Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gábina

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 5:45 pm    Předmět: Citovat

Přeji všem hezký jarní den. Laughing Mám novinku a chci se pochlubit. Embarassed Dnes prvně si mě má váha zvážila! Shocked Sice to číslo, co se mi ukázalo, veselé není, ale přece mám radost. Hlavně proto, že konečně můžu sledovat, jestli má moje snaha nějaké výsledky. Po dvou dnech poctivé diety a neustálého hladu konečně asi zabrala Meridie, protože dnes jsem hlad ještě neměla. Cool
Přeji sobě i vám, abychom měli při pohledu na váhu vždy už jen radost! Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morawan

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 5:54 pm    Předmět: RE: Citovat

Ahoj Gábi
gratuluju k prvnímu krůčku.
Ctěl bych ti napsat něco pro povzbuzení.
Od 26. března si dávám jídlo na dezertní talířky (ikdyž občas taky ještě zhřeším)
a za tu dobu mám dolů 5kg.
Když jsem s tím začínal, měl jsem strach, a že budu hladovět a nevydržím to a nacpu se Embarassed Embarassed Embarassed
... ale není to tak zlé: Jím 5-6x denně, zvykám si na ty menší porce a nehladovím.
Netrap se hladem, zmenši porce - určitě to půjde i tobě - ikdyž možná ne tak rychle.

Redukce hmotnosti od 04. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007
Gábina

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 6:16 pm    Předmět: Citovat

Pro Morawana: Vím, že hladovět se nemá a ke štíhlosti se člověk musí "projíst". Po první návštěve v ISCARE mi ale řekli, že mám do operace shodit 10 kg a dali mi dietu na 1000 Kcal denně. Kdybych to nezhubla, budou mě před operací kvůli redukci hospitalizovat na 10-14 dní. Shocked To samozřejmě nechci a proto tu dietu držím skutečně poctivě. Evil or Very Mad Tak není divu, že můj věčně bezedný žaludek protestoval. Twisted Evil Ale jak jsem už psala, snad zabraly léky, nebo si žaludek zvykl, dnes už jsem celkem v pohodě. Smile Jo a ty dezertní talířky používám od začátku. Je to fakt dobrý šidítko pro oči. Snažím se kousat vše nejméně 30x (abych měla natrénováno) a celkem se mi tím daří šidit i žaludek. Wink Dnes už je to fakt lepší, ale díky za Tvůj zájem i rady. Člověka potěší, že jeho starosti a radosti vám, na fóru, nejsou lhostejné. Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Milca-berca

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 6:21 pm    Předmět: Citovat

Gábinko Wink a Morawane Wink ..jste šikulky šikovné..klobouk dolu...GRATULUJI..jen se držte....!!... Razz Razz Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
ALENA

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 6:30 pm    Předmět: Citovat

Se fakt stydím Embarassed Embarassed Embarassed vy hubnete bez bandáže a já stále z váhou stojím Crying or Very sad Crying or Very sad Oba dva jste vynikající bojovníci Exclamation Exclamation GRATULUJI Very Happy Laughing Very Happy Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 7:13 pm    Předmět: Citovat

Ali, motivace je, nakonec to vsak neni tak horky... Je to spis hořký a je to beh na dlouhou trasu... ale co, nakoplo me to, a uvidime, zda nahodou neco... je to ve hvezdach Confused
Romana

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 8:50 pm    Předmět: Citovat

qwys máš pravdu je to běh na hodně dlouhou trasu ale my to jistě zvládneme ,sice pomalu ale jistě Razz Laughing

Ali a ty nevěš hlavu však ono se to zase rozběhne uvidíš Rolling Eyes Rolling Eyes
Datli

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 9:06 pm    Předmět: Citovat

Ahoj při večeru.
Mám dnes chlubící den.
Hlavní událostí dnešního dne je ta,že můj synáček se včera dověděl,že pojede na první gymnastické závody.A tak se včera učil to,co jiní nacvičovali do sestav 4 měsíce.A helemese ,byl druhý!A byl fakt dobrej-říkali i jiní trenéři.Natrénoval sám většinu ,ale v holčičím družstvu,takže byl dnes oceněn trenéry,že dopoledne př rozcvičování jej chlapi ještě srovnali po chlapsku a on to pak předvedl.
No a další úžasnost je,že po závodu jsme si zajeli na nákup do teska a na obídek.Děti pak zamířily do dětského koutku-zaplať pánbů za ně! a já si šla po nákupech pro radost!Vlezla jsem do Takka a šla zkoušet nějaké rifle.Lidi já zas oblíka po letech konečně 46 konfekci z původní 50!Nakupuju v Takku většinu věcí,tak mám slušné velikostní srovnání.A nejpříjemnější na tom všem bylo,že ty rifle byly dány do oddělení 38-46 a né v tom dalším oddělení mixi velikostí 48-56.Moc mě to vzpružilo.
Asi kašlu na váhu a tuším,proč váha stojí,ale objemy jdou dolů,ale to už je na další psaní na jiné diskuzi.
Olča

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 9:14 pm    Předmět: Citovat

Romčo koukám jak se ti posunul metřík Rolling Eyes móóc gratuluju jen tak dál a tiše závidím.... Razz
ALENA

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 9:22 pm    Předmět: Citovat

Romi, ty snad hubneš týdně 5 kg, aspoň mi to tak připadá Wink Wink Wink To se ti říká, nevěš hlavu, ale já vůbec nehubnu Crying or Very sad Crying or Very sad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Datli

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 9:22 pm    Předmět: Citovat

Taky nevěřícně koukám na Romanu.Jsi úžasná!
OravaP

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2007 9:24 pm    Předmět: Citovat

Gábi, já jsem na tom taky tak,musím do operace zhubnout 10kilo, no doufám že to nějak dokáži, jím mín, a hodně piji, tak jsem zvědavá, a věřím že to dokážem, když to zvládli jiní tak my taky
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 7:06 am    Předmět: Citovat

Datli,tak to je super Cool Wink !Malej je šikula,dělá ti radost Very Happy !A ty džíny ostatně taky,jak já ti závidim,až se stydim Embarassed Embarassed Embarassed .No nic....Naše malá včera bourala,padla přímo na čumák,pěkně si ho odřela Confused Sad ,no snad než se vdá,to bude dobrý Laughing Laughing Laughing Jinak Romana je normální sprinter,neskutečný!!!!!Jak to děláš Romčo,že ti to tak pěkně jde Question Question Question
qwys

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 7:11 am    Předmět: Citovat

Romco - az ted sem si vsimla, ty uz si za polovinou - 5 kg - gratuluju Twisted Evil
Datli - je to videt, ze hubnes na objem, to jako jo, ale zajimalo by me, jak to bude, az se spotrebuji zasoby tuku, co potom? Jako jestli zhubnes nebo ti vaha zustane - to je pro mne zahada.
Romana

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 9:51 am    Předmět: Citovat

Ahoj ,přeji vám všem pěknou slunnou neděli ,děkuji za pochvalu,ale asi se budu červenat Embarassed Embarassed no já ani nevím jak to dělám,jím málo ale vše a trochu pohybu ale jinak nic víc opravdu Rolling Eyes
Ali to se ti jen zdá je to za delší dobu já metřík neměním po kile ale až po trošku víc Razz Laughing tak se ti to zdá rychlé ale opravdu není Wink
Datli teda vidíš jak ti Filda dělá radosti a k tomu oblečení gratuluji to já v obchodě ještě dlouho nenakoupím Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: