Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 3:02 pm    Předmět: Citovat

Díky Vám všem za podporu....je to milé mít takové spřízněné dušičky
Iva

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2007 8:52 am    Předmět: Nováček Citovat

Ahoj Evo, dnes poprvé jsem našla odvahu napsat. Jsem přihlášená již cca měsíc, ale myslela jsem si že vše zvládám. Není to pravda. Začínám si hledat výmluvy a omluvy sama pro sebe. Jaké? Lidem kteří hubnou známé. Nejde mi to protože: a teď může následovat několik řádků, co řádků, stránek formátu A4 slov PROČ. To je moje starost,trápení, ale asi bych měla napsat nejdřív něco o sobě. Na bandáž jsem nečekala moc dlouho. Tloustnu si vesele již řadu let. Změna tedy přišla ve formě radikálního řezu do mé chátrající tělesné schránky 28,2,2007. Po měsíci jsem měla dole 10kg. Celkem tedy od mého rozhodnutí cca v listopadu 2006 15kg. Ale teď stojím. Já a má kila sice sedíme u počítače, ale váha stojí a nic. Ani se nehne. To znamená, že neco není tak jak má být. Vím, že se mnou. Otázky typu: co dělám špatně mě i budí. Mám pocit, že moc jím, málo cvičím, málo piju, jím špatné věci.......................mě doprovázejí všude. A pořád. Nejjednodušší je to svédst to na někoho jiného. Ale nenapadá mě na koho. Stále v centru zůstávám já. Tak. Musím to vyřešit já. Tak jsem se vypovídala a vlastně nic neřekla. Mám i metřík. Moc se mi líbí, ale nemůžu přijít na to jak se změní. Teď mě zlobí i práce, nepráce. Tak se tu nějak plácám. Mám pocit že to nezvládám vůbec. Bacha depka a sebelítost. Zabiják rozumu. Musím makat. Ahoj
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2007 9:18 am    Předmět: Citovat

Ahoj Ivo, v tom jestli správně jíš a správné věci,dost piješ a hýbeš se, v tom ti asi neporadim a nepomůžu Confused Crying or Very sad .....Ale!Co jsem si tady tak vyčetla,skoro všem se po určité době váha na chvilku zastaví a pak se jim,ve tvém případě mašinka Wink ,posunula správným směrem!Já nevím,co takhle nějaká konzultace v Iscare?Nějaký brožůrky,co jíst,pít,to jsti tam nedostala?Já na to spoléhám,že něco nafasuju,abych věděla Wink !Tak hlavu vzhůru a hlavně nic nevzdávej Wink Very Happy !Uvidíš,že se to poddá a bude zas líííííp Very Happy Wink .
Lubko

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 9:38 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer jsem tu úplný nováček.Napište mi prosím jestli tu je někdo z Ostravy a byl/a/ na bandáži v Ostravské nemocnici.Nějaké zkušenosti...děkuji Luboš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Romana

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 9:45 pm    Předmět: Citovat

ahoj Lubko vítám tě mezi námi,neboj určitě ti někdo poradí a odpoví na tvůj dotaz.Chystáš se také na operaci?vím nejdůležitější a nejtěžší je rozhodnutí tak ti přeji hodně štěstí Laughing Razz Rolling Eyes
Lubko

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 9:51 pm    Předmět: Citovat

Romana napsal:
ahoj Lubko vítám tě mezi námi,neboj určitě ti někdo poradí a odpoví na tvůj dotaz.Chystáš se také na operaci?vím nejdůležitější a nejtěžší je rozhodnutí tak ti přeji hodně štěstí Laughing Razz Rolling Eyes

Děkuji za přivítání,já už jsem rozhodlý jen mě zajímá jaký tam je přístup atd,čeho se mám bát???? Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Romana

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 10:02 pm    Předmět: Citovat

já myslím že se bát nemusíš Cool ,my se báli všichni ale až skoro před operací to bylo nejspíš ze strachu ,nervičky nám pracovali na plné obrátky atd.průběh myslím že je všude stejný,kolečko předoperační a následně termín operace.Teď už to je celkem rychlé,je to jako na běžícím páse tedy pokud všechna vyšetření dopadnou dobře Razz takže žádný strach Evil or Very Mad jsi přeci chlap a něco vydržíš Razz Laughing
Lubko

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 10:05 pm    Předmět: Citovat

Romana napsal:
já myslím že se bát nemusíš Cool ,my se báli všichni ale až skoro před operací to bylo nejspíš ze strachu ,nervičky nám pracovali na plné obrátky atd.průběh myslím že je všude stejný,kolečko předoperační a následně termín operace.Teď už to je celkem rychlé,je to jako na běžícím páse tedy pokud všechna vyšetření dopadnou dobře Razz takže žádný strach Evil or Very Mad jsi přeci chlap a něco vydržíš Razz Laughing

to jsem a pořádně velkej 197 cm a 159 kilo
Romana

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 10:19 pm    Předmět: Citovat

Razz Laughing Razz Laughing
Datli

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 8:29 am    Předmět: Citovat

Lubko,ahoj.Vypadá to,že v Ostravě se operuje v Porubě a taky ve Vítkovicích.Z aktivně píšících zde na foru není nikdo z Ostravy,ale občas se tu někdo ukáže.
Před časem tu psala paní asi rok po operaci a moc si pochvalovala,jak jí to šlo.Tak držím palečky taky a přidej se občas do diskuzí,ať ze sebe shodíš strachy a nejistoty.
Pomůže ti to náramně Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morawan

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 4:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Lubko,
musím tě taky pozdravit a přivítat,
ať vidíš, že se v tom harému samých princezen najde i nějaký ten chlap Laughing Laughing Laughing

Přeju hodně trpělivosti a odhodlání.
A nechceš se přidat k nám olomouckým? Wink

Redukce hmotnosti od 04. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 6:01 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Lubko, vítám tě mezi námi. Tady máš příspěvek od Věry, je z Ostravy.
Ahoj všichni po dlouhé době. Teď jsem četla příspěvek Kaliny - nevím, jestli to dobře píšu s názory na zvracení po operaci. Jsem po operaci v Ostravě - v červnu to budou 2 roky a musím souhlasit s Kalinou. Jenom zírám a žasnu, že některé z Vás máte takový jídelníček, že už 2-3 dny po operaci zvládáte krajíček chleba, rohlíky, pečivo !!!! Surprised Můj jídleníček byl - 1 měsíc : džusy, vývary, rozpustné vitamíny . A výsledek ?? 17 kg za 6 týdnů, druhý měsíc mixovaná strava, třetí měsíc pomalu přecházet na tuhou stavu. Co tedy u mne po operaci bylo jako mávnutím proutku a to kouzelného - chuť, hlad mne prostě přešly a musela jsem se mnohdy do jídla vyloženě nutit. Později jsem přidala sport - jsem závislák Smile - 3x týdně hodina spinningu, Pilates, míče. V létě každý den xx km na kole. Podotýkám, že jsem zaměstnaná, mám rodinu, dálkově studuji, máme velký rodinný dům, zahradu. Surprised A výsledek ? -65 kg s tím, že jím téměř vše - přiznám se , maso mi dodnes dělá dost problémy, ale zase tolik mi to nevadí, jinak jím opravdu téměř vše - málo, ale vše. Z velikosti oblečení 54 jsem se dostala na vel. 42. A jak jsem psala - operace není spasitelná, hubnutí je především o rozumu !!! Ale tato slova zazněla x-krát v TV, na netu, v tisku. Operace je berlička, která by měla opravdu pomoci. Já za sebe mohu říct - jsem ráda, že jsem do toho šla a Vám všem ostatním držím palečky, pěsti ať Vám kila mizí, stejně jako mně ! Smile
A na Ostravu nedám dopustit !!!!! Very Happy Zdravím Vás a přeju krásný večer. Věra
Myslím, že to pro inspiraci stačí Wink Wink Wink Držím ti palce Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jeniferx

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 6:10 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Lubko, též zdravím a vítám Laughing a přidávám se k Morawanovi... nechceš k nám do Olomouce? Laughing Laughing Laughing

-9 kilo 06/06 - 02/07

Operace já i mamina 27.2. 2007

2. doplnění 21.7. 2007

Lubko

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 6:19 pm    Předmět: Citovat

Jeniferx napsal:
Ahoj Lubko, též zdravím a vítám Laughing a přidávám se k Morawanovi... nechceš k nám do Olomouce? Laughing Laughing Laughing

zdravím děkuji moc všem co mi napsaly vůbec jsem nečekal tolik zpráv a děkuji moc za informace,ktere mne potěšily hlavně ta Ostrava.Jelikož jsem ostravák tak bych rád šel na operaci do Ostravy a ne do Olomouce
ALENA

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 6:26 pm    Předmět: Citovat

Lubko, pokud bys chtěl ještě nějaké informace o Ostravě, zkus napsat soukromou zprávu Věře z Ostravy. Je zaregistrovaná jako Věra

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: