Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, ... 728, 729, 730 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 2:16 pm P�edm�t: |
|
|
Tak to je super s tou k���.Ale ��kali,�e cvi�en�m se to srovn�-no uvid�me.Tak jo ur�it� je�t� nap�u.Tak se m�j a a� jdou ty kila o�kliv� rychle dolu.Jdu taky ven�it.Tak pa a d�k |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: po �ervenec 24, 2006 5:19 pm P�edm�t: |
|
|
Zdrav�m,
tak u� jsem tak� kone�n� na t�to cest�. Dnes jsem byla na posledn�m vy�et�en� a v t�dnu od 7.8. (p�esn� datum mi pr� daj� v�d�t) jdu na band� .Douf�m,�e v�e prob�hne dob�e. Jsem r�da,�e sly��m sam� pozitivn� v�ci od lid�, kte�� band� podstoupili. Nev�te n�kdo, zda p�i n�jak�ch komplikac�ch lze band� odstranit bez n�sledk�? D�ky v�em. V�em, kte�� se rozhodli pro band� dr��m palce |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: po �ervenec 24, 2006 11:17 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky lidi�ky,i j� m�m p�ed sebou band� v Iscare v Praze.Napl�novan� to je zat�m na 14.8.Boj�m se a t��m z�roven�.Hrozn� si p�eji abych pat�ila k t�m �tastn�m co jim band� pomohla,nastartovala je a oni m�n� sebe a sv�j �ivot k lep��mu.Je moc dob�e �e zase funguj� tyto str�nky,je to pro n�s moc d�le�it�,v�d�t �e n�kdo u� to m� za sebou a kila miz� a miz�.Je jasn� �e to nen� jednoduch�,po��d myslet na to co mus�m a co nesm�m,ale jde to a to je d�le�it�.J� m�m trochu strach z toho pit�,hl�dat se a p�t pr�b�n� po mal�ch lok�ch,to mi d� pr�ci.Ale mi notorick� diet��i si porad�me i s t�m,hlavn� kdy� to m� smysl a je to natrvalo.��m v�c se mi bl�� den D t�m v�c jsem nervozn�j��.Nev�m jak v�s,ale m� na�i dokto�i ��len� zrazovali a v�ichni ode mn� dali ruce pry�,�e band� je nesmysl.No nedala jsem se ,p�u si s pan� kter� je u� rok po band�i a je v naprost� pohod�,dod�v� mi s�lu a klid.Byli toti� chvilky kdy jsem byla slu�n� zvyklan�,nen� to lehk� rozhodnut� obzvl�t� kdy� jsou d�ti.Ale tet�jsem moc r�da �e jsem se nevzdala a dotahuji to do �pln�ho konce.Tak at�se n�m v�em da�� a kil�a at�miz�.Zat�m se m�jte v�ichni fajn a skuzte si na m� 14.8 vzpomenout a dr�et palec d�ky MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jsovka
Zalo�en: 25.7.2006 P��sp�vky: 31
|
Zaslal: �t �ervenec 25, 2006 8:31 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj v�ichni,tak� jsem na cest� k band�i,je�t� m� �ekaj� posledn� vy�et�en� ,tak douf�m,�e to vyjde. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Gabi
Zalo�en: 25.7.2006 P��sp�vky: 20 Bydli�t�: Nymburk
|
Zaslal: �t �ervenec 25, 2006 10:27 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky lidi�ky,jsem ve f�zi rozhodov�n� se.��m v�ce se iformuji t� v�ce jsem pro, hlavn� kdy� si pro��t�m va�e p��sp�vky.Cht�la bych se zeptat,kde si to nechat ud�lat nebo koho zkontaktovat?Nej�ast�ji �tu o Iscare to je v Praze?A jak dlouho se �ek� na operaci?Douf�m �e jsem vhodn� adept BMI m�m 50,6(extr�m co).M�m hormon�ln� poruchu,diety nepom�haj� a dokto�i mi taky po �ty�ech letech nepomohly a l�ky jsou vylou�en� m�m probl�mi s tlakem.R�da bych m�la d�ti nev�te jestli band� neni p�ek�kou?Moc d�kuji za odpov�d a dr�im v�em pale�ky a� kila padaj� ahojky |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: �t �ervenec 25, 2006 11:26 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Gabi,nemus� se b�t,�e bys snad byla jedin� s BMI nad 50 ,j� jsem na tom podobn� a v�� �e je n�s v�c ne� si dovede� p�edstavit.Sta�� jedna n�v�t�va v Iscare a pochop�.Ale c�l m�me v�ichni stejn�,tak se ni�eho neboj a zkus to!J� jezd�m do Iscare v Praze a od prvn� n�v�t�vy k pl�novan� operaci ub�hli 3 m�s�ce a to jsem m�la n�lez na j�cnu,tak�e se mi ta doba prot�hla o l��en� toho j�cnu.Nev�m jak �ekali ostatn�,mo�n� jsem m�la jen kliku,ale �lo mi to i s komplikac� takhle rychle.Samoz�ejm�,�e pokud jsi je�t� nechodila k ��dn�mu obezitologovi,tak to budou nejd��v zkou�et l�ky.Band� se d�l� a� kdy� v�echno selhalo.V�m �e spousty �ensk�ch band� podstupuje pr�v� proto �e nem��ou ot�hotn�t,i u m� to byl jeden z d�vod�.M�m 9 -ti letou Terezku a hrozn� chce br�chu.Ptala jsem se na to a rok od band�e se m��e� o mim�o pokou�et,d��v to nedoporu�uj�,ale to ti sami vysv�tl�.Co se t�k� tv� horm.poruchy a �patn�ho tlaku,tak to se mus� poradit a� tam,oni si t� d�kladn� vy�et�� a proklepnou a v�echno vysv�tl�.D�le�it� je �e nepot�ebuje� doporu�en�,proto�e m� ho nikdo necht�l za ��dnou cenu napsat.Jen�e mi jsme mal� m�sto a asi tu trochu zaspali.Objednej se po telefonu,m� p�epojili p��mo na pan� doktorku,kter� jsem v�e vysv�tlila,nahl�sila v�hu,v��ku,v�k a ona si m� pozvala asi za 14 dn� na prvn� n�v�t�vu.V�ichni jsou tam neskute�n� mil� a ch�pav� tak nen� �eho se b�t.Zkus to,j� se taky b�la a dneska u� po��t�m dny.Dr��m ti palec a v�bec v�em co do toho jdou s n�mi.MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: st �ervenec 26, 2006 7:04 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj G�bi, opravdu nen� �eho se b�t. V ISCARU jsou opravdu bezva. Mysl�m,�e nikdo t� tam nebere jako n�co m�n�cenn�ho, tak jak se to st�v� v mnoha jin�ch zdravotnick�ch za��zen�ch. Ur�it� kontaktuj toto centrum, objednac� doba je pon�kud del��,z�le�� k jak� l�ka�ce, ale ur�it� to stoj� za to. Co se t�hotenstv� t��e, bylo ni �e�eno, �e se nedoporu�uje d��ve jak za 6 m�s�c� od operace. Je to hlavn� z d�vodu, �e chce� zhubnout a v t�hotenstv� to p��li� nejde .Ur�it� to nen� p�ek�kou.Dr��m palce. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Gabi
Zalo�en: 25.7.2006 P��sp�vky: 20 Bydli�t�: Nymburk
|
Zaslal: �t �ervenec 27, 2006 2:52 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky moc d�kuji za podporu a za rady. Moc mi to pom�ha.Mysl�m �e jsem se rozhodla i man�el mne podporuje a u� jsem na�t�vila str�ky Iscare je to luxusn� klinika,brzy tam zavol�m.Je�t� jednou d�ky a budu na v�s myslet , p�sn�te jak pokra�ujete pa G. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: �t �ervenec 27, 2006 8:30 pm P�edm�t: ..pro Matrixe :o) |
|
|
Ahojenky matrixi (slun��ko)...ty jo..jsme si myslela,�e s epod Tebou slehla zem..co se stalo�lov��ku,� jsi zmizel ??...�tu p��sp�vky...��kala jsem ti ,� chlapi hubnou rychleji....jsi pa��k gratuluji....j� jsem na 16kg..jen tak pomali�ku to jde ted..Ale je to t�den co sjem najela na 3x t�dn� fitko s �pravou na spalov�n�... . Pa Mili |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: �t �ervenec 27, 2006 8:40 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojenky bacul�tka......neboj te se ni�eho..mohu v�ele doporu�it..za�ala jsem do Iscaru jezdit v listopadu a s v�hou 131kg, BMI 44 d�sn�....m�la jsem zdravotn� probl�my a nemohu m�t d�ti krze svou v�hu nehor�znou...do operace jsem dala dolu 4kg...Tak�e v den operace 28.3 jsem m�la 127kg....jsem tedy skoro 4m�s�ce po operaci a m�m dole -16kg to jest 111kg,u �en to jde pomaleji ne� u mu�� maj� jin� metabolismus...�eny hubnou pomaleji ale zato d�le a mu�i rychleji ale krat�� dobu.Jsem spokojen�,kupuji si men�� oble�en� hu�...a m� sebev�dom� roste..Chod�m do fitka a za��n� s emi to p��it sportovat pomalu.Jsem v pohod�..nechod�m hu� v �ern� barv� aby m� to ze�tihlovalo ale hu� obl�k�m pastelov� barvi�ky,prost� pr� kvetu a kr�sn�m hihii...Tak dr��m p�sti�ky a hur� do boje baculky..pa pa Mili |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jsovka
|
Zaslal: ne �ervenec 30, 2006 7:31 am P�edm�t: |
|
|
Zdrav�m.Zd� se mi,�e jste tady sam� mlad� ko�ky.To j� jsem u� babka a pr�v� proto jsm se rozhodla pro band�.Ned�vno se mi narodila vnu�ka a tak ne� povyroste cht�la bych n�jak� to kilo sundat.Nechci aby m�la ufun�nou hekaj�c� babi�ku.Douf�m,�e mi to vyjde a tak �tu va�e zku�enosti a t��m se,a� za�nu sundavat kil�a.T�m co maj� po operaci p�eju aby se jim dob�e hublo a t�m co se rozhoduj�-odvahu. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: ne �ervenec 30, 2006 1:16 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj jsovko-vnu�ka z toho je�t� nem� rozum,ale u� tet�je jasn� �e m� super babi�ku,kter� se opravdu d�kladn� p�ipravuje na to b�h�n� a v��n� oh�b�n� se pro d�sn� d�le�it� kam�nky,kyti�ky,klac�ky a poh�zen� hra�ky.Opravdu ti dr��m palce.A nemysl�m si �e by se do t� band�e pou�t�li jen mlad� holky,to sp� do toho dopisov�n� p�es internet se asi trochu v�c pou�t�.V �ek�rn� v Iscare jsem m�la �pln� opa�n� pocity,�e jsem tam snad jedna z nejmlad��ch.Ale to je sp� n�hoda s k�m se tam zrovna potk�m,kila tr�p� �pln� v�echny,mlad�� nebo star��,mu�sk� nebo �ensk�,to je fuk!Hlavn� �e se �lov�k rozhodne s t�m skon�it a jsem p�esv�d�en� �e jsme to vzali za spr�vn� konec.I kdy� jsou takov� co �id�(sebe i doktory)i po band�i,zrovna p�i moj� posledn� n�v�t�v� v Iscare tam �e�ili jednu pan�,co pr� 100% n�co jin�ho jedla a n�co jin�ho psala do j�deln��ku,proto�e i po band�i nehubla ,ale podle toho co psala by se m�la ztr�cet p�ed o�ima.Takov�m asi nen� pomoci.P�ijde mi to zbyte�n� a nesmysln� takhle �idit,ur�it� by do toho nem�li j�t lidi co opravdu necht�j� zhubnout a ob�tovat tomu n�co.Band� n�m d�v� velkou �anci a je na n�s jestli j� vyu�ijeme.Nen� to ur�it� z�zra�n� operace,kter� z n�s p�es noc a bez na�eho p�i�in�n� ud�l� 50 kg modelky,to je kravina.Od kamar�dky(mimochodem taky trochu star��)v�m �e si stejn� mus� po��d od��kat a i po roce dodr�ovat pravidla a �e budu trochu jako vyl��en� alkoholik,dokud to nezkus�m znovu(p�ej�d�n�)tak to p�jde ,ale b�da jak za�nu znova!Ale v���m �e to jako v�t�ina zm�knu.J� ne�ek�m z�zraky ,m� sta�� kdy� u� nebudu tr�et z davu a lidi m� klidn� p�ehl�dnou.Tak se m�j fajn,u��vej si vnu�ky.MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
V�ra
Zalo�en: 30.7.2006 P��sp�vky: 1
|
Zaslal: ne �ervenec 30, 2006 3:50 pm P�edm�t: Rok od operace !!! |
|
|
Ahoj v�ichni,
jsem r�da, �e op�t tyto st�nky funguj� !! Tak jsem jedna z t�ch, kter� m��e ��ct, m�m operaci za sebou a opravdu to st�lo za to !!! 16. �ervna jsem m�la v�ro�� - 1 rok od operace a v�sledky ??? -55 kg , je ze mne jin� �lov�k.
Zat�m se v�ichni m�jte fajn: Ti, kte�� m�te p�ed operaci, po operaci nebo se rozm��l�te, �i v�h�te, vzkazuji: "Dok�zala jsem to j�, dok�ete to i Vy ostatn� !!!!!!!!!!! "
V�ra |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 6:14 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj V�ro to je teda bomba
Jsem u� po operaci.A tv�ch 55 kg je m�j c�l a �e jsi to zvl�dla za rok to je n�dhern�!!!Douf�m �e to taky dok�u.Sna��m se,tak snad to vyjde.Ta pa a k� by bylo v�c lidi�ek co sem budou ps�t sv� �sp�chy.Stra�n� m� to motivuje. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jsovka
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 7:08 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj lidi,tak jsem dnes dokon�ila posledn� vy�et�en� a u� m�m skoroterm�n v t�dnu od 14.8. Jsem fakt moc r�da a v���m,�e do toho nic nevleze. Moc mi pom�h� ��st va�e p��sp�vky,dod�v� mi to odvahu. J� se tak trochu boj�m,ale to asi ka�d�. Michaelo d�ky za podporu.Dr��m palce v�em co jsou na tom jako j�. Jsovka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|