Jdi na str�nku 1, 2 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
Marie Hozov�
Zalo�en: 29.9.2007 P��sp�vky: 1 Bydli�t�: Zl�n
|
Zaslal: st ��jen 10, 2007 8:53 pm P�edm�t: Band� a pomal� hubnut� |
|
|
Pane doktore, byla jsem na band�i 10.4.t.r. Zpo��tku jsem hubla, zejm�na, pokud jsem byla doma a o dovolen�. Jakmile chod�m do pr�ce a zapom�n�m j�st, doh�n�m to bohu�el ve�er, tak�e nehubnu. Nen� mi ale v�bec �patn�, i kdy� sn�m v�t�� mno�stv� j�dla. Myslela jsem, �e se ned� v�c sn�st, �e prost� nen� chu�. Opak je pravdou. Beru i Meridii, ale ta mi p�ipad� jako hodn� drah� placebo. Zhubla jsem do konce srpna 11 kg, ale te� u� 6. t�den stoj�m na v�ze. Nev�m, co s t�m. Majka _________________ Marie |
|
N�vrat nahoru |
|
|
H�bnerov� Monika
Zalo�en: 27.2.2008 P��sp�vky: 3
|
Zaslal: st �nor 27, 2008 2:25 am P�edm�t: M�lo Jsem zhubla |
|
|
Dobr� den. V kv�tnu 2007 jsem byla na band�i v Liberci. Pan doktor mi doporu�il band� bez toho regul�torku, �e pr� je lep��, ale j� zhubla za prvn�ch 5 m�s�c� 16kg a od t� doby ani �uk, naopak bojuji, abych nenab�rala zp�tky. V�im nyn� 120kg a m��im 167cm. Podstoupila jsem operaci, proto�e jsem byla v�dy siln� a po porodu(m�m 2let� dvoj�ata) jsem je�t� p�ibrala. Cht�la jsem se zeptat, jestli mohu j�t na v�m�nu krou�ku za ten druh� tip s t�m regul�torkem. Po operaci mi nejde zvracet ani kdy� mi je �patn�. Sna�ila jsem se dietu dodr�ovat a za�ala jsem i cvi�it, ale v�sledky skoro ��dn� a j� u� str�cim nad�ji. D�kuji za radu Monika |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: st �nor 27, 2008 10:11 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj Moniko, v�t�m t� tady mezi n�ma. A pro� ses nechala p�eemluvit ke star� variant� band�e? Ta u� se ned�v�, pr�v� proto �e nejde regulovat. Nev�m, zda ti ji vym�n�, proto�e by ti tu starou z�ejm� museli vyoperovat a voperovat novou, a to sice d�laj�, ale a� po del�� dob� a ne po roce. Mysl�m, �e bude nejjednodu���, kdy� zavol� nebo po�le� dotaz mejlem na n�jak� pracovi�t�, kter� se t�mto zab�v� - nap�. ISCARE v Praze. Ale jinak 16 kilo za 5 m�s�c� je kr�snejch. _________________
band� 13. 11. 2006 p�i 115 kg - pro obt�e odstran�na
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to ��asn�
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelov�n�m pup�ka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
H�bnerov� Monika
|
Zaslal: st �nor 27, 2008 10:43 am P�edm�t: |
|
|
D�kuji za odpov��. Pan doktor mi �ekl, �e to je lep�� d�t si band� bez regul�toru a v�hody band�e s regul�torem mi popsal jako nev�hodn� a zbyte�n� a j� dala na jeho radu. Probl�m je, �e jsem za prvn�ch 5 m�s�c� zhubla 16kg, ale u� v�c ne� dal��ch 5 m�s�c� jsem nic nezhubla a moc m� to tr�p�. Mohu sn�st u� od za��tku cokoli a skoro jak� koliv mno�stv�. Beru to jako moje selh�n� a cht�la bych to zm�nit. M�m tak� velk� prsa a cht�la bych j�t na zmen�en� a douf�m, �e mi to pom��e zase za��t hubnout, ale kdy� u� bych byla na stole tak by mo�n� �lo ud�lat reoperaci i t� band�e. monika |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: st �nor 27, 2008 11:49 am P�edm�t: |
|
|
No tak to nev�m, ale prsa d�l� chirurg plastick� a band� klasick� a t�ko ti to ud�laj� p�i jednom, ale opravdu se na mo�nost reoperace band�e zeptej v tom ISCARE. Je tam i plastick� chirurg a tak ti odpov�. Jen, abys nebyla zklaman� - zmen�en� prsou ti hubnut� nenastartuje. V�� mi. Sice jsem neb yla na t�to operaci, ale na obdominoplastice b�icha a �e by mi to op�tovn� nastartovalo hubnut� se naprosto ��ct ned�, sp� naopak. Jako by to u��znut�� s�dlo nechalo n�jakou zpr�vu zbytku t�la, aby si na n�j zase zalo�ilo, tak�e jsem p�ibrala. _________________
band� 13. 11. 2006 p�i 115 kg - pro obt�e odstran�na
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to ��asn�
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelov�n�m pup�ka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
G�bina
Zalo�en: 26.2.2007 P��sp�vky: 297
|
Zaslal: st �nor 27, 2008 6:28 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Mon�o,
p�edem uv�d�m, �e nejsem odborn�k, ale nap�u ti, co jsem tak por�znu �asem nasb�rala
Mysl�m, �e reoperace mo�n� je, ale rozhodn� bych to neodkl�dala. Nev�m, zda se v pr�b�hu let zm�nil materi�l pevn� band�e, ale pokud v�m, tak tato band� m�la tu nep�knou vlastnost, �e �asem jakoby vr�stala do st�ny �aludku a proto se pozd�ji jen t�ko dala odstranit . Tak nev�hej a oslov specializovan� pracovi�t� (nap�. www.iscare.cz a zvol si z�lo�ku Centrum pro l��bu obezitiy). Tam z�sk� informace i kontaky na odborn�ky.
Ohledn� plastick� operace prsou - nesp�chej s t�m. Mysl�m, �e t� �ek� reoperace a dal�� hubnut�. To ti p�inese zm�nu postavy a nev�, zda se k tomu budou nov� prsa hodit . Rad�ji bych to b�t tebou nechala a� po zhubnut�. V�m, �e to nen� lehk�. U� jsem docela dost zhubla a pohled na m� svle�en� t�lo nen� zrovna hezk� , ale chci je�t� trochu ubrat a kdy� v�e bude OK, tak je�t� zkus�me miminko. Tak�e se na p��padnou plastiku tak� asi dost na�ek�m, ale pak u� to snad bude definitivn� zm�na k lep��mu
Dr��m ti palce, aby v�e dopadlo dob�e a povedlo se ti zhubnout podle tv�ch p�edstav. _________________
p�ed operac� zhubnuto 20 kg, band� 31.07.2007, 2x dopln�n�
Za rok a �tvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak t�hotenstv� a te�, v lednu 2010, za��n�m znovu od 102 kg |
|
N�vrat nahoru |
|
|
ALENA
Zalo�en: 10.12.2006 P��sp�vky: 1585 Bydli�t�: Olomouc
|
Zaslal: st �nor 27, 2008 6:29 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Moniko, j� byla na operaci 20.3.2007 a za p�l roku jsem zhubla 15 kg, potom se mi to zastavilo a proto�e m�m band�, kter� se d� dopl�ovat, tak jsem 3x dopln�n�, ale stejn� nehubnu. Brala jsem 3 m�s�ce Meridii, poda�ilo se mi zhubnout dal�� kila- celkem tedy 18- a nyn� mi v�ha op�t stoj�, dokonce za��n�m p�ib�rat. Kdy� m� doktor doplnil, tak jsem c�tila omezen� v mno�stv� celkem dost kr�tkou dobu. N�kdy m�m pocit, �e ani ��dnou band� nem�m. Mo�n� je to moje selh�n�, mo�n� �patn� volba operace, ale v�sledek je, �e jsem st�le tlust�. Je pravda, �e jsem nikdy p�ed operac� nejedla velk� porce ani nejsem na sladk�, sp�e nem�m pravideln� stravov�n�, ale to asi nejde, kdy� �lov�k chod� do pr�ce a je�t� k tomu na sm�ny. Tak� se budu sna�it domluvit s l�ka�em n�jak� �e�en�, ale nev�m, zda mi vyhov�. _________________
57 rok�-band� 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
N�vrat nahoru |
|
|
H�bnerov� Monika
|
Zaslal: st �nor 27, 2008 10:08 pm P�edm�t: |
|
|
D�kuji v�em za odpov�di a za podporu. Spoj�m se s t�m centrem jak jsem dostala tu adresu. M�j hlavn� probl�m je, �e jsem tzv.sova a chod�m sp�t a� kolem 3 hodiny r�no. Jak jsem psala m�m dvoulet� dvoj�ata dvan�ctiletou dceru, d�lkov� studuji a d�l�m finan�n�ho poradce. Je�t� k tomu jsem sama tak toho m�m docela dost, ale na sebe moc �asu hlavn� co se j�dla t�k� nem�m. Ur�it� je to �patn�, ale j� od 20hodin nejim, max. zeleninu, tak je mi z�hadou, �e nehubnu. Moje t�lo si zvikne na v�e, nikdy jsem se ��dnou operac� nem�la probl�my(m�m jich za sebou docela dost), a v�dy v�e prob�hlo v�c ne� dob�e, ale to, �e nehubnu m� opravdu tr�p�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
marie S.
Zalo�en: 18.5.2007 P��sp�vky: 602 Bydli�t�: Praha 9
|
Zaslal: st �nor 27, 2008 10:22 pm P�edm�t: |
|
|
moniko, napi� si na iscare do on- line poradny, ale v� on ten princip band�e s portem i bez portu je v podstat� toto�n�, jen ta s portem se d� ut�hnout ,ale ani to neznamen� �e bude� hubnout l�pe. Pokud dodr�uje� porce a dietn� opat�en� a po��t� KJ a nehubne� tak ti nov� band� nepom��e. Pomoci m��e pouze pokud m� hlad a nezvl�d� dodr�et porce, ale ani to nen� v�dy jist�. Do band�e se sice napust� roztok aby se v�ce ut�hla a zmen�il se otvor mezi �aludky a j�dlo d�le z�st�valo v �aludku men��m, ale ne ka�d�mu to funguje po dopln�n� tak jak by cht�l.
Pokud bych b�t tebou uva�ovala o jin� dal�� operaci ( ale mysl�m , �e bez kontultace s dietn� sestrou a dal��mi opat�en�mi je to p�ed�asn�)tak sp�e o n�jak� operaci s maloabsorbc� , ale ani ta nen� v�dy bez probl�m�. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg p�ed operac�, band� 5.6.07, |
|
N�vrat nahoru |
|
|
karolinka
Zalo�en: 6.1.2009 P��sp�vky: 1
|
Zaslal: st leden 07, 2009 7:34 am P�edm�t: |
|
|
tak bych v�m holky taky r�da poradila ale zat�m n�jak nem�m ��m byla jsem n�kdy v polovin� srpna na band�i v iscare zhubla jsem 17 kg a ted zase 2 kg m�m naho�e ji� po druh� jsem tam byla s t�m �e m�m po��d hlad at m� dopln� a oni �e nem�m spol�hat na band� ale na sebe a j�st jen 100 ml tak jsem se op�t vr�tila domu na�tvan� ted jedu od nuly p�u j�deln��ek co kdy kde jak ten nena�r�nek i kdy� j�m �asto a m�lo tak stejn� nehubnu nebo nakonec p�iberu _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wTA1rPT/]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Ch.i.k.y
Zalo�en: 16.3.2009 P��sp�vky: 31
|
Zaslal: �t �erven 25, 2009 7:10 pm P�edm�t: |
|
|
Jak je jenom mo�n� �e n�komu to jde tak rychle??? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyKK7O1/]
[/url]
operace: 17.6.2009 band� a �lu�n�k Kol�n |
|
N�vrat nahoru |
|
|
p.sosinka
Zalo�en: 18.7.2009 P��sp�vky: 2 Bydli�t�: �st� nad Labem
|
Zaslal: ne �ervenec 19, 2009 12:14 pm P�edm�t: Zklaman� z band�e!!! |
|
|
Ahojky V�em.Jsem po band�i �aludku od 8.7.2009 a m��u ��ct,�e jsem opravdu zklaman�! M�m pocit,�e band� v�bec nem�m!!! M�m po��d velk� hlad a kdy� sn�m j�dlo maxim�ln� do t�ch 150ml tak m�m pocit,�e jsem nic nesn�dla! O�ek�vala jsem od toho teda v�t�� z�zrak!!! _________________ p.sosinka [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wuauPjL/]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
kacababa
Zalo�en: 1.4.2008 P��sp�vky: 42
|
Zaslal: �t �erven 17, 2010 9:59 am P�edm�t: |
|
|
karolinka napsal: | tak bych v�m holky taky r�da poradila ale zat�m n�jak nem�m ��m byla jsem n�kdy v polovin� srpna na band�i v iscare zhubla jsem 17 kg a ted zase 2 kg m�m naho�e ji� po druh� jsem tam byla s t�m �e m�m po��d hlad at m� dopln� a oni �e nem�m spol�hat na band� ale na sebe a j�st jen 100 ml tak jsem se op�t vr�tila domu na�tvan� ted jedu od nuly p�u j�deln��ek co kdy kde jak ten nena�r�nek i kdy� j�m �asto a m�lo tak stejn� nehubnu nebo nakonec p�iberu |
Karolinko, tohle mi v ISCARE d�lal po��d MUDr.Mal��nkov�..J� zhubla po bandu 16kg a to za 7 m�s�c�.Pak se to zastavilo.Jsou to u� dva roky,a na ka�d� kotrole mi pan� Dr.vysv�tlovala,�e dopln�n� je berli�ka,�e NEMU�U a NESM�M m�t hlad,jako krawka jsem taky psala j�deln��ky.A� m� to fakt na�tvalo a p�e�la jsem na OB kliniku,kde m� hned p�i druh� kontrole doplnili na 3ml.�aludek jsem na�t�st� nerozt�hla,ale fakt,�e m�m po��d hlad a nehubnu,m� u� dost deptal..Po adjustaci c�t�m kone�n� velmi v�razn� omezen� a opravdu jsem z mno�stv� cca 100-150ml najeden� na 3 hodiny..Nech�pu pan� dr.z ISCARE, na co by tedy adjustov�n� pak bylo? A pro� m� nechala skoro rok a p�l tr�pit???Pi�t�la na m�, �e kdy� to j�dlo sta�� stkolov�mu chlapovi,m� mus� taky (m�m 88kg/172cm) _________________ 42 let, band� 4.7.2008
dal�� operace 13.8.2009-replantace portu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wR30vfh/weight.png[/img]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Iriska
Zalo�en: 6.5.2010 P��sp�vky: 706 Bydli�t�: Olomouc
|
Zaslal: �t �erven 17, 2010 11:55 am P�edm�t: |
|
|
holky st�m dopln�n�m,ur�it� souhlas�m kdy� je hlad je pot�eba doplnit,tak pokud v�m to n�kde neud�laj� tak jd�te opravdu jinam,j� kdy� poci�uji �e sn�m v�c ne� 150g ,nebo bych sn�dla tak se jdu hned dofouknout a to jdu te� p��t� t�den,na�t�st� s na��m panem doktorem v tomhle nen� v�bec ��dn� probl�m ,kdy� �ekne� �e c�t� pot�ebu doplnit tak dopln�,ale pro V�s je samoz�ejm� daleko,je a� v Prost�jov�,ale tam u V�s jak psali holky jist� taky n�kdo bude kdo ch�pe k �emu je to kole�ko na dofouknut� Dr��m p�sti.Jo a hol�ina co psala �e m� norm�ln� band� tak ten doktor podle m� musel b�t opravdu exot,u� del�� dobu se norm�ln� ned�v� ,�e jsou st�m �patn� zku�enosti,tak�e bojuj za n�co jin�ho dr��m p�sti�ky...p�eji v�em p�kn� den _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Za��tek boje- 14.4.2010,31 let.Dv� d�ti 8,3.nejv�t�� podpora forum bandingKlub=prost� super lidi�ky.d���ky.dopln�no 10,4 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
deivi25
Zalo�en: 22.8.2008 P��sp�vky: 10 Bydli�t�: Litom��ice
|
Zaslal: �t �erven 17, 2010 11:57 am P�edm�t: bn |
|
|
Naposledy upravil deivi25 dne so srpen 14, 2010 4:55 am, celkov� upraveno 8 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodinaJdi na str�nku 1, 2 Dal��
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|