Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zuztomas

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 10:19 am    Předmět: Citovat

Ahoj všem, tak jsem přežila gastro a teď jsem si volala pro výsledky a všechno je dobrý, tak mě čeká interna 29.1. Řekne mi někdo co všechno interna obsahuje, ať vím na co se připravit. Myslím, že to nejhorší už mám za sebou, gastro byla fakt síla, psycholog byl fajn a dostala jsem souhlas, takže ještě ta interna a pak už termín, nemůžu se dočkat.
Poraďte mi ještě, několikrát jsem tu četla, že hubnutí po bandáži závisí taky na tom jak člověk držel dietu před operací, co přesně to znamená, mám držet nějakou dietu už teď?

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 10:41 am    Předmět: Citovat

Tak ti gratuluju. Nejhorší máš už opravdu za sebou. Interna je EKG a běžná vyšetření. Toho se už neboj. Jinak se přesuň do tématu Operace či stravování a tam vše najdeš, nebo pokud ne, tak se ptej. Tohle téma slouží jen k představení se nováčků a pak již utíkáme do témat, která nás zajímají, ano?

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gábina

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 12:56 pm    Předmět: Citovat

Ahoj romy Cool - jsme rádi, že se ti tu líbí a že máme dalšího bojovníka v naší armádě. Bojujeme stejně jako ty za lepší zdraví, pěknou postavu a nově nabyté sebevědomí. Přeji ti hodně úspěchů na tvé cestě za novým já . . . Laughing Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Gábina

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 2:21 pm    Předmět: Citovat

zuztomas napsal:
Ahoj všem, tak jsem přežila gastro a teď jsem si volala pro výsledky a všechno je dobrý, tak mě čeká interna 29.1. Řekne mi někdo co všechno interna obsahuje, ať vím na co se připravit. Myslím, že to nejhorší už mám za sebou, gastro byla fakt síla, psycholog byl fajn a dostala jsem souhlas, takže ještě ta interna a pak už termín, nemůžu se dočkat.
Poraďte mi ještě, několikrát jsem tu četla, že hubnutí po bandáži závisí taky na tom jak člověk držel dietu před operací, co přesně to znamená, mám držet nějakou dietu už teď?

zuztomas - Interní vyšetření je téměř shodné s tím předoperačním. To, co jsem absolvovala já najdeš ve Volné diskuzi, téma Kde začít? Dnes jsem volala na str. 26 Wink

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2008 7:21 pm    Předmět: Citovat

Také bych chtěla přivítat všechny nováčky mezi náma.... i když jsem myslím poslední, která Vás ještě nestihla pozdravit... Sad
Ale sleduju Vás, Vaše příběhy, zážitky, příspěvky,.. Wink Wink Wink
nikousek

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 10:14 am    Předmět: Citovat

AHoj všem, tak jsem se právě rozhodla, že přestanu být čumilem a budu jsem chodit pravidelně. Takže základní info o mě: je mi 26 let a 1.11.2007 jsem si nechala vooperovat bandáž žaludku. Operace proběhla v Brně, operatér MUDr. Čierný. Dnes jdu na první doplnění bandáže, tak uvidím Smile. No, je to takový nucený představení, tak nevím, co bych ještě napsala, ale věřím, že se rozpovídám, prtože je tu spousta sympatických lidí. Takže všem držím palečky a přeju hodně úspěchů!!! Razz
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 11:17 am    Předmět: Citovat

Ahoj Niki... dovol mi, abych Tě mezi náma přivítala coby další okroužkovanou.. Wink Laughing Laughing Takže jsi po delším čase vystoupila z anonymity? Tak to je fajn .. protože tady najdeš spoustu spřízněných duší ochotných kdykoli přispět radou, rozesmát nebo jen vyslechnout či poklábosit si o čemkoli...
A až se tu trochu porozhlédneš, zkus si vytvořit metřík, ať víme, jak se ti daří, jaké máš úspěchy.. a můžeme Tě podporovat... (vše najdeš v tématu "Jak na metřík").
kamča

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 2:15 pm    Předmět: Citovat

Taky tě Niky vítám Laughing Laughing Laughing
Gábina

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 2:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj nikoušku Cool Také ráda vidím nové jméno a třeba časem poznáme i novou tvář. Laughing Přeji hodně úspěchů v hubnutí a mnoho spokojenosti s tímto fórem. Wink Very Happy
A nedá mi to , abych se nezeptala: Co že jdeš tak brzy na doplnění? Řekla sis o to, nebo ti to navrhl či doporučil tvůj lékař? (Že jsem ale zvědavá, viď? Wink Embarassed )

janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 2:21 pm    Předmět: Citovat

Niky taky tě vítám a přeju hodně radosti ze schozených kil.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
ALENA

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 7:25 pm    Předmět: Citovat

Vítám Niki Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing přeji hodně úspěchu a čekáme tě v kecací kavárně Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Taky10

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 9:09 pm    Předmět: Citovat

Niki, taky Tě moc vítám a koukám jako blázen, že Tě chtějí tak brzy doplnit....řekni nám o tom více...mnoho úspěchů přeje Martina
Hoboken

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 3:04 am    Předmět: Bandáž??? Citovat

Ahoj všichni, s tloušťkou se potýkám snad od narození. (muž nyní 30 let)
V období končící puberty se mi podařilo zhubnout na 95kg. Ale protože jsem vždy velmi rád jedl, baštil a později žral, začal jsem opět zdárně nabývat. Nejlépe se mi začalo "dařit" po svatbě a má váha letěla jak raketa. Ne že by mě to bavilo, na to, že se měním v hromadu sádla sem myslel poměrně často. Bylo však jednodušší zahnat černé myšlenky dávkou něčeho dobrého.
Loni se ručička na váze zastavila někde u čísla 180. (nebo tak nějak) Nebyl jsem schopný vyjít po schodech ani do druhého patra, abych se nezafuněl jak lokomotiva. Další problém s oblečením- ten jsem řešil za pomoci obchodů s velikostmi xxxxxl, ale i tam jsem se dostával k horní hranici obrvelikostí.
A já se opravdu chtěl měnit. Jenže jak do toho? Pár pokusů jsem uskutečnil a mnohým nemusím vysvětlovat, že zbytečně. Zdarvá strava mi moc neříkala a představa syrové zeleniny ve mě vyvolávala noční můry. Myslel jsem, že nemám žádnou vůli. potom jsem narazil na vaše fórum a myslel že jsem v ráji. Jasně nechám si "ufiknout" žaludek a bude.
A opravdu jsem se s tou myšlenkou na bandáž začal vážně zabývat a dával dokupy informace.
Zlom. Stačilo jedno náhodné změření tlaku (220/150) a bylo mi jasný, že vypadat jako neustále se potící BIG BEN je v porovnání s tím, že se nedožiju ani maturity vlastní dcery prkotina. Hned druhý den jsem dostal prášky na tlak, a k večeři si udělal zeleninový salát. Došlo mi taky, že se s dcerkou někdy chci taky podívat do kina, na koupaliště, nebo projet na kole. Stačila jedna noc a já si to konečně přerovnal v hlavě. To nechce dietu, to chce změnit celý životní styl a natrvalo. Hlavně nespěchat, když můžu 30let tloustnout můžu i 30let hubnout.
Zatím se daří i bez "berliček". Za 9 měsíců mám asi o 32cm v pase méně a váha je pod 150 kg. nevážím se, není to pro mě rozhodující. A je to SUPER! Nepotím se jak vrata od chlíva, schody do 4 patra vyběhnu bez zadýchání a řeší opět starosti se šatníkem. Všechno mi je velký (kdyby měl někdo zájem).
Myslel jsem že vše je o vůli a podobně. Není to pravda. Je to motivu, a ten musí být opravdu silný. nakonec jsem rád, že jsem bandáž nestihl. Když mám jednou za čas totiž chuť na řízek, tak si ho dám. Kuřecí, skoro nasucho a jen se zeleninou.
Jste tu první komu jsem to kdy takhle pověděl. Ale i Vy jste přispěli k tomu, že jsem se nakonec rozhodl změnit.
kamča

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 7:44 am    Předmět: Citovat

Ahoj Hoboken- tak tu moctivaci tí závidím- na mě to ale nějak nezabírá- možná je to tím, že ještě nemám děti...každopádně ti gratuluju a přeju moc úspěchů. Klidně s námi na tomto fóru zůstaň, Trixl také nemá bandáž a stejně je to naše velká kamarádka Laughing Laughing Laughing
janaaa

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 8:25 am    Předmět: Citovat

Hobokene gratuluji, ale není pravda, že k motivaci nepotřebuješ pevnou vůli. Je vidět, že jí máš a jako berlička slouží motivace. Přeji ti, abys vydržel a nesešel z cesty. Je nás mnoho, co shodilo mnoho desítek kil, ale potom stačila maličkost a člověk se vrátil do starých kolejí. Přeji ti do dalšího boje mnoho sil a velmi silnou motivaci.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: