Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jitka D.
|
Zaslal: út duben 17, 2007 9:46 am Předmět: |
|
|
Ahoj Olčo, já jsem se stavila za psychiatrem ne za psychologem. Ten totiž mel dřív volno a napsal mi doporučení a ani jsem si u něj nesedla.
Teď koukám co holky všechno psaly a malovaly. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpIXKxS/]
band od 28.3. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: út duben 17, 2007 11:03 am Předmět: |
|
|
Ahojky všechny moc zdravím,Danielko psychologa se neboj ,já byla na Karlově náměstí v poliklinice u psycholožky asi hoďku.Chtěla vědět ,kde pracuji, co a kdy jím,zda mám informace o bandáži a proč jsem se pro ni rozhodla .Jó a ještě ,zda jsem na obezitu brala již nějaké léky/držela diety/ a s jakým výsledkem-bylo to docela příjemné pokecání Děvčata taky se někdo ptal na neschopenku z ISCARE. Já jsem při odchodu z nemocnice dostala neschopenku přímo tam /vystavila mi ji sestřička v 1.patře co nás přijímali/ ale musíš si o ni říct. Po vyndání stehů jsem si je nechala zase tam ukončit,ale můžeš požádát o převedení ke svému obvoďákovi.Moc vám všem držím palečky,ať to máte brzo za sebou.Pěkný sluníčkový den Hanka _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út duben 17, 2007 1:30 pm Předmět: |
|
|
Hani,já nestačím zírat ,to ti to hubnutí ale jde!!!!Moc blahopřeju a maličko závidím  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so duben 28, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
Včera jsem byla v Iscare hlásím 1kg zas dole(uf to jsem se zapotila) a operace asi 18.6. táááák se už moc těším  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: so duben 28, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
Olčo tak to je super!Moc ti to přeju !Do prázdnin už z tebe bude kóča ! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 10:22 am Předmět: |
|
|
Danielo díky moc kóča ještě určitě ne, ale už se moc těším až budu dvojciferná.Tobě to taky brzo uteče a budeš mít prstýnek.Jen se bojím toho gastra, vydrželi jste to všechny tak já musím taky! _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: po duben 30, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
Olčo,jasně že to zmáknem Nejsme žádný béčka,no né Když mně to moje přijde ještě celkem v nedohlednu,ale vám všem kolem se to ňák kvapem blíží Držím palce,ať to ustojíš a pak dej určitě vědět,jaký to bylo  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po duben 30, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
Decka, jen bych vam chtela rict poznatek, co sem asi udelala Snazte si pred operaci nahnat hodne svalove hmoty, klidne jezte, jak jste zvykle, ale hlavne sportujte. A to z duvodu, ze pak tak mesic nebudete moct a zaroven svaly spotrebuji hrozne moc energie, takze je rychlejsi metabolismus. Z toho teoreticky plyne, ze vy za ten mesic po operaci zhubnete hodne, cast budou samozrejme svaly, ale tim jak budete mit hodne svalu, tim vic spadnete o tuk! A tim lehceji se vam bude dostavat zpatky do formy... A mam takovy dojem, ze cim mensi vrstva tuku na brise, tim mensi jizvy a tim lepe se hoji - tak zkuste predtim na sobe zamakat sedama lehama apod. cvikama... abyste pak nebyli uplne bez svalu... Ted to vypada, ze tady chci delat chytrou nebo tak, ale ja o tom dost premyslela a dosla sem k tomuhle zaveru... Tak me neukamenujte Nebo neupalte, kdyz sou ty carodejnice, uz sem upalena byla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: po duben 30, 2007 1:27 pm Předmět: |
|
|
No jo -čarodejnice-zrovna jsem jednu vychystala z krepáku a role papíru a půjdem odpoledne na zahradu pálit.
Ale předtím ještě musíme k zubákovi...
Heč,dneska jsem byla na reflexní terapii a dostala jsem k tomu i olejovou masáž zad.Mňam mňam.A paní mě různě chytala za záda a boky a snažila se mi uvolnit záda a moc pě pochválila,že už sem štíhlá.Já k ni chodím už dlouho,tak mě zná a výí,jakou konzistenci mají mé špeky a fakt je,že už mám zas pěkné rozdíly mezi boky a pasem.To už je druhá,co mi to řekla,že to jde znát.Takže prdím na hmotnostní úbytky a jdu spíš na ty objemy,co jsou viditelnější. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po duben 30, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
Datli a kolik mas teda celkove ubytek prsa-pas-boky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st květen 02, 2007 7:41 am Předmět: |
|
|
gwys...díky za poznatky...pro nás, co máme před operací jsou důležité...pokusím se podle toho řídit...mám čas na sobě ještě do července zamakat...tak se budu snažit...neboj...neukamenujeme Tě...naopak...myslím, že je to věcný poznatek,dost důležitý...a jestli mají ostatní nějaké další...sem s nimi!!!!!!! _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morawan
|
Zaslal: st květen 02, 2007 4:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj princezny
právě mi psala Monča Zamazalová
už je po operaci
cítí se mizerně
ale píše, že je velice šťastná
všechny moc pozdravuje  _________________
Redukce hmotnosti od 04. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OravaP
|
Zaslal: st květen 02, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
Tak ji pozdravuj a že držím pěstičky at je v pořádku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Morawane prosím moc a moc ode mně Moniku pozdravuj,že na ní moc myslím Díííík Že je šikulka a ať to překoná,že už zítra bude líp _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st květen 02, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
Morawane....tak jí mocinky pozdravuj. ...huš to má za sebou ,ted to bude hodinu od hodiny ,den za dnem jenom lepší..tak se holčí dočkala....  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|