ band 28.2.2007 od únoru do úmoru
ztráty:-22cm přes břicho
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: út únor 05, 2008 7:43 am Předmět: |
|
|
Niko- no to je přesně ono- včera jsme se o tom bavily na jiném tématu- někdo se ptal zda říct, nebo neříct. Já jsem řekla- právě proto, abych měla klid, protože ty lidi kolem umí být neuvěřitelně otravný. Jediný co mě mrzí je, že jsem to řekla den před operací- a už to jelo- všichni v práci začali-néé Kami, my ti pomůžeme zhubnout, to nedělej a takový ty kecy- všichni maj max. 65 kg, takže nemaj potuchy o čem mluví. Pak když jsem se vrátila z nemocnice, tak už jsem měla pokoj- protože tomu nezabránili a už s tím nemohli nic dělat, tak to přestali řešit já nevim, že se každej nestará o sebe. Přeci nejsme žádný idioti, abychom si nechali uříznout kus žaludku a podobně jen proto, že nás to zrovna napadlo fakt mám pocit, že nás takhle ty lidi berou...a to, že 99,9% z nás by bez podobné operace třeba zaklepalo bačkorama o 20 let dřív, to už neřešej- fuj to jsem se zase po ránu rozčílila  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miluska
|
Zaslal: út únor 05, 2008 7:51 am Předmět: |
|
|
LÉŃO,PROSÍM,ODPOVĚDĚLA BYS MY NA SZ,CO JSEM TI POSÍLALA.DÍKY.  _________________
38LET,bandáž 20.3.2007,třetí doplnění,před bandáží-12kg,po bandáži-18kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út únor 05, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
Niko, tak se na ně vykašly, víš, že hubneš pod dohledem doktorů a ty by snad s Tebou něco dělali, kdyby to bylo špatné né???? _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: út únor 05, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
Kačko ono to není jen tak. Je pravda, že když se podíváš na metřík tak chybí opravdu jen kilčo, ale to je to nejhorší. Po určité době se ta váha zastaví každému a už nehubne a to je můj případ. Pokud to kilčo zhubnu budu ráda, pokud ne nic se neděje. Jinak zpevňovat se už moc nedá zhubla jsem opravdu dost a na to už pomůže jen abdominoplastika (odříznout břicho) no uvidíme.
Gábi ty jsi opravdu motivace pro ostatní, protože zhubnout 51kg to je něco a stále ještě hubneš. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út únor 05, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
niko, to je opravdu těžké, myslíš že ani netuší? A co na homolku kdy tam jdeš? Třeba se už teď to hubnutí zastaví a bude lépe, a přestanou do tebe rejpat, ale třeba jim na tobě opravdu záleží a mají o tebe obavy, ono takhle hodně rychle zhubnout není dobré, a ví že si měla problémy. No nezávidím ti. Mě tedy dost lidí obdivuje, ted jsem byla u rodičů a viděl mi soused a nemohl to vydýchat a hned druhej den mámu zpovídal co a jak. Ale oni nic neví, a já jen tvrdím, že kvuli operaci jícnu a pak toho slepáku prostě nemůžu žrát a když jsem už zhubla tak to zpátky nechci. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út únor 05, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
Olinko, jestli jsem přímo motivace, to si netroufám tvrdit, ale dobrých příkladů je toto fórum plné. I já mám své vzory a netajím se tím. Hlavně Romča je důvod, že jsem se vůbec přidala k vám. Zhubla neuvěřitelné množství kil a já pochopila, že nikdy není pozdě začít se sebou něco dělat. Já vždy měla pocit, že jsem i mezi baculkami ta nejtlustší a vaše metříky a BMI mě v tom jen utvrzovaly. Pak jsem ale viděla Romanin metřík a došlo mi, že pokud si to člověk v hlavě konečně srovná a ví, že chce změnu, vyplatí se to zkusit. Díky Romanině úspěchu jsem přemohla strach z operace, který mi už dlouho bránil odhodlat se k radikálnímu řešení mé váhy. Romčo díky, že mezi nás chodíš a sdílíš s námi své zkušenosti.
Další mojí inspirací jsi Olinko právě ty, protože pohled na dokončený metřík je skutečně fascinující. Ukazuje, že je možné dosáhnout toho, co jsme si při startu přáli a to je pro mně velká naděje.  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: út únor 05, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
Gábinko tebe obdivují hned od začátku . Jsi o málo starší než moje dcera a jsi můj vzor moc tě obdivují a gratulují . Jinak všem to jde moc hezky přejí Vám to všem. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: út únor 05, 2008 2:09 pm Předmět: |
|
|
Gábi hrozně moc ti děkuju ... opravdu i slzička mi ukápla. Snad každý tu má svůj vzor a chce dokázat, že zhubne. Ale bez bandu a tohohle fóra bych to já nikdy nedokázala a za to moc děkuju. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út únor 05, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
Krásně to píšete holky já mám také své vzory, jste to vy dvě Gábinka a Olča a hlavně moje skoro dcera Romanka, ta mě svým mládím a temperamentem posouvá stále kupředu tada někdy se holka hodně nadře, když se zaseknu a nechce se mi jít dál, ale i když asi nikdy nebudu mít takové výsledky jako vy, tak mě tohle forum a hlavně vy tady, co si píšeme moc pomáhá je perfektní, že když již mám pocit, že už nemůžu dál a chtěla bych se vším seknout, kouknu sem a čtu, čtu, čtu a jedu dál po té dálnici a chuť odbočit na polní cestu mě přejde
Veliké poděkování všem, kteří tak nádherně hubnou a motivují všechny ostatní tady na foru i ty, kteří se příjdou jen kouknout a potom se rozhodnou jít do toho  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út únor 05, 2008 3:56 pm Předmět: |
|
|
Olča napsal: | Gábi hrozně moc ti děkuju ... opravdu i slzička mi ukápla. Snad každý tu má svůj vzor a chce dokázat, že zhubne. Ale bez bandu a tohohle fóra bych to já nikdy nedokázala a za to moc děkuju. | Můžu se podepsat pod to, že bez tohohle fora bych to nedokázala. Sice zpočátku tu byly skeptické hlasy, ale to mě drželo zatnout zuby a přestát ty těžkosti na začátku.
Olčo ty jedeš, koukám jsi skoro na konci metříku a počítám, že půjdeš přes tu metu. Zkusila jsem si tam jednou azdat nižší váhu než svoji vysněnou a ono to nechá tu metu a metřík sestupuje. Tak ti držím palce a věřím, že to půjdou ještě něco za metu.
Romčo jsi bezkonkurenční to je jasný, tvůj příklad dává sílu těm, co nabrali až příliš.
Aleno klobouk dolů, mně to jít tak pomalu, tak s tím seknu ... né vlastně to už bych měla taky bandáž a kde bych byla, už asi hubená, někdy skoro závidím sprinterkám.
Omlouvám se všem, které jsem nejmenovala, musela bych prolézt forum a žebříček.
A ještě dost těch, které asi dokázaly a už sem nechodí.
Můj metřík se sice ještě nepohnul, ale ten den už se blíží, jsem mírně nad. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|