Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 12:00 pm    Předmět: Citovat

Také vítám Biggi - naši zahraniční spolubojovnici !!! Wink Wink

Zajímalo by mě, jak jsi na tom s váhou.. kolik jsi měla, kolik a za jak dlouho jsi sundala a zda si kila držíš... A taky kde jsi byla operovaná..

Takže až budeš mít chvilku, přejdi do příslušného tématu ve Volné diskuzi a my budeme zvědavě čekat na Tvoje zprávičky..
Pa Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Katix

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 8:31 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem Smile
na popud jedné dobré dušičky (děkuji Wink ) bych se k Vám ráda přidala. Fórum pročítám delší dobu, ale zatím jsem se neodvážila.

Abych se představila, jmenuji se Katka, je mi 26 let a jsem z Prahy. S váhou mám problémy od malička, diet jsem držela nespočítaně, vždycky ale přišel jo-jo efekt Sad Jsem schopná zhubnout 20-30 i víc kg (v posledních letech startovací váha +/- 150 kg, ale pak jsem to v určité fázi nezvládla a váha šla opět nahoru.
Moje poslední velké hubnutí (alespoň doufám že poslední, protože bude úspěšné Smile ) probíhá od června/2007, startovací váha něco nad 150 kg, v současnosti cca 120 kg, a to úpravou stravy - ale ne tak radikální jako při předchozích hubnutích (cvičení bych ráda přidala od nového roku Idea ).
Tím, že jsem hledala další info o hubnutí, abych nedopadla jako posledně, jsem narazila na toto diskusní fórum, kde se mi líbí Smile a které mě inspirovalo k objednání se do ISCARE v P.. Zatím na obezitologii, o bandáži ještě nejsem 100 % přesvědčená, ale uvažuju o ní...i proto jsem tady Idea

ALENA

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 9:19 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Katix, vítej mezi námi, koukám, že už máš za sebou spoustu odhozených kil, jsi holka šikovná, snad tě tady ty naše debaty budou inspirovat a rozhodneš se, jak dále Laughing Laughing je dost možností, které ti pomohou, aby se ti váha stále nevracela, ale musíš si vybrat sama, kterou použiješ Wink Wink Wink tak si čti a když budeš potřebovat radu, tak je nás tu dost a každý ti určitě vyjde vstříc Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gábina

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 10:52 pm    Předmět: Citovat

Katko vítám tě Laughing
Obdivuji, co jsi dokázala Shocked I když bandáž nemáš, určitě sem patříš. Wink Třeba Trixl je také bez operace a je určitě platnou členkou fóra Very Happy
Jsi mladší než já, ale s váhou a výškou jsme na tom asi podobně. Já jsem se pro operaci rozhodla proto, že už mne nebavily ustavičné neúspěchy. Sad I když jsem něco zhubla (i 25 kg !), opět jsem nenápadně a pomaloučku sklouzla do zažitých stereotypů a bylo vše zpět i s něčím navíc. Evil or Very Mad Došla jsem k názoru, že to sama nezvládnu a že potřebuji doživotní změnu. Confused I když jsem před operací zhubla 20 kg, brala jsem to jen jako start a za bandáž jsem moc vděčná. Very Happy
Ať tvé rozhodnutí bude jakékoliv, návštěvou ISCARE rozhodně nic nezkazíš, ba naopak. Idea Ony i plánované kontroly na obezitologii udělají hodně a člověka to nutí stále se držet správného režimu. Wink
Přeji ti, abys dosáhla svého cíle a byla se sebou spokojená. Laughing Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
zuztomas

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 5:56 pm    Předmět: Ahoj všem!!! Citovat

Právě jsem se zaregistrovala i když ještě nejsem po operaci, snad to nevadí.
Jmenuji se Zuzka, je mi 27 let, měřím 170cm a vážím 111kg, což už mi přijde opravdu hodně. Už jsem po první konzultaci s chirurgem v Iscaru, pozítří jdu na gastro a k psychologovi a 29.1 jdu na internu a poté dostanu termín operace.

Už se moc těším, když vidím jak Vám to tady pěkně hubne, doufám, že nebudu výjimka potvrzující pravidlo a nebudu jediná komu to nepomůže, mám trochu strach z gastra, ale snad to vydržím. Sad Sad
Nemáte někdo nějakou radu jak si to usnadnit? Můžu se v ISCARU nechat třeba nějak oblbnout abych to gastro tak nevnímala? Embarassed Embarassed

Nevíte jak dlouho jsou čekací doby v Iscaru? Jak dlouho se čeká na operaci po úspěšném splnění tzv.kolečka vyšetření?

Ráda bych tu našla třeba pár lidiček z Prahy, kteří by rádi někdy někam zašli.
Zatím se mějte všichni moc a moc fajn a Všem do nového roku přeji spoustu ztracených kil. Laughing Laughing Laughing Laughing
zuztomas

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 6:03 pm    Předmět: Citovat

jsem tu nová a asi jsem něco udělala špatně Embarassed Embarassed Embarassed a místo odpovědi sem, jsem omylem založila a hlavním foru nové téma AHOJ VšEM, tak snad se tam někdo z Vás podívá a třeba se to i rozjede, tady už je tolik odpovědí, že je to už dost nepřehledné, tak třeba se mé nové téma uchytí a informace budou zase chvilku přehlednější než jich bude 54stran jako tady Laughing Laughing
Ale i kdyby ne, tak Vám chci všem moc poděkovat jsem krátce před bandáží a tady jsem našla skoro všechno co jsem potřebovala vědět, a hlavně jsem tu našla spoustu pozitivních lidi, což mi moc pomohlo v rozhodnutí. Děkuji všem Laughing Laughing Laughing
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 6:36 pm    Předmět: Citovat

Katix jsem ráda, že si se odhodlala se ozvat a něco o sobě napsat. Určitě je ti líp, že si máš o svém problému s kým popovídat. Jsme tu všichni na stejné lodi, a proto se nám o našich problémech líp hovoří. Vítám tě na foru.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Taky10

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 8:03 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Zuztomas...také se bojím doktorů...na gastru mi jen trochu zmrazili krk, žádná chuťovka to není, ale když jsem to vydržela já, tak to vydržíš i ty...a to jsem děsná posera Laughing jen Ti držím palečky, aby Ti tam něco nenašli, tím se operace dost oddálí...co se týká termínu, je to různé, taky záleží, jakou máš pojišťovnu, jaké mají limity atd. je to dost individuální. A co se týká srazu, dáme Ti vědět, v brzské době něco tady v Praze naplánujeme...dej nám čas....rádi Tě poznáme a rádi pokecáme....držím Ti palečky, ať Ti všechna vyšetření dopadnou dobře a ať brzo patříš mezi nás s prstýnkem. Uvidíš, začne Ti lepší život....ale i tak musíš být ukázněná, ale myslím si, že toto forum a schozená kila dříve operovaných Ti bude velkou inspirací, stejně jako mě
Romana

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 10:52 pm    Předmět: Citovat

Zuztomas,Katixholky vítám vás mezi námi a doufám že se tu s vámi budeme setkávat často Razz Razz Razz
kamča

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 8:17 am    Předmět: Citovat

Ahojky zuztomas vítám tě mezi námi. Čekací doba se dá docela dobře zkrátit tím, že si naplánuješ vyšetření kolečka pokud možno najednou- já třeba měla ráno psychologa a v poledne hned gastro a tak.Vlastně jsem byla 19.1. poprvé u docenta Svačiny a 19.3. jsem byla operovaná- takže docela fofr. Jen jsem musela čekat aby mi před operací skončil menses- jinak bych termín operace měla pravděpodobně ještě dřív, ale nechtěla jsem hned po operaci začít menstruovat- i takové věci je dobré zvážit. Člověk je po operaci rád, že je rád a soužit se ještě s těmihle bolestmi mi už příšlo vyloženě zbytečné. Takže hezky si to všechno naplánuj a uvidíš, že to bude co by dup Laughing
zuztomas

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 9:00 am    Předmět: Citovat

Všem Vám moc děkuji za milé přivítání. Taky se těším, až budu po operaci, vím, že začne nový život, protože každé kilo které shodím je už teď výhra.
Moc děkuji za radu ohledně menstruace, to by mě nikdy samotnou nenapadlo, ale bohužel až do takových detailů si to naplánovat nemůžu, protože co jsem takhle tlusta tak mám menstruaci jen zřídka a rozhodně ne pravidlnou. Takže se budu spíš modlit abych to nedostala hned po operaci. Ale i kdyby tak většinou o tom ani nevím, nemám bolesti atd, tak bych to snad vydržela.
Zítra mě čeká Gastro, mám z toho trochu stažený žaludek, ale určitě to vydržím. Potom hned mám psychologa, na co se mám připravit? Co bude chtít vědět? Question Question Question
Taky10

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 9:18 am    Předmět: Citovat

My jsme si s psycholožkou spíše povídaly...proč jsem se rozhodla, jestli přesně vím, co mě čeká atd. Nic významného. Bavily jsme se o rodině, o práci, skoro jako s kamarádkou... Laughing alespoň u mě to tak probíhalo, žádné testy atd. jako některé ostatní jsem nevyplňovala, tak je to asi všude jiné, ale určitě se nemáš čeho bát, tak Ti držím na zítra palce, hlavně na to gastro,
zuztomas

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 9:25 am    Předmět: Citovat

Taky10, děkuju za podporu, budu jí potřebovat, dneska jsem se donutila poprvé po vánocích stoupnou na váhu a ona mrcha ukázala 5 kilo nahoře to je hnus, už mám 115, divím se že mě ještě neopustil manžel Smile

bandáž 12.3.2008

před těhu 89kg
kamča

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 9:51 am    Předmět: Citovat

Jo, já mám s psycholožkou stejnou zkušenost- je to pohoda- jde jí spíš o to, aby člověk nebyl takový ten "zobavý typ" a bandáž nepřežral- je lepší, když je člověk typ " naprat až k prasknutí pak nic a pak zase naprat až k prasknutí"- na to bandáž pomáhá skvěle. Jinak gastro je mazec- nech si píchnout cokoliv, co budou ochotni ti píchnout a pokud se k tomu nebudou mít, tak je zkus o něco požádat. Mě to dělali bez jakékoliv oblbovačky a byl to fakt masakr- ale zase - trvá to opravdu jen pár minut- nebolí to- jen je to strašně nepříjemné.
miluska

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 10:28 am    Předmět: Citovat

AHOJ ZUZI,VÍTAM TĚ MEZI NÁMI,NEBOJ MANZEL TĚ NEOPUSTI ALESPON DOUFAM,URCITE TE MILUJE A BERE TE I S TVYMI KILICKY,PÍSI Z VLASTNI ZKUSENOSTI MELA JSEM 158KG A NIKDY MY OHLEDNE VAHY NEREKL ANI TUK.A TO MA 60 KG,DRZIM TI PALECKY ABY JSI MELA VSECHNY VYSETRENI V POHODE Very Happy Smile

38LET,bandáž 20.3.2007,třetí doplnění,před bandáží-12kg,po bandáži-18kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: