Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Beata

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 1:04 pm    Předmět: Citovat

Čaukííííííííííííí holkíííííííííííííí -- tak to nějak jsem se teď došourala k PC.Dík za držení palečků.
Bylo bazva, že jsme jely dvě,ale jet s veselou kopou na operaci žaludku zas tak moc velké terno není! Laughing Laughing Laughing
V úterý jsme si smíchem pořádně natřepaly půpíky,na další dny po operaci jsme si to musely zakázat.Tak jsme si dopřály aspoň břišní masáž v podobě jízdy autem domů. Confused
A víte,že si nás tam opravdu chtěli nechat až do pátku?Udělali na nás bububu,a tak honem jsme pily a pily,a chodily dokolečka dokola. Very Happy
Byla tam paní co si tam přišla šmiknout kus převislé kůže na břichu.
Za rok a půl sundala 65 kg./ze 150 na 85 - ale vypadala hubenější/ To nám hodně dodalo.........ve všem. Shocked Shocked Laughing Laughing Razz Razz
Ještě v mrákotách jsem zaslechla,že ta ušmiknutá kůže dělá 2 - 3 kg .
Na závěr - připadám si jak žaba na prameni.Všude samá žbrnda - přede mnou,za mnou, ve mně ,a furt mi kručí v horním a dolním, a -- doplňuji to luftama.Kde ty se berou? Ale paní doktor říkala,že je to dobře.Ale stejně,kde se z té vody berou?To Andulka, doufám ,že už pořádně práskla,protože byla nafouklá jak balón Embarassed Embarassed Laughing Very Happy

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 1:08 pm    Předmět: Citovat

Beata
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Beata

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 1:13 pm    Předmět: Citovat

Mončo -vyjádřila jsi to perfektně - tak nějak si to představuji napořááááááád, A VŠEM , PO TOM VŠEM....... Laughing

[/url]
Nakládalová Anna

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 1:58 pm    Předmět: Citovat

Beatko je to v prčicích doteď ti závidím tvoje pšouky,protože já jsem jak balon pořád.To jsem zvědavá kdy to ze mě vyjde.Vychází to po troškách ale horem a pokaždé mám pocit že se bolestí počůrám. Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 4:16 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky bandážolky, tak už jste zase mezi náma Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Tak vám oběma přeji, ať se rychle hojíte a ať vás stehy moc netáhnou No jo větříky, to jsou potvůrky, pěkně se hejbejte, ať můžou z vás ven Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Jsem moooooc ráda, že jste to přežily Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 7:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata, taky vás vítám...
Ty větry jsou z toho, jak do Vás na sále napustili ten vzduch, aby měli uvnitř břicha více místa a lépe se jim tak operovalo.. Mě to postupně odcházelo (spíše horem jako Aničce) cca 14dní...důležité je cvičit, jak radili v Iscare a chodit - jakmile to půjde.. Wink Wink držte se.. Wink
marie S.

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 6:56 pm    Předmět: Citovat

máte všichni klasickou bandáž nebo má taky někdo bandáž s maloabsorcí? Tam je zhubnutí jisté ale zase má více komplikací,u klasické bandáže prý každý zhubne tak polovinu toho co by chtěl. Tak teda musím chtít víc , abych pak byla spokojená. Když si vzpomenu na to že jsem v 17 vážila 54 kg při 156 cm a dorostová lékařka mi napsala že jsem silně obezní tak teda nevím. Mě by stačilo i 70KG , ale to potřebuju sundat 26kg!
Olča

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 7:15 pm    Předmět: Citovat

Ahoj kočky tak jsem zpět i s prstýnkem. Přístup v Iscare perfektní stále se chodili ptát zda něco nepotřebujem. Větry jsou, portík trošku bolí a jinak se cítím skvěle. Byla tam paní na křeč. žílách která zhubla 45kg za 8 měsíců ukazovala nám bříško a měla ho moc pěkné, žádná vytahaná kůže no prostě nic a to říkala, že vůbec necvičila.Jo a narkozu jsem snášela dobře takže jsem ani neblinkala.
ALENA

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 7:22 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Olčo, tak vítej doma, pěkně to zvládáš, jak tak koukám, žádné problémy, spokojená. Tak teď se rozluč s těma svýma kilama pěkně je nechej ať tě opouštějí jedno za druhým. Hlavně jim nezapomeň říct, ať se již k tobě nikdy nevracejí. Přeji hodně úspěchů !!!!!!! Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ALENA

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 7:25 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Olčo, tak vítej doma, pěkně to zvládáš, jak tak koukám, žádné problémy, spokojená. Tak teď se rozluč s těma svýma kilama pěkně je nechej ať tě opouštějí jedno za druhým. Hlavně jim nezapomeň říct, ať se již k tobě nikdy nevracejí. Přeji hodně úspěchů !!!!!!! Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ALENA

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 7:35 pm    Předmět: Citovat

je to tu dvakrát, tak tedy dvojnásobné úspěchy ti přeji Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

Gábina

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 8:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Olčo, vítám Tě zase "doma". Laughing Přeji Ti brzké uzdravení a váhový úbytek, jaký si představuješ. Cool Razz Cool Nezbývá mi než Tobě a ostatním fandit (a trochu závidět Embarassed ) při vaší cestě k cíli. Laughing Laughing Jak už sis asi přečetla, mně se to dost protáhne a jen doufám, že v sobě najdu ještě dost síly a sebezapření, abych se všemu postavila zatím bez "berličky". Confused Sad Confused No, alespoň mám čas natrénovat si přísnost sama k sobě. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Olča

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 9:47 am    Předmět: Citovat

Gábi neboj však se taky dočkáš a myslím si, že to za to opravdu stojí. Ještě si užiješ léta a než se naděješ tak budeš mít operaci za sebou. Je pravda, že před operací máš různé myšlenky jestli děláš dobře, ale věř, že ano vždyť i ostatní si to moc pochvalují a stačí se podívat na ty váhové úbytky a pochybnosti jsou ty tam, tak hlavu vzhůru ještě si užij a pak nový a štíhlejší život po bandáži pa pa
HankaŠ

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 10:47 am    Předmět: Citovat

Moc zdravím nově oprstýnkované a přeji všem rychlé hojení bolístek Surprised Laughing a hodně radosti z úbytku kileček.Krásný sluníčkový den-opatrujte se.

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
eficka

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2007 2:40 pm    Předmět: Citovat

ahojky,
co jsem se dozvedela od americkych "spolubojovniku" bylo ze mam co nejdriv po operaci zacit chodit aby ten plyn po operaci sel ven.takze jsem v Iscare asi 3hodky po operaci stradovala po oddeleni a sestricky na me jen ziraly a rikaly ze nikoho takovyho jeste nevidely:-)))
Stejne jsem ale musela pana doktora poprosit o injekci na plyny protoze jsem mela pocit ze se mi ty jizvy rozervou:-))
Doma mi nejvic pomohly detske kapicky na prdiky,ale nemuzu si vzpomenout jak se jmenovaly ale v lekarne vam pomuzou,i ten sepumizan je dobry jsou to takovy pidi pilule ze je muzete bez obav spolknout:-)
Jinak nez jsem mohla prejit na mixovane jidlo tak jsem mela silene chute,resila jsem to tak ze jsem si to jidlo pokousala a pak vyplivla:-) ale to je samozrejme krajni reseni:-)
vsem hodne uspechu a nebojte se:-)

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: