Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olča

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 12:58 pm    Předmět: Citovat

Kačko tak tě tu vítám mezi námi. Jinak na tvůj dotaz je různá odpověď někdo hubne rychle jiný pomaleji, ale hlavní je, že hubneme. Jinak se mrkni na můj metřík - to je po 6 měsících hubnutí - 32 kg. Razz, tj. po operaci 29.5.2007 -22 kg.
BigBoy

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 3:54 pm    Předmět: Citovat

Chci se taky pochlubit vaha se zblaznila a nechce se hnout zacina mi dochazet trpelivost stojim porad na vaze cpu do sebe pate prez devate a dost nez bych normalne mel Exclamation Exclamation Exclamation A popravde mam pocit ze jsem jako kyselina Embarassed Embarassed Embarassed
18kg pred bandazi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kačka

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 3:57 pm    Předmět: Citovat

Olčo, no už se nemůžu dočkat až budu mít tu bandáž...

a taky jsem se chtěla zeptat to už je na celý život ? Nebo mi to po tom co zhubnu sundaj ? Question Rolling Eyes

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kačka

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 3:58 pm    Předmět: Citovat

bigboy - dyť to je uspěch tolik kilo za 3 měsíce..já v ám tak závidím..už zo chci mít taky Crying or Very sad Wink

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BigBoy

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 3:59 pm    Předmět: Citovat

Kacko nezavid neni co taky se dockas uvidis ,ale budes se muset vic snazit a to i s bandazi a nebo bez bandaze. Very Happy
18kg pred bandazi

marie S.

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 5:38 pm    Předmět: Citovat

kačko, když si všimneš tak bigboy je borec , ale také zhubnul 18 kilo před operací, tedy bez bandáže! Je to o změně stylu stravování , počítání kalorií a bandáž pak na to abys netrpěla hlady, ale bohužel chutě zůstávají. Bog boy- vydrž, hlavně at se ty kila nevracej!

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 5:51 pm    Předmět: Citovat

Vydrž BigBoyi - já jsem na tom naprosto stejně. Co potkám, to zbodnu a pak si to vyčítám. Sakra chutě! Bezprostředně po operaci jsem takovéto chutě neměla a přála jsem si, aby to tak bylo už napořád - ale mýlila jsem se. Asi jsem si místo obandážování žaludku měla nechat začít hubu!

Tobě chlape přeju hodně sil a pevné vůle. Sama ji nemám, ale jdu se ji pokoušet hledat, kozu jednu! Nevzdávej se!
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 6:08 pm    Předmět: Citovat

Evičko vydrž Exclamation Exclamation Exclamation ono se to musí pohnout a tobě určitě se to povede Wink Wink já již čekám dva měsíce, stále nic se mi nehýbe, ale nevzdávám to, také proto, že vás tu všechny mám a pomáháte mi tenhle boj nevzdávat Laughing Laughing možná ti to blokuje i ta štítná žláza, tak počkej, co ti poví doktor Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 6:20 pm    Předmět: Citovat

Alenko děkuju moc za slova podpory... jsi fakt jak moja mamča Crying or Very sad Crying or Very sad

Ono to strašně moc pomáhá v těch slabých chvílích, kdy má člověk všeho plný zuby a kdy má chuť se vším seknout!
Děkuju.
Snad máš pravdu, třeba to skutečně bude mít na svědomí ta žláza pitomá.
Musím vyčkat, 18.10. se vše dozvím. A pořád se modlím, že se to třeba nějak samo spravilo, že mi třeba doktorka udělala ty odběry špatně nebo tak.. no zázraky se nedějí, vím - aspoň ne v mém případě Confused

Jsem nějaká mimo z toho všeho, tak raděj půjdu, ať tady na Vás na všechny nepřenáším tu svoji blbou náladu a podzimní chmury! Pa Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 6:37 pm    Předmět: Citovat

Evi mám přeci tři děti- syna a dvě adoptované holky Laughing Laughing tebe a Romču Wink Wink a všechny radosti a bolesti prožívám s váma Razz Razz uvidíš, zase vyjde sluníčko a bude líp Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Olča

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 10:02 pm    Předmět: Citovat

Kačko bandáž máš na stálo. Jinak opravdu bez pevné vůle a sebeovládání to nejde. Bandáž je jen berlička k hubnutí a chutě neovlivní. Co tu večer sedím tak jsem sežrala oříšky v čokoládě, fuj to jsem prase, že Evi? Co si budem povídat ty chutě, opravdu nám měli zašít radši hubu Wink
Olča

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 10:20 pm    Předmět: Citovat

BigBoy hlavně vydrž ! Taky na sobě pozoruju, že se začínám trošku rozežírat. No dali jsme se na boj tak ho musíme vyhrát no ne? Tak zatnout zuby a hurá na to Twisted Evil

Evi co tvoje doplnění jak see cítíš? Sníš toho míň a cítíš nasycení? Já bych sežrala asi i vola kdybych se nehlídala. Razz
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 7:33 am    Předmět: Citovat

Big Boy vydrž!!!!!! Už si toho dokázal tolik, že by byla škoda si to znova pos**t. Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Jinak jsem byla včera u paní doktorky Doležalové na kontrole a dostala jsem obrovskou pochvalu. Před operací jsem zhubla 7 kilo a po operaci 12 kilo a z toho je čistých 9 kilo tuku. Taky mi slíbila v listopadu doplnění a uklidnila mě, že pan doktor Melechovský má moc velké oči Laughing a nemám si z jeho řečí nic dělat. Jsem si na něj u ní postěžovala a řekla jsem jí, že jsem z něj byla dva týdny v totální depce. Ten den jsem byla druhá, kdo si na něj stěžoval a prý nás před tím bylo víc. Wink Zkontrolovala mi jídelníček, přesunula mi ovoce z odpoledne na dopoledne a jinak byla spokojená. Říkala jsem jí, že nemůžu uzeniny a pečivo a smála se mi. Prý ať ho nejím, že je to stejně kalorické. Laughing Byla supr a já odjíždělá nabitá a spokojená. Laughing Dneska mi taky přišla nová váha a tak se těším. Ta stará potvora váží jen na 0,5 kilo a ta nová na 0,1 kg tak jsem zvědavá. Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
nika

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 7:58 am    Předmět: Citovat

Já jse DOCENTKA Shocked Wink Rolling Eyes Já myslela, že se snad nedočkám Razz Confused

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Junona

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 9:59 am    Předmět: Citovat

NIKA blahopřeji k docentuře Very Happy opravdu jedeš jako střela, tak se drž Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: