Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nika

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2007 8:23 pm    Předmět: Citovat

Maruško, Qwys já chodím taky do Letňan do Lagunu. Tam se vyplatí koupit si permici - měsíční je za 800 a pak jsou ještě neomezený na 10 a 20 vstupů ale to si nejsem jista cenou. Mimo jiné tam chodím i do fitka hned nahoru, kde můžu koukat i do bazénu. Fitko je super - za vstup - časově neomezený zaplatíte 80 Kč a pak můžete ještě na 15 min. do bazénu, ale oni to nesledujou, tak tam můžete být dýl. Jdu tam zrovna v pondělí v 10 hod. zacvičit si s trenérkou. Ta mi ale zase dá do těla. Uff Rolling Eyes Wink

Mimo jié mi stojí váha už dva týdny a ne a ne se hnout. To je ale hrozný na psychiku co Question Exclamation Confused Já jsem na váze každý ráno a už mě to vcelku deptá. Evil or Very Mad Crying or Very sad

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gábina

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 10:47 am    Předmět: Citovat

Ahojky.
Vidím, že každodenní vážení není jen můj koníček Wink. Také se mi to teď týden nehnulo, ale dnes jsem dostala odměnu za výdrž. Rolling Eyes Zdolala jsem hranici 120 kg Exclamation Embarassed
Vím, že někteří z vás neměli takovou váhu ani jako vstupní, ale já jsem za ni šťastná Laughing Nevím proč, ale byl to takový můj mezník. Teď je další metou opuštění pásma morbidní obezity. Rolling Eyes Tak snad se do konce roku dočkám. Wink Držte mi prosím palce. Laughing
Olčo - gratuluji k dalšímu zhubnutému kilu Exclamation Jsi úžasná. Laughing Téměř každému se to hubnutí na čas zarazí, ale ty už jsi skoro u cíle a pořád ti to jde. Kéž by to tak bylo u mně. Rolling Eyes Embarassed

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
rendula

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:46 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Já už sem radši nelezu,přibrala jsem 3kg,30.října mám jet na kontrolu,vůbec nevím,co mám dr. říct,mám se přiznat,že žeru a necítím omezení????

Po tom prvním doplnění paráda,ale potom jakoby se to otočilo proti mě.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
rendula

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:54 am    Předmět: Citovat

metřík jsem ani neupravovala,nějak mě schází motivace a inspirace,takže momentálně -10-11kg Confused Embarassed

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
marie S.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:58 am    Předmět: Citovat

já bych si napsala jídelníček, a řekla popravdě že omezení necítím a nemůžu hlad vydržet, uvidíš, 3 kila nejsou tragedie, ale hlavně aby to nelezlo dál nahoru.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Gábina

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:53 pm    Předmět: Citovat

Rendulo - souhlasím s Maruškou. Piš si jídelníček (jako vzor ti může posloužit i ten, který mají na stránkách ISCARE ke stažení). Až pojedeš na kontrolu, budeš mít alespoň něco v ruce a oni ti řeknou, kde je chyba. Jestli u tebe, nebo jestli potřebuješ znovu doplnit. Idea
Neboj se, s případnými neúspěchy určitě počítají, jinak by neměli tak dlouhou lhůtu, kdy pacienty sledují. Shocked Proto je tam dietolog, psycholog apod., aby se přišlo na příčiny problémů. Idea
Vím, že tě to asi štve a psychicky deptá, ale místo strachu se na kontrolu zkus těšit. Arrow Ber to jako termín, kdy se začne řešit, proč to nejde, jak by mělo. Idea

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
elena

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:57 pm    Předmět: Citovat

Gábino veliká gratulace!!!!!!!!!!!!!! Jde ti to opravdu dobře. Jen tak dál!!!!

[/url]
Gábina

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:59 pm    Předmět: Citovat

Zelenková Eva napsal:
Gabčo,moc Ti gratuluji,taky je to na Tobě vidět,že je Tě o kus míň. Laughing Laughing Laughing Tak Ti přeji aby to šlo pěkně i nadále.Měj se zdraví Evik

Ahoj Evi.
Nedá mi to a taky ti musím pogratulovat. Laughing Jedeš jak "namydlenej blesk" Laughing Laughing Laughing Máš po operaci dole 12 kg a já, která je po "O" o měsíc déle 13 kg, takže kam se na tebe hrabu. Embarassed Wink
Přeji ti, ať se takto daří i nadále a máš ze sebe radost. Cool
PS: Nepřehání to tvůj pan dr. s tím doplňováním? Confused V Praze dělají drahoty Rolling Eyes a on to na potkání nabízí téměř každému? Shocked Takže v průměru jsme na tom v Praze i na Moravě vlastně stejně, že? Laughing Wink Idea

Gábina

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:17 pm    Předmět: Citovat

elena napsal:
Gábino veliká gratulace!!!!!!!!!!!!!! Jde ti to opravdu dobře. Jen tak dál!!!!

Eleno děkuji ti za pochvalu. Embarassed Zatím to jde, ale čím dál pomaleji. Confused Navíc mě čekají oslavy narozenin (ne že by bylo co slavit Embarassed Wink ) a v dáli už mě straší Vánoce. Evil or Very Mad Rolling Eyes Na kontrole se chci zeptat, jestli můžu zase začít brát Meridii, protože už NIKDY nechci to, co bylo před 18. dubnem Exclamation Twisted Evil Embarassed

marie S.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 3:43 pm    Předmět: Citovat

gábi, uvidíš co ti řeknou, ale já bych nechala meridii až na dobu kdy přestaneš hubnout, a začneš mít větší chutě nebo hlad, já si jí ted taky nechala napsat do žlučníkové operace, protože mě nemůžou dotáhnout. Brát ji smíš ale nejdéle rok a pak musíš přestat. Tak být tebou počkám. Já si nechala napsat dvě balení tj.akorát do listopadu a pak říkala paní doktorka, to vám bude tak špatně že nebudete mít žádné chutě. Pak doufám že vrátí port a až bude vhodná doba dotáhnou. Pak snad ji nebudu potřebovat, ona taky není bez vedlejších následků a to teda taky nemusím.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Olča

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 6:11 pm    Předmět: Citovat

Gábi moc gratuluju ke zdolání hranice a přeju ti ať to jde stále dolů.
A pozor na zítřek ! PROTOŽE:

Copak je to zítra za den?
To v kalendáři těžko najdem,
ale je to v rodném listě,
narozky máš, to vím jistě!
Tak ti přeju všechno nej
a hlavně se nezmrskej!

Hezky si to užij a přeju hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky pa pa Razz
Olča

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 6:17 pm    Předmět: Citovat

Rendulo já budu taky v Iscare 30.10. tak pokud budeš chtít tak písni. Jinak bych řekla, že je to určitě na doplnění, necítíš omezení, máš hlad a 11 kg od února to není moc tak by tě měli doplnit.
rendula

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 6:33 pm    Předmět: Citovat

Oli já jsem objednaná na 10.30 a napsala jsem dr. mail-ohledně doplnění,tak uvidíme,jak se vyjádří.

operace 19.2.2007
Gábina

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 7:16 pm    Předmět: Citovat

Olčo, děkuji za krásnou a originální gratulaci k narozeninám. Ale údaj o věku si změním až zítra Laughing Laughing Laughing

nika

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 7:39 am    Předmět: Citovat

Wink Huráááááá, konečně se mi to zase hnulo. Já už myslela, že na tý váze snad zůstanu. I když to bylo jen krátce co mi váha stála. Člověk se snad na tý váze stává závislý.No řekněte Question Exclamation

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: