Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Betty

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 6:23 pm    Předmět: Citovat

Datli, já jsem šla do Iscar v listopadu 2005 a když jsem slyšela bandáž, tak jsem se zhrozila, ale to jsem nevěděla, že je to operace vratná a né jako před lety. Nejdřív jsem zkoušela léky, ale bylo to k ničemu. Tak jsem se rozhodla ale to už jsem preventivně obíhala kolečko a když jsem měla vše, tak jsem se rozhodla a pak to byla otázka 14 dnů. Já se léčila již 25 let tedy u různých lékařů, ale hlavně endokrinologie. Tenkrát si pamatuji, to byl pokus, omyl. Poslední, vajíčková dieta.....To si dnes rači nechci pamatovat. A když mi po lécích začaly padat vlasy,tak jsem se na to vykašlala, Laughing Wink Laughing A pak jsem už byla zdravá, ale kila mi zůstali. Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bela

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 7:24 am    Předmět: Citovat

Zdravím datli Very Happy Very Happy Very Happy
trvalo mi to od rozhodnutí -čili od prvního telefonátu do ISCARE 3 měsíce.Pokud je někdo mimopražský snaží se ho objednat na více vyšetření za den,pro mě to znamenolo celkem 4 cesty do Prahy i se vstupním vyšetřením.Měla jsem kontakt s obezitoložkou,ale jelikož se mi nelíbil její přístup(řekla že bez jejího hubnoucího kurzu 1800kč mi operaci nikdo neudělá,takže jen ždímačka na prachy),prostě jsem zvedla telefon a zavolala do Iscare.Po telefonu se ptali kolik vážím atd.,pak mě objednali na vstupní prohlídku.No a pak už to jelo Very Happy Gastro,sono,psycholog,dietní sestra a obezitolog.Musím dodat,že jsou tam perfektní lidičky,zatím jsem se s tak odborným a chápavým přístupem jinde nesetkala.Dál se ptáš na žlučník,jde to paní co byla se mnou byla zároveň na žlučníku-takže jí udělali dva v jednom Laughing,ale podrobnosti nevím.Nevím jestli je tady někdo kdo byl operovaný v Brně,ale vím že tu někdo psal,že tam to trvá moc dlouho a radši pak jel do Prahy,když si pročteš příspěvky,určitě to najdeš.jinak ti přeji ať se k tomu stasně propracuješ a jsi spokojená jsko mi co to máme za sebou.Měj se krásně a držím palečky Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bobika

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 7:22 am    Předmět: Citovat

Ahoj vespolek včera když rodina grilovala tak jsem měl neskutečnou chuť na kus masíčka a pivko Crying or Very sad ,ale musím se pochlubit ODOLAL jsem a jsem teď na to hrdej Rolling Eyes Wink sice jsem si připadal jako P..o s jogurtem v ruce. Jak zvládáte Vy vaše chutě na cokoliv (sladké či slané) ostatní chutě se dají zahnat. Mějte se krásně a držím palečky.
Martina 2

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 12:38 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Belo,
mě to trvalo od prvního vstupního pohovoru do operace v Brně 6 týdnů.
Když to tam vázně tak jen proto, že dělají problémy doktoři od kterých potřebuješ doporučení. Třeba psycholog, nebo dietolog. Ale není nic jednoduššího, než zajít k jinému.
Smile
MICHAELA

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 2:04 pm    Předmět: Citovat

No vidíš Bobika,jakej jseš frajer Wink .A za chvilku si i to grilovaný masíčko budeš moci dát,když bude drůbeží.Jen ho nespolykáš hned kilo,ale jen kousek.Mě doktor grilovaný vyloženě doporučil,tuk se totiž vysmahne ,takže je to dietní.Dokonce i drůbeží grilovaný párek smím a jsem 2 měsíce po operaci.Takže vydrž ,dočkáš se i těchto lahůdek.Držím palce !!!
Betty

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 3:13 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Bobika Smile Jsi statečný a prošel jsi zkouškou. Já mám chutě pořád, ale už je umím ve svém věku krotit(většinou) Je to holt takový rajc, když jdu kolem pokařství a čmuchám a čmuchám... Málem se kolikrát přistihnu jak kňučím potichu touhou Rolling Eyes Asi jsme na tom všichni stejně a ten kdo rád papal, je to těžké, ale zase to vyváží to jak budu krásná azdravá Cool Cool A o to jde!!!
Vydrž, ať ti mají co závidět Razz Ale je pravda, že se mi některé chutě změnily, je to možný Question
Bobika

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 3:28 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Michaelo frajer to nejsem to budu až mi váha ukáže o pár kilo míň. Laughing Je fakt že už jogurt nemužu vidět Confused ale mám motivaci a abych pravdu řek tak i trochu strach,aby jsem si něco neudělal protože občas i jogurt tlačí Exclamation .Co nechápu Question je že váha se už 4dny nepohnula Evil or Very Mad a to jsem na jogurtech a vodě.Mějte se krásně.
MICHAELA

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 3:36 pm    Předmět: Citovat

No to tedy frajer jsi,právě proto,že už ti jogurty lezou i ušima a přesto se ho držíž a nevyměníš za masíčko Rolling Eyes .S tím,že se váha nehýbe si vůbec nelámej hlavu,to se nám stalo všem, já se na 3 týdny zasekla na 2,5 kg a přitom jsem tak poctivě držela dietu a makala jak blázen.Ono se to zase zhoupne ,hlavně vydrž!!!Ono se to pohne až budeš fit a přidáš aktivitu,to se vůbec neboj. Laughing
Bobika

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 3:36 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Betty přesně tak o to jde být zdravý to hlavně a krásný to už jsme teď ne ?Very HappyVery Happy Pak budem jenom krásnější. Jestli se mi mění chutě to nevím ale spousta věcí mi smrdí jako nějaká uzenina a tak je to možný ? Mějte se fajn
Betty

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 8:23 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, tak jsem byla na kontrole a byla jsem velmi rozpačitě pochválena s doporučením na doplnění komůrky. Tak mi to čeká asi v prosinci. Doufám, že na štědrý den nebudu na vývaru. Evil or Very Mad Je jediný den v roce, již několik let, kdy jím něco smaženého a už od ledna se na to těším. Confused
Bobiku, mohu říci, jak jsem milovala celozrnné chloby a myslíčka se vším možným tak mi to nic neříká. Ale je fakt, ze to jíst nemám, tak co. Laughing Tak mám po dovolené a zítra hurá do práce. Confused Už se těším, až budu moci na bazén, moc mi to chybí Laughing Exclamation Laughing To cvičení je fakt droga. Další droga?????!!!
Marketa

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 9:28 am    Předmět: Jsem také po operaci. Citovat

Zdravím všechny lidičky.Ahojky já jsem už také po operaci.Operovali mě v Iscare 10 srpna.Před operací jsem zhubla 10 kg a po operaci zatím 14 kg.Jsem moc ráda že jsem to podstoupila,jen ať jdou kilečka všem dolů.Ahoj všem.
Jaja

PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 10:46 am    Předmět: Citovat

Ahoj Markéto, tak to jsi byla stejný den jako já. Mě bohužel kilečka tak rychle dolů nejdou Sad Sad . Zatím mám dole jen 3,5kg Crying or Very sad Crying or Very sad . Doufám,že mi při příští kontrole 17.10. rozhodnou dopnit bandáž. Je to hrůza na poslední kontrole mi doporučili porce jen 100-150ml, ale to mám za půl hodiny max. za hodinu tak hrozný hlad, že se to nedá vydržet Evil or Very Mad Mad Confused Shocked . Nemůžu přece jíst po hodině Shocked .Uvidím, co se bude dít 17.Mějse a držím palce, ať se ti daří Wink .
Marketa

PříspěvekZaslal: so říjen 07, 2006 8:26 am    Předmět: Odpoveď Citovat

Rolling Eyes Rolling Eyes Ahojky Jájo.
Taky jsi byla operována v Iscare?Tam to bylo super,myslím personál i to vybavení,pokoje a vše okolo.Moc se mi tak líbilo a jsem ráda že jsem na operaci šla.Já jedu na kontrolu 19.10. tak jsem zvědavá kolik mám zase dole.Držím ti taky moc palečky.Ahojky Markéta
Bobika

PříspěvekZaslal: so říjen 07, 2006 9:22 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Markéto Smile já jsem taky po operaci pár dní a 19.10 jdu také na kontrolu tak se možná potkáme. Smile V kolik jdeš na kontrolu jestli to není tajné ? Byl by jsem moc rád mohly bychom třeba prohodit pár slov moc by mě to potěšilo Very Happy ještě jsem s nikým nemluvil kdo je po bandáži jenom tady po netu.
L

PříspěvekZaslal: so říjen 07, 2006 9:37 pm    Předmět: Citovat

Já jsetli se nepletu,tak mám též kontrolu 19.10.06
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: