Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:37 am Předmět: |
|
|
Ahojky Beruško, chápu Tě, že máš strach, jinak Tvoje hoklčina je nádherná, určitě jsi na ní pyšná....co se týká bandáže a těhotenství jsem laik, šla jsem na ní až po dětech, ale jsou tu povolanější. Jen můj vlastní názor, pokud bych měla zdravotní problémy a kila navíc a chtěla bych bandáž, chvíli bych čekala...po operaci určitě rok...jinak v lékařských kruzích se říká, že každá jizva je posvátná nejméně 2 roky, tak si holka vyber  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 11:50 am Předmět: |
|
|
Beruško, na těhotenství po bandáži jsem se ptala lékařky, protože taky o mimi uvažujeme, no a ta mi řekla, že se doporučuje počkat s otěhotnením minimálně 1 rok po narkóze!! (nebo alespoň 8 měsíců)
Nejenom proto, že právě ten 1rok se tělo zbavuje škodlivin z operace (ale přece všechny chceme mít miminko zdravé) a celkově se vyrovnává se změnou rytmu a stylu života... ale navíc je prý více než vhodné, aby jsi měla skoro vše zhubnuto - takže pokud chceš třeba sundat 40 kilo, tak je právě třeba vyčkat, až většinu shodíš... a pak se do mimi pouštět. A ono 40 kilo se nesundá hned, že jo.. takže asi tak! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 3:10 pm Předmět: |
|
|
be-rus-ka, no ty sis sem napsala šibeniční termíny máš v plánu zhubnout 50 kilo, ale to určitě za 3-4 měsíce nezvládneš, když bys chtěla jít na operaci v létě a na podzim otěhotnět a jak píšou holky, je potřeba určitou dobu po operaci počkat a pak teprve otěhotnět bylo by lepší si operaci domluvit co nejdříve, teda pokud máš možnost sem dříve z Dublinu přiletět. ono se také na ni čeká 3-4 měsíce a pak se chodí na kontroly  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 4:13 pm Předmět: |
|
|
Ale jestli chceš jít na bandáž, tak určitě mimi příští rok na podzim nebude, to je příliš brzy a nebo mimi a bandáž až potom, ale pokud máš zdravotní problémy a měla jsi i v těhotenství, tak bych mimi odložila a nejprve bych se dala dohromady já. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
berusko, zlob se nebo nezlob ale tvuj dotaz značí naprostou neznalost , opravdu si zde pokus něco přečíst. Když ti nasadí kroužek neznamená že za pul nebo třičtvrtě roku to samo zhubne 50 kilo!!! Oni ti s tím kroužkem ty kila neodeberou ani neuříznou. 50 kilo se nepodaří zhubnout hned tak někomu, s většinou lidí s kterými jsem sesetkala tak zhubli 40 za 2 roky. Samozřejmě jsou vyjímky jako naše romča ale ta měla jinou výchozí pozici a taky jinou operaci. A jak už píši v uvodu zlob se a nebo na mě nezlob, poslední dobou mne tyto nereálné a naivistické představy rozčilují, obzvlášt z mé vlastní zkušenosti, že to není lehké a že jsou i komplikace.
Mám pocit že z takovýchto nadšených naivisticky lidiček jsou pak nespokojené pacientky které v čekárně vykřikují : Ono to nehubne! / taky jsem jich pár zažila)Většina z nás tady prošla delším rozhodováním, nebo různými neuspěšnými dietami, než jsme se rozhodli k bandáži. Pokus se zastavit své bezmezné nadšení a pokus seněco více nastudovat o principu stravování a o všem ostatním a pokud sepak rohodneš v klidu a beze spěchu, ráda tě podpořím. Omlouvám se za dlouhé psaní, ale prostě jsem to musela napsat. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 10:43 pm Předmět: |
|
|
Beruško také jsem Tu chtěla říct abys neměla přehnané cíle. Víš BMI 25 je už normální váha tak proč hned chtít docílit BMI 20??? To už jsi pomalu na hranici podváhy. A to je z extrému do extrému - i pro to tvé tělo. Mysli na své zdraví. A také je lepší si dát laťku trochu níž - vždycky ji můžeš zvedat. Ale nečekej hned zázraky.... (Maruš to popsala skvěle) _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 8:21 am Předmět: |
|
|
Maruško, napsala jsi to krásně, i já jsem to tu někde psala, že se mi zdá, že ten cíl je na začátek dost vysoký, je to neznalost a neinformovanost lidí...myslí si, že bandáž jim vyžene kila z těla.....tak se na ní nezlob, když si pořádně přečte stránky, určitě pochopí, že to tak není _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 8:27 am Předmět: |
|
|
Já si myslím, že to neudělala úmyslně, já osobně když sem si dělala metřík, tak jsem taky nakonec napsala jen číslo, nebylo to to že bych chtěla docílit této váhy (i když kdoví), chtěla sem mít jen metřík. Takže si myslím, že to BMI 21 beruška nemyslela vážně, jen tam plácla nějaké číslo (možná se mýlím), ještě operaci nemá, takže si zatím nedává cíle, naším cílem je první operace a pak se asi teprve rozhodneme, kde ten náš cíl bude. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
Já bych spíš z toho příspěvku měla pocit, že o té operaci moc neví, jak funguje a tak, i já jsem ze začátku tápala, než jsem pochopila, že to není samospasitelný kroužek. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem,jsem právě ve fázi psaní jídelníčku před vyšetřením a už to samo o sobě má zajímavý efekt v tom,že jsem zjistila,že vlastně ani normálně jíst neumím.Buď se přejídám,nebo nejím. . .
No a k diskuzi k Beruškou - asi nejsem sama,kdo o bandáži nejdříve slyšel,pak hledal informace,narazil na banding klub a dozrálo v něm přesvědčení,že tudy vede cesta. Myslím,že Beruška chtěla něco odhubnout,mezi tím otěhotnět a hubnout dál.Tak jsem to pochopila já. A jak jste napsaly, je to trochu tím,že asi moc nepročítala jiné příspěvky,ale konec konců se dočkala odpovědí a proto tu tohle parádní fórum je.
Já jsem se pročítat snažila,ale taky jsem objevila diskuzi na téma těhotenství pozdě.No a před tím jsem stihla založit tohle téma.
Už se fakt těším na to vyšetření a doufám,že nenastanou komplikace,protože i já,ikdyž vím,že nejmíň rok se musí čekat,tak už se na mimi moc těším a být trpělivá je fakt těžký ! Ale to s tou trpělivostí tady asi každý zná,že?  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 2:43 pm Předmět: |
|
|
taky 10 já se na berusku nezlobím já to ani neumím, ale když mě něco naštve tak to řeknu, víš celý život jsem dělala s chlapama, na stavbě nemůžeš na zedníka dělat ťuŤu Ňu Ňu, ale když něco dělá blbě tak zařvat. Ale já seřvu a umím ocenit když se to napraví. Ale však ona si to beruska prebere, není už malé decko( i když ve 23 muj starší syn tak občas jedná) ale ženský jsou vyspělejší, a když to myslí se svou váhou vážně, protože si jí moc váží tak to pochopí _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
be-rus-ka
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
Takze Lú me pochopila dobre. chtela bych zhubnout ne hned. Ale postupne. Tak nejak to vim jaj to chodi. Chtela bych jit na operaci pred mimi. neco zhubnout. Protoze bych jina mimi nemohla, jak jsem psala v tematu Predstaveni, tak mam nalomenou stydkou kost, tak potrebuju zhodit par kilo pred mimi aby me kosti tu vahu zvladly. Jinak by se kost mohla zlomit uplne a ja bych pekne zkoncila na nejake dva roky na voziku. Proto bych chtela bandaz pred mimi. A taky si nemyslim ze zhubnu 50 kilo za rok. Na to dostat se do sve vahy pocitak tak 5 let. A s BMI 25 no a co, To jsem si chtela dat cilovou vahu 65 a nakonec jsem dala 70. Moje puvodni vaha byla 65. Ale budu rada kdyz za tech pet let budu mit treba 80. Jen jsem so dala za cil tu 70ku. Ja si radeji davam cile vyssi. A vice casu na splneni. Tak jsetli jste me nektere spatne pochopily tak ted uz jsem to snad vyjasnila. <3 _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgE5ud7/]
[/url]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 8:13 am Předmět: |
|
|
 _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 9:17 am Předmět: |
|
|
Já se hrozně těším,až nebudu metráček a zatím se mi to zdá skoro nemožný. Jsem odhodlaná a vidina miminka je silná motivace,ale teď jako by to mělo opačný efekt,takže jím a jím a strašně se za to stydím a zlobím se na sebe.  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
Lú, vždyť už máš dole tolik kil, jsi úžasná, bylo by to škoda vzdát, máš silnou motivaci a to, že si občas něco dáš, hlavně se neobviňuj a nezlob se na sebe, jsme smrtelníci a každému z nás se to občas stalo, že zhřešil, nejsi výjimka _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|