Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kamča

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2008 8:57 am    Předmět: Citovat

Niko- Wink Laughing Wink Laughing
Renata Levá

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2008 10:43 am    Předmět: Citovat

Mě taky říkali-dávejte si pozor,aby jste nehubla moc rychle ale po pravdě-ono to nějak nejde ovlivnit.Na jednu stranu mě to moc těší a na druhou stranu,když čtu o těch problémech tak mám respekt a fakt jím třeba 6krát denně.Jdu na kontrolu 28.1 tak jsem zvědavá.

Tubulizace 5.12 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olča

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2008 5:31 pm    Předmět: Citovat

Ono to hubnutí ze začátku jde docela rychle, aspoň mně teda jo, ale teď už nehubnu no aspoň, že nepřibírám. Stále jsem bez doplnění v dubnu se mám objednat na kontrolu tak už to doplnění asi budu potřebovat. Jinak vás stále pečlivě sleduju a všem moc fandím. Také nováčky tu vítám a přeju jim ať si ten štíhlejší život hezky užívají.
trixl

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2008 5:34 pm    Předmět: Citovat

Olčo ty máš krásný metřík, ten by mi stačil. Myslím. nevím co budu psát, pokud až tam dolezu.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Gábina

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 11:16 am    Předmět: Citovat

Konečně se váha po více než měsíci slitovala a ukázala o kilo méně. Shocked Laughing Tak snad nebudu čekat zase měsíc na další změnu metříku. Rolling Eyes Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Gábina

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 12:43 pm    Předmět: Citovat

Evičko - tak to je fajn, že i ty dnes můžeš slavit. Asi jsou nějaké "erekce na slunci" Laughing Laughing že se to konečně pohnulo.
O dovolené už mluvíme, protože potřebujeme jet první nebo druhý červencový týden (kvůli manželově práci), ale zatím se nemůžeme shodnou kam?! Confused Dcera chce Itálii, manžel Španělsko a já trvám na Chorvatsku. Jediné v čem se shodneme je to, že to bude Evroopa, že pojedeme autem a že to bude k moři. Wink Laughing

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Gábina

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 12:45 pm    Předmět: Citovat

A koukám Evi, žes byla doplněná Shocked Tak to asi zafungovalo, ne? Wink Very Happy

marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 12:45 pm    Předmět: Citovat

gábi hurá, tak vidíš tobě to ukáže o kilo méně, já stojím už nějaké 3 měsíce, váha mi sice ukazuje občas i o 2 kila méně , ale pak nevím proč zase hup a je zpátky tak metřík ani neměním.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Libuše

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 2:22 pm    Předmět: Citovat

Elenko gratulují že se ti to pohnulo. Já holky celý 14 dní stojim na váze.Ted´jsem si dala závazek že si dám tekutou stravu ,Dnes jsem začala aspon´3 dny aby se to pohnulo.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Gábina

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 3:23 pm    Předmět: Citovat

Maruško - ruku na srdce - vždyť už teď je z tebe kočka. Laughing Moc jsi se změnila od té doby, kdy jsi začala hubnout. Shocked Úplně v pohodě se oblékneš v běžných obchodech a zdravíčko už je také na dobré cestě. Třeba toto je tvoje váha. Idea On je rozdíl mezi "tabulkovou" váhou, vysněnou váhou a ideální váhou. Ideální je ta, která člověka neomezuje, neohrožuje na zdraví a kterou si je člověk bez většího strádání schopen udržet. Wink Já nejspíš také nedojdu do konce metříku (i když bych moc ráda), ale na rozdíl od tebe mám pořád ještě co zhazovat. Confused Jiní při této mé váze začínají . . . Embarassed Embarassed Embarassed

Libuško - vůbec nesmutni. Snad se neurazíš, když to tak napíšu, ale ve tvém věku je moc těžké výrazně zhubnout a to, co jsi dokázala (a navíc v tak krátké době Exclamation ) je obrovský úspěch Laughing Laughing Laughing Neboj se, ono se to pohne. Idea Je nás tu víc, co teď delší dobu čekáme, nebo jsme čekali, na nějaký úbytek. Wink
Po tekuté stravě asi opravdu zhubneš, ale já se do toho nechci pouštět, protože si myslím, že když pak zase začnu jíst "normálně", zase se to zastaví, ne-li hůř . . . Confused Vždyť i když jsem byla po operaci a začala po kašičkách kousat, šlo hubnutí pomaleji. Confused

ALENA

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 3:51 pm    Předmět: Citovat

Gábinko tak jsem myslela, že budu první, kdo ti bude gratulovat a jsem zase poslednííííííííí Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad moc, moc, moc, ti to přeji, že se ti to pohlo, jsi bojovnice a fakt obdivuji tvoji pevnou vůli Exclamation Exclamation mě se to taky pohlo, ale nahoru, jak jsem psala včera, tak to dopadlo, mám po noční a dvě kila nahoře, budu je sundávat přesně do další noční- tj. 6 dní a pak se to bude opakovat Evil or Very Mad Evil or Very Mad no já bych chtěla sundat aspoň ještě 10 kilo, protože tuhle váhu nechci, nechci, nechci Laughing Wink Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 4:54 pm    Předmět: Citovat

no gábi děkuju za pochvalu, ale pořád mám tak o těch 7 kilo víc než bych měla, twiggy nebudu a ani nechci, a to všechno v břichu. Ale není to zase až tak tragické. Horší je že nemůžu nic jíst kromě tekuté , dneska jsem dělala knedlíky a segedín, a jeden kousk knedlíku a prostě neprojde. Jen polívka, jogurt a tekutiny. No doufám že to nebude nafurt, nevím proč se to tak děje, ale říkat taky nic moc na iscaru nechci, představa endoskopu je děsivá.

Gábina

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 8:57 pm    Předmět: Citovat

Alenko - děkuji moc za gratulaci. Laughing Já rozhodně nesleduji, kdo je první a kdo poslední - každá pochvala se počítá a každá potěší. Laughing Laughing Laughing Já pevně doufám, že i ty ještě zhubneš a i o víc, než těch 10 kg. Idea Uvidíš, co ti řekne pan dr. na kontrole. Jestli je to podle něho dostatečný úbytek po doplnění či ne. Confused Nevím, jestli zvažuješ možnost i jiné bariatrické operace, ale já osobně bych se bála. Shocked

Maruško - v ISCARE bys rozhodně měla říci, jaké máš problémy s přijímáním potravy, protože to určitě není normální stav. Sad Aby to nesouviselo s tou nefunkční bandáží! Shocked

lecramka

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 9:12 pm    Předmět: Citovat

Gabčo ty jsi prostěš sprinterka. Gratuluji - a když se to někdy zastaví (což tu zažila každá) tak nezoufej.... ono se to zase pomalinku rozjede...... Hlavně to chce brát optimisticky - neb s pesimismem u někoho přichází i chuť na sladké a váha frčí nahoru

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
marie S.

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 10:00 pm    Předmět: Citovat

Gábi, uvidím jak to bude pokračovat, dneska prošel sleďový salát s jogurtem, až pozdě jsem si všimla že zatímco jogurtu je 10% zatímco majolky 31%. To byla asi pěkná kalorická bomba, ani uaj o KJ tam raději nebyly. Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: