Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Alena Jančová
|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:23 am Předmět: |
|
|
Aleno, že se zase vracím k tomu psíliu. Já mám taky bandáž a nemám problémy. Psilium boptná, to je pravda, ale neboptná okamžitě. Když ho smíchám s jogurtem, nebo trochou mléka a sním, tak mě úúúžasně zasytí tak na 3-4 hodiny. Samozřejmě je to individuální. Myslím že v hruškovým džusu je spusta chemie a cukru který nepotřebujeme. Co člověk to názor. A konečně jsem dala dolů ty 2kila co jsem o vánocích přibrala. To se musím pochválit.Mluvila jsem s nutriční terapeutkou a uklidnila mě že si tělo dělá v zimě automaticky tukové zásoby, páč je venku zima. Na jaře to půjde svižněji. Tak ať hlavně nepřiberem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:54 am Předmět: |
|
|
no alenko jančová, to je dobře že ti psylium nic nedělá, já bych to tedy raději nezkoušela. Na iscare rozdávají příručky kde je přísný zákaz bobtnajících vláknin, a i dietní sestra mi to zdůrazňovala. Když jsem na srazíku poslouchala zkušenost carmell , která na to zapoměla, děkuji ale tedy raději ne, nemusím mít všechno Každému pomůže něco jiného, a když se ovocná šťáva nepije na litry každý den tak neublíží, já piju třeba rajčatovou a ředím ji, protože i ta má cukry, někdy mě prožene, někdy ne, holt střeva jsou nějaký línější, nechtěj pustit to málo co maj. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:59 am Předmět: |
|
|
Víš Aleno Jančová - ono vůbec nezáleží na tom, jestli to bobtná hned nebo až za chvílí, ale prostě, že to bobtná a to znamená, že to může roztahovat žaludek a tím by se bandáž úplně míjela účinkem. Takže raději pozor a raději vůbec ne. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: st leden 09, 2008 1:59 pm Předmět: |
|
|
Na vlákninu pozor!! I po bypasse je zakázána vláknina. Já to nikdy nezkoušela - raději - a ani zkoušet nebudu. Jo a ten hruškový džus si ředím a hlavně ho nepiju pořád, jenom když mám problémy se zácpou a to často není. Je tam sice hodně cukru, ale jednou za čas to neuškodí. Papa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st leden 09, 2008 2:23 pm Předmět: |
|
|
Holky, díky moc za odpověď pro Alenu Jančovou, já bych takhle přesně také odpověděla opravdu vlákninu neeeeeeeee  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka D.
|
Zaslal: st leden 09, 2008 5:05 pm Předmět: |
|
|
Ten džus chce trochu ohřát. Pak je to ono. Proč já mám stále opačné problémy???  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpIXKxS/]
band od 28.3. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Léňa
|
Zaslal: st leden 09, 2008 8:20 pm Předmět: |
|
|
Holky já od víkendu dost experimentuju,protože jsem taky nějak né zacpaná,ale zamrzlá,je to vše nějak pomalé.A vlétě to šlo.
A tak jsem zahájila dle zpětných zkušeností hlavně útok na tekutiny,nejlépe horké čaje a ještě si přistrouhnu i trošku zázvoru.
Ráno jsem začala snídat cereální křupky s mlíkem,nebo ovesnou kaši a světe div se-trávení se nastartovalo,rozjelo.
A od soboty sjelo 1,6 kg-což je dle mě né hubnutím,ale snížením zadržených tekutin-tradičně v obličeji a lýtka.
A hlídám si střídání hlavních jídel a ovocných svačin víc jak před vánocema.
Prostě valit do sebe to co je slupovité-pročistí to střeva od nánosu a probere je k činnosti stejně jako pssílium. _________________ band 28.2.2007 od únoru do úmoru
ztráty:-22cm přes břicho
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st leden 09, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
Léňo, ovoce a zelenina, to je moje denní potrava, křupky teda nemusím ani s mlíkem, já to posnídat, tak již nikdy nedojdu do práce včas a nejlepší čaj, jaký jsem kdy pila, je ----- sypaný bilinný čaj ROOIBOS-CITRUS- ZÁZVOR------
Obsahuje: červený rooibos,zázvor,žen-šen,papáju, santalové dřevo, pom. kůru,červený pepř,květy pomerančovníku,chrpy polní a levandule-- je vynikající  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: st leden 09, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
Holky já už tři týdny stojím na váze. Pozitivní sice je že nepřibírám, ale pochopitelně bych ráda něco sundala a ono nic. Zamrzlo to. Tak tady hltám vaše příspěvky a rady, snažím se víc pít a ještě méně jíst ale nějak to pořád nejde. Ach jo _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st leden 09, 2008 10:38 pm Předmět: |
|
|
Lecramko neboj, uvidíš, že se to zase pohne, někdy se to občas stává  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st leden 09, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
lecramko, když na ni furt stojíš tak se nehne, musíš občas slézt! Si z tebe dělám legraci vid´ˇ? neboj já na ní taky stojím a i když slezu a stoupnu tak nic, pořád stejně,bud klidná on se to hne, ale ze začátku je to vždycky nejrychlejší a pak to neleze dolů a neleze...a pak šup a zase kousek _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:21 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak - ani se to nehne a pokud náhodou ano tak o 20 dkg nahoru aby mi další den udělala radost tím že těch 20 dkg zase zmizí. Normálně si se mnou ta váha hraje - už jen chybí aby se začala nahlas smát ... prostě mám asi hooodně škodolibou váhu _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:31 pm Předmět: |
|
|
To jí musím pohrozit, že jí vezmeš baterky, uvidíš jak se začne snažit  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOUBELKA62
|
Zaslal: st leden 09, 2008 11:35 pm Předmět: |
|
|
Chcete si bez problému vyprázdnit střeva? Tak si kupte děvčata FENOLAX. Je to zaručené a vlastnoručně odskoušené.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: čt leden 10, 2008 8:06 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky, zkuste ten olivový olej a nemusíte do sebe lít žádné juice- a olivový je zdravý- neobsahuje špatné tuky, takže to budete mít i bez výčitek. Mě se váha taky nehýbe- a když, tak špatným směrem- ta zima mi nedělá dobře.
Ještě k té vláknině- když jsem byla na operaci, tak tam se mnou ležela paní asi 63 let- a operovali jí někdy okolo 14:00 no a k ránu tak okolo 4:00 jí nachytala sestra, jak pila nějaký ten Nutridrink- že prý měla strašný hlad, že se to nedalo vydržet- no a pak se děly věci- sestra na ní řvala jak smyslů zbavená, že jestli hodlá zaklepat bačkorama, tak ať se ještě jednou napije, že jí chce dostat do kriminálu atd atd. Prostě na ní řvala proto, že ta paní opravdu mohla zemřít právě kvůli té vláknině a hustotě toho nápoje- vždyť byla pár hohin po bandáži- no každopádné si myslím, že s tím musíme být opatrné- já minule snědla hrstičku slunečnicových semínek a věřte mi, že jsem ještě 4 hodiny cítila každé to zrníčko jak bobtná- nic jiného jsem nemohla sníst a měla jsem pocit, že přeci 10 slunečnicových semínek prostě nemůže nabrat podobu fotbalového míče- nicméně já v tom žaludku ten míč měla a semínka už nechci v životě vidět!!!Co mě ještě tak napadá je ta Benefibra- je úplně rozpustná, čirá, není hustá a je to vláknina- ta by mohla být řešením  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|