Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
Tak jsem upravila metřík, tedy i s kily jak jste chtěly....zvládla jsem to....a hurá hurá a skáču jako ta žába, mám odřenou i hlavu.....je to jen o fous holčiny, ale konečně jsem ve třídě nadváha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurá po xxxxxletech. Fakt jsem šťastná  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 10:25 am Předmět: |
|
|
Jůůůůůůůůůůůůůů Taky10 tak to ti moooooc gratuluju. Opravdu hrozně moc protože vím jak bych byla šťastná já. Ale přeju Ti to holka jedna. A děkuji za metřík. Alespoň vím koho mám dohánět ))) _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
Holky prostě jsme dobré všechny - - každ se občas zastavíme ale ta vzájemná motivace tady je prostě úžasná. Já vás nemít..... _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 10:49 am Předmět: |
|
|
Určitě souhlasím ,když vidím to nadšení,a tu podporu -jdu do toho.I když vím,že to bude těžké,ale vím,že tady pomoc najdu vždycky.zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
Děvčata, všem vám moc děkuju. Už ta váha nejde tak rychle jako dřív a dokonce někdy ukáže i víc však to znáte hlavně teď na zimu si děláme zásoby. Jinak pro představu na -0,4 kg jsem čekala skoro 3 týdny. Nováčkům na fóru přeju ať se jim kilíčka pěkně ztrácejí a je jedno jestli mají bandáž nebo ne. Hlavní je to, že jste se rozhodli bojovat a udělat něco pro sebe a to je moc důležité. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem díky vám za pochvalu, váha se pohla, ale už zase stojí, holt mám pomalý metabolismus, tak mi vše trvá ale hlavně, že už mi to neleze nahoru, bylo to fakt o nervy teď zase budu čekat nejmíň měsíc, než se mi zase nějaké kilo ztratí
Taky10 tak už vím, proč jsi změnila údaje na metříku, už jsem si to přečetla já poslední dobou nějak nestíhám odpovídat asi bych potřebovala v práci taky přestávky, ale my žádné nemáme, musel by nás vždy někdo přijít vystřídat a nejsou lidi tak píšu pouze doma a někdy mi to pár dní nevyjde a pak nevím na co odpovědět dříve
Olinko no ty jedeš ty dáš dole kilo a já za tu dobu 1 deko
Gábinka jo moje tělo už si zvyklo na Meridii, již nemám žádné vedlejší příznaky, tedy až na tu zácpu, ale to se dá taky zvládnout i tlak mám v normě, včera jsem byla na kontrole na interně, tak mě měřili a brali krev a taky vše OK teď bojuji, aby jsem sundala ty 2 kila a měla 110, ale váha mi lítá tam a zpět, už jsem měla 110,5 a zase se mi to vrátilo na 112
ty jsi mě již předběhla, máš menší BMI než já moc ti to přeji  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá listopad 23, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
Taky 10 - tak konečně hranice prolomena Blahopřeji Vím, jak to psychické stránce člověka deptá, nebo naopak vzpruží. Já teď momentálně balancuji mezi morbiditou a "normální" tloušťkou a tělo se zatím rozhoduje, kam se to zhoupne
Alenko- na mé BMI nekoukej - do cíle to máme skoro stejně daleko, takže tu určitě ještě hodně dlouho budeme mít o čem diskutovat  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 12:31 am Předmět: |
|
|
Evi a ostatní, díky za pochvalu...je jasné, že i když bych dorazila k cíií, stále s Vámi budu...už jen to udržování, mi bude dát zabrat a budu muset čerpat sílu a energii...a hlavně poznala jsem tu spoustu dobrých lidiček....takže mě budete mít pořád na krku _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
Gábi a Olčo, jak vy dvě to děláte, sakra. Jste fakt úžasný. Já se teď ani nehnu. Naopak se zase vracím.............., přibrala jsem za 2 dny 1,5 kg nechápu, jak, ale přibrala a teď je týden dávám dolu. už jsem se těšila na 91 a já se tam nedohrabu. gratuluju Chtěla jsem být do konce roku pod 90, ale to nebudu ani náhodou, jestli mi to půjde tímhle stylem. Začínám mít obavy, že jsem na konci a víc už nezhubnu.
Jo a Lecramko gratuluju k docentůře a tobě Taky z nadváze. Kéž by mě to taky jednou potkalo!!!!!!!!!!!!! Máš úžasnou váhu. Gratuluju. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nakládalová Anna
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
Elenko,neboj určitě se to zase pohne! Nejsme máčky i mě se to kolíbá 2kg dole a hned zase nahoře.Ale pomaloučky se dohrabeme do cíle!Kéž by to fičelo jak ze začátku,ale to by jsme chtěli příliš,tak buďme vděčné za to co už je v nenávratnu!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aneta
|
Zaslal: so listopad 24, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
Ahojky přebornice!Pro ty co mně ještě neznají:jmenuji se Aneta a jsem zde nová Zrovna si tu pročítám několik stránek zpětně a závidím Vám.Trošku tady v tom mám chaos.Myslela jsem si,že pokec je jen na té"kavárně"a ted jsem zjistila že je ady toho rozjetého víc.Nevím kam mám koukat dřív.Pro mně a je to jen čistě můj názor by to bylo jednodušší,kdyby to bylo vše pěkně pohromadě.Máte nějaké fígle jak se zde lépe orientovat?To jsem lenoch,co?Držím Vám všem palečky!!!!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzB2tS9/]
[/url]
17.9.2008 tubulizace Turnov
dcera 1,5 roku a syn 6 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
Vím, že samochvála smrdí , ale musím vám oznámit, že od dnešního rána nejsem morbidní Jsem už "jen" hodně tlustá
Samozřejmě jsem tím nijak zázračně nezkrásněla ani svět se točit nepřestal, ale zase je za mnou jedna hranice. Teď hodlám útočit na docentůru, ale když tak na to koukám, budu ráda, když to stihnu do jara. Kdyby mezi tím nebyly ty zpropadené Vánoce, třeba by to bylo i dřív, ale známe to . . . .  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
Gábi moc a moc gratuluji, víš on každý stupínek hrozně moc potěší a každá z nás si staví takové ty milníky na které se potom těší a které jsou pro ni hrozně důležité. Věř že se docentury dočkáš brzy. Opravdu. Také jsem na ni čekala. A spousta jiných též ....... ty úbytky tady jsou tak moc motivující že si člověk ani nepřipouští možnost že by se toho nedočkal. Takže Gábi - gratulík a pevně věžím že brzy budu blahopřát k dalšímu tvému milníku  _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 1:11 pm Předmět: |
|
|
Gábino, připojuju se ke gratulaci !!! Balancuju teď na stejné hranici,ale jelikož zatím prstýnek nemám a ta sebekontrola pokulhává,tak mi váha běhá nahoru dolů dvě kila a nemůžu to překonat.Teda zatím.
Lecramko, další kilčo,ty jedeš ! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
Gábinka je to až neuvěřitelné, jak ti váha letí dolů za poslední asi dva měsíce to je myslím 6 nebo dokonce 7 kilo, co jsi zhubla moc tě obdivuji a protože vím, jaké to dá odříkání, tak ti hrozně držím palce, aby ti to stále šlo alespoň tímto tempem a také gratuluji k nižží kategorii obezity  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|