Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gábina
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 10:30 am Předmět: |
|
|
kaka a snetka- vítám nové bojovnice proti nadváze Přeji vám, ať vám lékařské zákroky pomohou zhubnout a ať vám zhubnutí přinese to, co od něho očekáváte. _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
ALENA
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
kaka, snetka vítám vás obě mezi námi, snetka teprve čeká na operaci, tak opravdu doporučuji si vše řádně pročíst a zjistit co nejvíce informací a hlavně se rozhodnout, kterou variantu operace chceš kromě bandáže se dělá i bypass a minigastrický bypass u bandáže se musí celý život dodržovat povolené porce a jíst pravidelně, ale to ty jako diabetička určitě znáš
já jsem byla na operaci v březnu 2007, zhubla jsem 14 kilo a dále mi to nejde i když se stravuji tak jak mám, kdybych se mohla znovu rozhodnout, tak bych raději šla na bypass u kterého jsou mnohem větší úbytky váhy
kaka gratuluji ke shozeným kilům, je to nádhera, jak ti to jde dolů _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alenka
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 7:31 pm Předmět: Ahojík |
|
|
Přeji všem krásný den, dnes jsem absolovovala v Iscare gastro, sono a pohovor s dietní sestrou. Teď už mě čeká jen interna a psycholog 11.12.2007. Gastro bylo dosti nepříjemné a paní doktorka mi našla kýlu mezi jícnem a žaludkem, ale pravila, že to by neměl být problém pro bandáž. Jen, že se občas musí operativně odstarnit.
Možná již 11.12. dostanu termín operace. Tak pak písnu kdy jdu, že bych třeba měla termín s někým z Vás tak bychom se domluvily a šly třeba spolu- ve dvou to jde vše vždy líp.
Mějte se tu krásně a všem držím palečky, je to boj, ale máme nato vyhrát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miki93
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 24 Bydliště: u Českých Budějovic
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 9:01 pm Předmět: vzkaz pro Alenku! |
|
|
Ahoj Alenko!
To jsem já , Míša , jak jsme se dnes potkaly v Iscare! Jsem ráda , že jsem tě tam potkala. Ještě jsem se tam seznámila s tou druhou mladou paní a zašly jsme spolu na kávu! Taky ji teprve čeká operace!
Přeji ,ať to vše zvládáš a určitě máš velikou oporu ve své mamince!
zdraví Míša _________________ po bandáži 9.1.2006,33 let[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiLVTIm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdenkaa1
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 9:36 pm Předmět: Ahojky lidi |
|
|
Jsem tu nová omlouvám se /každý už mi připadáte jako mazáci/.Dnes jsem se teprve objednala na první vyšetření k bandáži žaludku.Chtěla bych jen dát řeč s někým kdo to absolvoval mám moc otázek a trochu taky strach z té oprace.Můžu s někým o tom mluvit?Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
|
marie S.
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 10:28 pm Předmět: |
|
|
zdenko, pokus se alespoň něco přečíst, je tu ted hodne nováčků a v poslední době jsme několikrát v různých tématech odpovídali na všechno možné, tak abychom se pořád neopakovali,pokud najdeš něco co ti ještě není jasné ani po přečtení tak se samozřejmě můžeš zeptat _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
|
květa
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
Ahoj Zdenko koukni na soukromou zpravu maš tam ode mě opověd KVETA |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 10:15 am Předmět: |
|
|
pokud máš otázky, co tu nebyly zodpovězeny, ptej se...a jinak, myslím si, že každý měl před operací strach, ale zase ta představa, že sundám nějaké to kilo dolů byla asi silnější _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdenkaa1
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 10:29 am Předmět: pojišťovna |
|
|
Jsem ráda,že se mi někdo ozval,jsi druhá co se mi snaží pomoci,a hlavně komunikuje.Je škoda,že Vás "MAZÁKů"tu není víc.Přečítám poslušně ,a seznamuji se.Narazila jsem na problém pojišťovny,tak jak je to.Hradí badáž víc pojišťovna ministerstva vnitra ,a hůř všeobecná.V povídání mezi vámi jsou značně rozdílné názory.Některé co mají všeobecnou tvrdí,že museli čekat,že má limit.Zatím co vnitro je bez problémů. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 10:43 am Předmět: |
|
|
Zdeni, je to opravdu různé.....a den ode dne jsou v tomto změny, doporučuji Ti, neptat se zde na to nikoho, každá nemocnice a každý kraj mají určité peníze a přerozdělují se, na tohle Ti může odpovědět jen operatér, pokud jsi se už pro nějakého rozhodla, zeptej se ho, tady v Praze třeba teď OZP má limity, vždy na začátku každého čtvrtletí uvolní sumu peněz, která pro každé zařízení je různá, různé jsou i ceny operací, takže pak nemocnice třeba ví, že za čtvrt roku může odoperovat na bandáž třeba jen 30 lidí od OPZ, ostatní lidi vyšetří a pokud jsou schopní operace, tak je naplánují až na další čtvrtletí, když mezi tím někdo onemocní a nemůže na operaci jít, bere to podle pořadí, tak mi to bylo řečeno...může zbrzdit nemoc, gastro. atd. VZP dřív limity neměla, ale myslím, že už je taky zavedly...fakt je lepší se ptátá tam, kde chceš být operována...pojišťovna se dá změnit, do té doby, než si vše oběhneš. Měla jsem štěstí, že v Iscare operovali i přes prázdiny, což většina nemocnic operace omezuje na ty jen nevyhnutelně nutné, tak na mě zbyl poslední termínek v červenci a taky na operaci většina lidí o prázdninách a v létě jít nechce, neměl by pak člověk na sluníčko, musel by posunout dovču a tak.A navíc teď má o bandáž čím dál víc lidí zájem, tak jsou asi termíny delší, ale fakt je to všude jiné. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
marie S.
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 12:44 pm Předmět: |
|
|
je to přesně tak jak píše taky 10, neměň pojišťovnu dřív než by ti to řekl doktor, podmínky se mění a vzhledem ke změnám ve zdravotnictví se určitě budou měnit dál. Určité limity jsou, započítavají se do tohoi žlučníky atd. takže předem odhadnout, je těžké. Asi bude lepší čím dřív tím líp, si myslím že vzhledem k tomu jak ve zdravotnictví nejsou peníze tak bandáže jsou jedny z těch které budou omezovat jako první, protože ty to přece nepotřebujou ! Takže pokud jseš rozhodnutá zase to niktera dlouho neodkládej _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gábina
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
Zdenkaa1 - doporučuji při prvním pohovoru jasně zavést hovor k otázce pojišťovny. Řekni, kterou máš pojišťovnu a zda s ní dané zdravotnické zařízení (pro které se rozhodneš) nemá problémy. Mně v ISCARE pořád slibovali termín operace a když mi ho konečně měli dát, řekl mi pan doktor, že si nevšiml, že mám VZP a že už by jim to neproplatili. Měla jsem původně jít začátkem června a nakonec jsem měla termín až 30. 7., tedy v dalším čtvrtletí.
Také jsem byla svědkem tel. rozhovoru pana doktora s nějakým pacientem. Evidentně šlo o pojišťovnu. Pan doktor jednu doporučil, ale pacient se přehlásil k jiné. No a lékař mu řekl, že další změnu bude moci mít zase až za rok a že se na operaci asi načeká, ale že se pro něho bude snažit udělat, co může (nevím, zda šlo o bandáž či něco jiného). To je ale jedno. Každopádně se nejprve poraď tam, kde budeš operovaná a teprve potom si zařídíš případnou změnu ZP.
Ale více bychom o tom měli diskutovat v jiném tématu _________________
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdenkaa1
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 5:56 pm Předmět: |
|
|
Gabinko děkuji za radu a máš moooc pěknej metřík.Jsi už za půlkou tak hodně sil.Z _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zelenoočko
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
Ahoj Zdenko - taky tě tu mezi námi vítám...
Odpovím naposled do tohoto tématu - protože zde to slouží jen a pouze pro Představení se a následné přivítání...
Takže hupky dupky do Volné diskuze...
Jinak Zdeni - když já jsem šla na operaci, to jsem ještě byla u VZP a žádné problémy nenastaly. Ale řekla bych, že to bylo především tím, že to bylo v 1.kvartálu a to ještě asi nebyly vyčerpány limity.
Takže tak jak Ti radila Gábinka - určitě se na to poptej, protože by bylo škoda, kdyby jsi měla všechna vyšetření OK a vše by nakonec "padlo" jen kvůli limitům pojišťovny. Zbytečně by jsi se pak nervovala čekáním...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Gábina
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 10:49 am Předmět: |
|
|
zdenkaa1 napsal: | Gabinko děkuji za radu a máš moooc pěknej metřík.Jsi už za půlkou tak hodně sil.Z |
Zdenko - díky za pochvalu. Té není nikdy dost a nikdy se neomrzí _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|