Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bublinka
Zalo�en: 11.11.2006 P��sp�vky: 5 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: �t b�ezen 01, 2007 7:48 pm P�edm�t: Bolesti �aludku |
|
|
Dobr� den pane dokrtore,m�m na V�s dotaz. Je to asi t�i dny zp�tky,v noci jsem si vzala pr�ek od bolesti a po polknut� jsem c�tila, jak "uv�znul" v band�i. M�la jsem hodn� dlouho bolesti,pak jsem usnula. R�no pro probuzen� jsem m�la hodnn� velk� k�e�e v �aludku,trvaly do odpoledne a od t� doby m� probl�my s p�ijmem tekutin i j�dla. R�no do sebe nedostanu ani �aj,co vypiju,c�t�m,�e krou�kem neprojde a vyzvrac�m to zp�t. Sn�dani a ve�ker� j�dlo p�es den p�e�vykuju n�kolik des�tek minut a pit� mi d�l� dokonce v�t�� pot�e,nez tuh� strava. V �aludku mi po��d jakoby �kvr�� a bubl�,m�m pocit,�e se nem��u po��dn� nadechnout. M�m rigidn� band� d�lanou v �ervnu 2005,do t�to doby bez sebemen��ch pot��. Boj�m se,�e mi ji budou cht�t sundat a zase p�iberu. D� se band� vym�nit? _________________ Jana |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Martina 2
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 86 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: p� b�ezen 02, 2007 6:01 pm P�edm�t: |
|
|
Bublinko,
prvn� pomoc je jedl� soda.
Pokud Ti uv�zla tableta zapij ji jedlou sodou bicarbonou. M�la by se rozpustit.
Upozorn�m na Tv�j dotaz pana doktora.
Dr��m palce. M2 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Dr.�ierny
Zalo�en: 15.7.2006 P��sp�vky: 32
|
Zaslal: p� b�ezen 02, 2007 9:06 pm P�edm�t: Odpov�� "bublince" |
|
|
Bolesti v oblasti �aludku po polknut� tablety proti bolesti -
- m��e se jednat o mechanick� uv�znut� tablety, m��e j�t o chemick� po�kozen� v oblasti z��en�, nebo v�ed.... Pokud stav trv� u� t�i dny je vhodn� nav�t�vit chirurga, jen� V�m band� operoval, nebo endoskopick� pracovi�t�. Pokud by se jednalo o adjustabiln� band�, mohlo by b�t dosta�uj�c� vypr�zdn�n� band�e. Ve Va�em p��pad� se ale jedn� o rigidn�, pletenou band�, kdy by se m�l j�cen a �aludek vy�et�it endoskopicky. Gastroskopie odhal� p���inu a m� l��ebn� efekt. Neodkl�dejte to, ale nebojte se.
Zat�m z�st�vejte jenom na tekutin�ch. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
lenkaprokopova
Zalo�en: 25.6.2007 P��sp�vky: 1
|
Zaslal: �t �erven 26, 2007 9:08 am P�edm�t: |
|
|
dobry den ,rodice mi slibili ze pujdu na bandaz zaludku a ze je to plne hrazeno pojistovnou.tam je nejakej poradnik na tu operaci?nebo si projdu vsechny vysetreni a pak az je budu mit muzu jit hned na operaci.a co vschno musim mit za testy abych mohla podstoupit tu operaci.uz se na to tesim a na to ze zhubnu abych nemusela poslouchat od rodicu kecy jak jsem tlusta.proto bych ji chtela co nejrychleji.lenka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
G�bina
Zalo�en: 26.2.2007 P��sp�vky: 297
|
Zaslal: �t �erven 26, 2007 10:06 am P�edm�t: |
|
|
Lenko, pokud se v�n� zaj�m� o band� �aludku, pro�ti si po��dn� cel� f�rum. Ve voln� diskusi asi za�ni t�matem operace, pak t�eba kdo hrad� band� a pokra�uj d�l podle toho, co T� zaj�m�. Mo�n� to nen� odpov��, jakou sis p�edstavovala, ale v��, �e v�e, na co se pt�, u� tu bylo zmi�ov�no (i n�kolikr�t). Opravdu dostane� odpov�di na sv� ot�zky a nejsp� se dozv� i v�c. Tak si uva� kaf�o nebo �aj a dej se do �ten�. _________________
p�ed operac� zhubnuto 20 kg, band� 31.07.2007, 2x dopln�n�
Za rok a �tvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak t�hotenstv� a te�, v lednu 2010, za��n�m znovu od 102 kg |
|
N�vrat nahoru |
|
|
elena
Zalo�en: 13.1.2007 P��sp�vky: 176 Bydli�t�: �esk� Bud�jovice
|
Zaslal: �t �erven 26, 2007 1:26 pm P�edm�t: |
|
|
Mil� Lenko, jak psala G�bina tady na f�ru najde� odpov�di na v�echno, co by t� mohlo zaj�mat. Ale pokud chce� band� jen proto, aby ti rodi�e dai pokoj, jak p�e�, tak na n� necho�. Band� m��e pomoci jen �lov�ku, co pomoci chce. Mus� to cht�t ty sama a z cel�ho srdce, proto�e pak bys mohla m�t �adu zdravotn�ch i psychick�ch probl�m�. Nen� to jen tak, v�� mi, v�m o �em mluv�m, za��t j�st jako kojenec a vzd�t se v�eho, co bylo doposud n�pln� tv�ho �ivota. Tak�e pokud band� nechce� kv�li sob� a nechce� zm�nit SV�J �IVOT, necho� na n�. _________________ --31 let - band� 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg p�ed operac� MILUJU SVOU BAND��
Dopln�n� 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|