Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Romana
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
OravaP no jasně že to bude lepší když ty vedra pominou a dokonce se ti to bude i lepši hojit ,No myslím že by se nám mohlo podařit se vidět když budeš v Brně ,teda doufám.
Máš pravdu je to fajn že si aspoň vše zavaříš a užiješ si dovolené  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
Ahojky zase všem po pár dnech...byla jsem na dovolené, tak nestíhám ani číst, co vše je tu nového.....Jinak všem, co hubnou přeji, ať jim to frčí dále, novým oprstýnkovaným blahopřeji...ostatním čekajícím přeji pevné nervy a co nejbližší termín....... a mám mnoho dotazů...já vím, že tady byly někde zodpovězeny...jenže je jich tolik...a glavně teď nemám moc času, tak bych byla ráda, jestli by jste mi je hromadne nezodpověděli....
co sebou na operaci...ručník, hygiena a co třeba košile atd.
když mi budou dělat interní teď ve středu, to mi budou brát znovu krev v den nástupu??? Mám jít v pondělí, tak doufám, že termín se nezmění a že i v pondělí nastoupím, že když jsem z Prahy, tak nebudu muset den předem
dávají už dopředu infuzi nebo až na sále??? a po operaci? Jesli ano, tak jak dlouho?? Jsou nějaké hadičky z ran ven, nebo už jen zašité rány??Co se Vám nejlépe osvědčilo, aby se rány dobře hojili??Dali Vám před bandáží elast. punčochy jako prevenci??Já vím, tohle je blbá otázka, ale chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušennost....byla jsem na plno operacích, mám umělé nehty, vždy jsem se před operací ptala, jestli je mám dát dolů...nikdy to nechtěli, že to nevadí, jen chtěli odlakované prsty na nohou, nevíte, jak je to v Iscare??No, teď mi ty otázky vypadly z hlavy...ale určitě ještě na něco přijdu...díky všem za odpovědi...jo, ještě...chci začít co nejdřiv po operaci cvičit...za jak dlouho je to možné, třeba kolo, plavání atd.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Taky, zkusím to vzít po řadě:
- sebou ručník, hyg. potřeby, noční košili, pantofle a knížku na čtení
-při interní mi brali krev, v Iscare už ne, jsem 370 km od Prahy a přesto mě operovali v den příjezdu
- infuzi až na sále a další na pokoji
- hadičky žádné, jenom pošité břicho a zalepené
-před bandáží mi natáhli punčochy a na rány jsem si nedávala nic, ale holky tady něco měly.
- nehty mají být odlakované a papula odlíčená
- cvičit mi paní doktorka doporučila až dva měsíce po operaci.
Tak tolik ode mě, holky to určitě doplní o své zkušenosti.
Držím palečky, pa,pa Monika  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:43 am Předmět: |
|
|
pro Taky 10
Ahoj, přispěju něčím ze své záhrádky
přijel jsem do ISCARE v úterý, operovaný jsem byl ve středu, domů jsem jel ve čtvrtek.
Všechna vyšetření jsem měl sebou. Byl jen pohovor s anestezioložkou
(té jsem řekl, že po narkoze zvracím a ona mi dala do infusí něco proti zvracení).
Na nohy natahují punčocháče, ale jestli máš svoje, raději si je vezmi, ty jejich už jsou nevalné kvality.
Jistě ti bude chybět předoperační příprava formou klystýru na tu se teda netěš,
ani na cévky a hadičky, to bysis musela pro své potěšení vybrat jinou operaci
Takže, holka, žádné sado maso, ale sádlo máslo
Jen po operaci jsem byl asi hodinu na JIPce na kyslíku a pak už šup na pokoj.
Byla to brnkačka přeju, abys to tak dobře prožila i ty  _________________
Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
no ochotní sppolubojovníci ti již odpověděli, ale mrzí mě, že napíšeš že nemáš čas to všechno číst, protože tyto tvé otázky tady byly zodpovězeny již několikrát.  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 1:12 pm Předmět: |
|
|
taky 10, s tímpříjezdem o den dříve nebo později to mají u každého jinak, asi záleží na tom v jakém pořadí jseš na operaci. Když budeš první tak asi budeš muset o den dříve. Já měla jít třetí tak stačilo až ráno. Pak jsem šla druá.Jako předoperační mi brali krev, dělali spirometrii, EKG, prohlédla mne internistka, pak ještě promluva s anestezioložkou ale to bylo až nahoře v předsálí. Jinak košili, pantofle, klasicky mycí prostředky,ručník. Před samonou operací kapačku ( já mám cukrovku) takže i glukozu, pak pár injekcí na ředění krve, upozorňovala že je to heparin,vyčistí ti pupík a přelepí páč tam prý davaj kameru,případně oholí břicho, navlečou punčochy ( já měla nový apartní) pokud je někdo hodně silný tak mu obvazovali stahovacíma až na sále,mají moderní operační stoly, tam ještě mačkají nohy takovýma polštářkama aby nedošlo k tromboze ( jednou kdysi jsem ji měla a tak se na všechno vyptávám) Protože mám alergie a spirometrie nic moc, tak jsem dostala ješt fouknout ventolin. Pokud bereš nějaké léky ještě se předtím ptej jestli je máš vzít, já třeba na tlak ano , ale na cukr ne. Od pulnoci před nesmíš jíst ani pít.Anestezioložka se mi koukala do krku jk velkou hadičku může dát a jak mi jde zaklonit hlava a ptala se ještě na alergie a léky.A pak už hop pojízdným pásem na sál. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 5:30 pm Předmět: |
|
|
Holky, díky moc za vyčerpávající informace....nechtěla jsem Vás otravovat, vím, že už to tu někde bylo, ale mám i teď doma děsný fofr, ještě musím vypravit i děti na tábor, než nastoupím atd. Tak se nezlobte....jinak mám uplné nervy a jsem zvědavá, včera jsem dostala rýmu, mám alergii, takže normální, ale nebyla to tyoická aler. rýma a mám jí i teď....jsem průserářka...takže určitě mi zítra na interně něco najdou a v pondělí mám po operaci. Máte s tím někdo zkušennost, když Vám předop. testy nedopadnou nic moc.......vždyť do pondělka je ještě čas, jak rýma odejde, tak i přejde, nebo pokud by byla blbá sedimentace, nasadí léky a v pondělí je člověk fit, vždyť sedimentace dnes trvá 10 minut. Už teď se z toho potím......no, raději nebudu sýčkovat _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
Ježiši, málem jsem zapomněla i Tobě díky Moravane za odpověď.....nějak pořád tu oslovuju holky....a zapomínám na ty švarné kluky...tak se omlouvám a díky...... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
Taky před operací vyplníš ještě dotazník zda jsi alergická nebo byla v poslední době nastydlá atd... já jsem taky chytla před operací trošku rýmu tak jsem to tam napsala a nic se nedělo.Jizvy je nejlepší ze začátku ničím nemazat , až se vyloupnou stroupky tak můžeš - já mazala měsíčkovou mastí, jinak vše už bylo řečeno  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
Díky Olčo a moc gratuluji k těm kilům dole....jsi úžasná _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 10:34 am Předmět: |
|
|
Ahojky, tak mi dnes volali...operovat mě mají v úterý, kdy to nevím, ale nástup mám už v pondělí v 10 hod., byla jsem z toho tak zmatená a šťasná, že jsem se ani nezeptala, proč tak brzy mám nástup, když jsem z Prahy.....ale to už je jedno, ale dokud nebudu po operaci, tak stále nevěřím...bojím se, aby se zase něco nezvrtlo...tak mi držte palečky....bojím, bojím....  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 10:55 am Předmět: |
|
|
taky10 tak to moc gratuluju!!!!! _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 3:38 pm Předmět: |
|
|
Taky10, držím palce, původně jsme měly jít spolu, ale já si počkám na tvé dojmy do 30.7.
Hodně štěstí, ať jsi brzy doma!!!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 4:44 pm Předmět: |
|
|
Matyldo 125,tak to jsi na tom pořád o krapínek líp než já ,ač všechna vyšetření úspěšně a bez problémů s dobrými výsledky za mnou,původně naplánovaný termín 9.7. mi šoupli také na 30.7. .....Takže já se už měla pomaloučku vzpamatovávat po operaci,a zatím se pořád jen klepu,jestli mi nezavolají a nešoupnou opět na později .No,ale zase pozitivní je,že se DOUFÁM toho 30.7. sejdeme spolu,co
Taky10 sice ti nehorázně závidim,že tobě termínem nešoupali ,ale držím ti palce,ať všechno dopadne v poho ! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Danielo, rozhodla jsem se, že to nebudu řešit: zavolají nebo ne, stejně s tím nic nenaděláme. Radši ani nepřemýšlím nad těma "čachrama".Budu se těšit, že se tam sejdeme a trochu navzájem podpoříme  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|