Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 214, 215, 216 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 7:48 pm    Předmět: Citovat

tak takhle strašná bolest mě trápí už od listopadu což je proti tobě tedy málo, ale jak takhle dlouho můžeš vydržet? Já nejdřív skončila 2 x na pohotovosti na neurologii na bulovce, opichy, kapačky.. Ted chodím na fyzioterpapii, rehábka mne vždycky protáhne svaly, včera jsme dělali svaly pod žebrama , protože ta bolest mi vystřelovala pod levé žebro. Protože jsem měla na pravé straně přirostlou hadičku od portu, který mi museli ambulantně vyndat, při operaci mi srůsty zrušili, hadici zkrátili , a mám ji prý stočenou někde za žaludkem, měla a mám ještě podezření jestli mi nepřirostla zase někam vlevo. Ale je fakt že po třech opradu intenzivní fyzioterapii a hlavně i cvičení doma se bolest zmírňuje. Tak snad je to zkráceným svalem , který byl v křeči a ne hadicí. uvidíme co se vyvrbí, Každopádně informuj o stavu a výsledcích. Martina nám hodí diskuzi do tématu vše o bolesti....že? Emily napiš jak si dopadla, mám to podobné..

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EmilyRose

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 8:09 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Marie..me zebra neboli jen to rameno..je to naprosto presna bolest do stredu ramenniho kloubu.Pri nadechu bych se zblaznila ale pri vydechu jako by malinko povolila.Zit se s tim moc kvalitne neda to mas pravdu,rvu do sebe leky abych aspon trosku fungovala pac chodim do prace a mam 5 leteho kluka takze je to zaprah..urcite dam vedet a budu vdecna za jakykoliv postrehy z tve lecby..kdyz sem sla k obvodni mudr tak mi rekla ze to mam od bederni patere!!!!!!!! ano ctes dobre a dala mi B12 To mi samozrejme ani nahodou nepomohlo..Operovali me 11.9.2006 v pondeli,propustili domu ve stredu a uz v patek jsem skoncila na pohotovosti..tam me napichali injekcemi a poslali domu.Takhle to mam uz pres rok,jenze marodit porad nemuzu tak se radeji cpu leky abych fungovala alespon minimalne a cekam co mi reknou znovu na neurologii
marie S.

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 8:17 pm    Předmět: Citovat

tak lokalizace bolesti ramene je přesná, vyžádej si na obvodní lékařce doporučení na rehabilitaci. Fyzioterapeut mi prohmatal páteř, promáčkl kolem lopatek, a ted z jinou fy cvičím na protažení. Je fakt že jsem si myslela že je to jen rameno, ale to souvisí s ostatníma svalama. Nejsem si jistá jestli to pomůže, ale je pravda že když mě protahuje, bolí mne to z ramene až do zad. chodila jsem ted ještě na magnatoterapii, to nevím jestli je k něčemu a po cvičeních mám ještě 5 masáží. Moje obvodacka mi sama sehnala rehábku. Prášky beru taky, ale to moc nepomáhá, jen to trošku uleví. Ty bolesti ale silně připomínali bolest ze srůstů hadice na pravé straně, takže uvidíme. Ale rehabilitace určitě neublíží, říkala mi fyzioterapeutka, že tam často má lidi po operaci, kterým plyny podráždili svaly. Nemáš teploty když máš bolesti?

EmilyRose

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 9:04 pm    Předmět: Citovat

Teploty nee.. nebo alespon to nevim pac sem se nikdy nemerila..uvidime co mi reknou,uz sem cvicila cviky co me doporucila neurolozka ale nic,zadna zmena..cvicila sem cviky presne na uvolneni svalovych kreci a nic..nepomahaji ani spasmolityka na uvolneni svaloveho napeti..uz opravdu nevim,muj operater mi rekl jestli mi pri operaci nebyl poskozen branicni nerv..uvidime co ukazi vysetreni
marie S.

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 9:48 pm    Předmět: Citovat

kdy máš naplánované vyšetření, sama jsem zvědava, je fakt že mě to nebolí od operace až tak po 3 týdnech po, ale taky mi nepomáhají prášky na spasmus svalů a i když mě to rameno bolí méně, pořád ho cítím a i ty žebra. Mám z toho obavu.

Taky10

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 11:39 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holčiny...nejsem lékař ale i takové silné bolesti mohou být od krční páteře,,,kdysi jsem to mívala......a taky když jsem měla brániční kýlu...nebyla vidět až při laparoskopii u bandu, od té doby, co mi jí odoperovali mám klid...taky tam asi na něco tlačila, ale měla jsem bolest, jak když mám vykloubené rameno a někdy jsem s ním nemohla ani hýbat
EmilyRose

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 11:13 am    Předmět: Citovat

Achojky Taky10 kdybych nekdy mela problemy,aspon jednou s ramenem ale nic,ja se s tou bolesti probudila a jak do me rvali kapacky tak to bylo cim dal horsi..myslela sem si ze je to treba tim jak se najim,napiju a zaludek se malinko zvetsi ze to rameno boli tim,jenze me to boli at delam cokoliv,at sem najezena,hladova,at lezim,stojim,sedim..proste porad..nepomuze zmena polohy nic..vyzkousela sem snad vsechno..to je to co me trapi jinak svuj band miluju Very Happy hodne mi pomohl a dal snad i bude..dekuju vsem za jakoukoliv radu jste zlaticka
Taky10

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 11:19 am    Předmět: Citovat

Tak to tě fakt moc lituji, ještě můžeš zkusit návštěvu neurologa, jinak fakt nevím, ale určitě dej vědět, jak na tom jsi.jo, vlastně, ten Ti byl doporučen a myslím si, že by nejvíce pomohl. Určitě se tam objednej.
janaaa

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 8:17 pm    Předmět: Citovat

KAČKO,
K ZÍTŘEJŠÍ OPERACI DRŽÍM PĚSTI (PLNÉ ŠTĚSTÍ) A BRZY SE OZVI JAK NA TOM SI!
[/b]

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Libuše

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 9:44 am    Předmět: Citovat

janna držim ti palce zítřejší operace.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
janaaa

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 1:45 pm    Předmět: Citovat

Holky díky, díky, díky....

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Venu

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 2:39 pm    Předmět: Citovat

Milá janaaa i já moc držím palečky ať to dobře zvládneš a jsi brzy zpátky doma Laughing Laughing Laughing

[/url]
Band: 12.3.2008
Před operací zhubnuto 4 kg
Keisha

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 4:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vsichni, tak uz ve stredu to budu mit za sebou jestli pujde vsechno podle planu. Uz se opravdu nemuzu dockat.. Bohuzel jsem od posledni kontroly pribrala misto abych zhubla, tak doufam, ze jsem si tim neco nezkomplikovala ale bohuzel Vanoce se mnou zase tradicne zamavaly co se tyce vahy.. no doufam, ze mi to projde...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
janaaa

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 7:46 pm    Předmět: Citovat

Keisho, držím palce ať vše vyjde podle plánu. Já jsem od posledně taky přibrala(bohužel), ale od pondělí to snad půjde dolů. Držím pěsti.

[/url]
Keisha

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 7:54 pm    Předmět: Citovat

Jano tobe taky preju hodne stesti, vidim, ze mame skoro stjene datum operace, BMI a dokonce i metrik tak bude zajimave sledovat jak nam to jde dolu. Dej vedet hned po op jak se citis at vim na co se mam pripravit..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 214, 215, 216 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: