Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

Ahoj

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
bela

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 8:02 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Evo to jsem nev�d�la �e se jezd� tak �asto Smile No neva snad se to zvl�dne-mus�.
Aspon �e mi operace vy�la p�es ty pr�zdniny,to jsem aspon nem�la probl�m s hl�d�n�m.No snad se to n�jak ud�l� Laughing
Tak pa a d�k za info(i kdy� nebylo zrovna pro m� Very Happy )
Super f�rum
PAPA
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Eva

Zalo�en: 2.8.2006
P��sp�vky: 25
Bydli�t�: �st� nad Labem

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 8:21 am    P�edm�t: Citovat

Ahojky Belo,ono to je�d�n� po m�s�ci.......pokud jsi opravdu vpohod� a hubne� a nem� probl�my,tak po t�et�m m�s�ci to jde asi i ukecat Wink
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
bela

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 8:27 am    P�edm�t: Citovat

Evo tak to je super,douf�m �e to teda ukec�m Very Happy
N�vrat nahoru
MICHAELA

P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 8:31 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj lidi!Jajo to mus� b�t kr�sn� dvoj��tka.Sice dvoj� starost ,ale taky dvoj� radost.Budem na tebe myslet mamino,neboj!Jinak j� jsem taky moc r�da �e mi to vy�lo na pr�zdniny a to ze stejn�ho d�vodu jako bela.Hl�dac� babi�ku nem�m a i kdy� je moj� c�co�e taky 9,tak j� hl�dat mus�m snad v�c ne� v 5 letech.Za��naj� j� toti� napadat podivn� v�ci,jako t�eba d�lat pala�inky(sama)nebo r�zn� kouzeln� lektvary(to mi zase likviduje n�dob� a potraviny)tak�e sama doma v ��dn�m p��pad�!!!U� jsem kv�li hladovce doma na neschopence(od nov� obvodn� l�ka�ky)tak jsem moc r�da.A jak belo,je to zase o kousek lep��?Nebo to je�t� bol�?
N�vrat nahoru
bela

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 8:44 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Michaelo Very Happy
U� to v�bec nec�t�m,jen kdy� si lehnu na b�icho,tak m�m pocit jako kdybych na n��em le�ela Laughing
Jinak dnes jsem se v�ila-od operace to jest p�ed 14 dni m�m dole 8 kilo.Tak m�m radost.Za�ala jsem znovu �lapat (ORBI-TRACK)tak douf�m,�e to p�jde aspo� stejn� rychle.
J� m�m sice ob� babi�ky,ale pracuj�,tak s t�m hl�d�n�m to nen� nic moc.A jeliko� m�m d�ti mal�(4 a 1 rok)tak n�kdo hl�dat mus�.No to se n�jak vy�e�� Laughing
Tak pozdravuj c�corku a� Ti n�co dobr�ho ukucht� Wink Vlastn� ne dietka je dietka.Tak po operaci Ti aspo� m��e mixovat Cool
N�vrat nahoru
Jaja

Zalo�en: 24.7.2006
P��sp�vky: 57
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 8:48 am    P�edm�t: Citovat

�auky, d�ky za odpov��. Tak to bude ��f spokojen Wink , proto�e kolegyn� bude m�t dov�u a m�l strach Shocked abych v t� dob� u� byla v pr�ci Rolling Eyes . Jinak d�v��tka maj� tak� ob�as takov� n�pady. Cht�j� moc pom�hat, ale pak ten �klid Crying or Very sad Very Happy . D�ky za podporu, je opravdu bezva, �e si takto m��eme vyl�t sv� srd��ka Wink Papa Jaja
N�vrat nahoru
martina

Zalo�en: 31.7.2006
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: st�edn� �echy

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 12:50 pm    P�edm�t: Citovat

M�jte se kr�sn�

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 10:50 am, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
Jaja

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 2:36 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Marti, tak takov� p��stup zn�me asi v�echny. U� jsem m�la i pocit, �e kdy� p�jdu na o�n�, tak mi �eknou: Mus�te zhubnout, to je z obezity Very Happy . Je to fakt s�la, n�kte�� lid� si mysl�, �e kdy� je n�kdo tlust� mus� b�t i �pln� pitomec. V�ak jim to v�em nat�eme Wink , pak budou valit bulvy Shocked . To jsem zv�dav� co budou ��kat potom Twisted Evil , asi nic, proto�e ten kdo si tohle mysl� Idea tak to nem� v hlav� OK. V�em dr��m palce. Je to opravdu bezva, �e si m��eme takhle pokecat.Zase se n�kdy ozvu ( snad je�t� do operace Very Happy ) P��ko jaja
N�vrat nahoru
martina

Zalo�en: 31.7.2006
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: st�edn� �echy

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 2:58 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky J�jo, dr��m pale�ky. Jen jsem tu nikde nena�la datum, kdy na to jde�. Mo�n� jsem to v z�plav� t�ch p��sp�vk� p�ehl�dla. Ale to je jedno, stejn� moc a moc fand�m. Martina
N�vrat nahoru
Milca-berca

Zalo�en: 27.7.2006
P��sp�vky: 234
Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 4:28 pm    P�edm�t: Citovat

J�jinko z�le�� na tom co d�l�..j� t�eba �la a� po m�s�ci ,proto�e d�l�m rukama a tah�m 11kg v�ci v�.Uvid� kdy� d�l� v kanclu tak t�eba hu� po t�dnu ..nesm� tahat nic t�k�ho tak m�s�c..A na kontrolu jak tu u� psali 6m�s�cu po m�s�ci a pak jednou do roka..Pa Mili
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky MSN Messenger 

Zalo�en: 2.8.2006
P��sp�vky: 25
Bydli�t�: �st� nad Labem

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 5:55 pm    P�edm�t: Citovat

Belo,po 14ti dnech to je brzo na cvi�en�...neblbni,je�t� odpo��vej,a� po m�s�ci od operace se m��e� t�rat Laughing
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
Jitka K�clov�

Zalo�en: 7.8.2006
P��sp�vky: 2

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 8:02 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj v�ichni! Jsem 7 dn� po band�i, tak�e je�t� trochu bojuji s bolestmi, ale jde. Bohu�el m� do toho potkala je�t� ang�na, tak�e si drt�m antibiotika a to je opravdu hnus. M�m tak� mal� d�t�, 15ti m�s��n� hol�i�ku. Byla t�den u babi�ky a dnes jsem jela pro n�. Dal�� dny mi pom��ou man�elovi rodi�e, abych ji nemusela zvedat a podobn�. A co se t�k� hladu a chut�?! Kdy� jsem p�i�la domu, tak mi kolikr�t d�sn� kru�elo v b�i�e, hlavn� v noci. Nev�m jestli je to norm�ln�. Napila jsem se v�dy tro�ky v�varu a bylo to. Te� u� je to v klidu. Dnes jsem ochotnala trochu bramborov� ka�e a rozmichovan� zeleniny. P�izn�m se,�e mi 2 l�i�ky uv�d�n� v j�deln��ku, p�i�ly stra�n� m�lo. Ale fakt jsem to tam nedostala, ani jsem se nesna�ila. a Pocit hladu se nedostavil. To je stav, kter� jsem si d��ve nedok�zala p�edstavit. Tak douf�m, �e tohle "hubnut�" kone�n� zvl�dnu �sp�n� dot�hnout do konce a moc se na to t��m. Mad
N�vrat nahoru
Milca-berca

Zalo�en: 27.7.2006
P��sp�vky: 234
Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 8:12 pm    P�edm�t: Citovat

J�to...tak jsi se sem dostala..to je dob�e..tady ti bude fajn mezi n�ma.....jen se dr� a odpo��vej ,v� �e to pot�ebuje� beru�ko..pa Mili Razz
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky MSN Messenger 

P��sp�vekZaslal: �t srpen 08, 2006 6:18 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Jitko a v�ichni Very Happy
Evo ty mysl� �e to je je�t� brzy na cvi�en�?V�era jsem �lapala ale jen asi 10 min d�l nevydr��m ach jo.Nic mi to neud�lalo,c�tila jsem se v pohod�,jen tro�ku unaven�.Jinak holky mus�m se tu p�iznat,�e stravu nemixuju,jen pe�liv� rozkou�u.Tak snad to nen� �patn� Embarassed
A nev�m jestli je norm�ln�,�e vypiju najednou 3.5dc nic mi to ned�l�,sna��m se to upravit,ale m�m furt ��ze� Confused jinak ale j�dla do sebe dostanu m�lo.Tak nev�m,mysl�te,�e mi budou doplnovat kom�rku?Tak p�,jsem r�da �e je tu ��m d�l v�c lidi�ek Very Happy
Jitko trochu se to zkomplikovalo,ale neboj bude l�p a u� jenom l�p Razz
N�vrat nahoru
Jaja

P��sp�vekZaslal: �t srpen 08, 2006 6:46 am    P�edm�t: Citovat

Nazd�rek lidi�ky, tak jsem tady zase. Opravdu m� to hodn� uklid�uje a povzbuzuje. Jsem ��m d�l t�m v�c nerv�zn�j��, u� poz�t�� Embarassed . Ikdy� v�s osobn� nezn�m jste ur�it� super lidi. �koda, �e se nezn�me osobn�, douf�m, �e i k tomu n�kdy dojde. J� jsem asi jako jedin� z v�s z na�� stov�at� m�ti Very Happy ( tedy z Prahy, jen tak pro up�esn�n� Very Happy ), nejsem sice roda�ka, ale u� n�jak�ch 15 let tu �iji. V�echny co jste z daleka opravdu obdivuji za va�� ochotu tak �asto doj�d�t do Prahy. Klobouk dolu Wink . Tak se m�jte, jdu makat Very Happy (�ek� m� tu kupa faktur ke zpracov�n� Shocked ). Tak papa, ur�it� se tu je�t� b�hem dne�ka objev�m Smile Embarassed . Zdar Jaja
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R