Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Martina 2
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 10:33 pm Předmět: |
|
|
No tak to je bezva.....já nezapadám do tabulky. Zápěstí malé, ramena široké......hm...
Trochu ty tabulky rozšiřtě, nebo si budu myslet, že jsem marťan |
|
Návrat nahoru |
|
|
Betty
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 10:56 pm Předmět: |
|
|
------ marťani ----- |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martina 2
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:01 pm Předmět: |
|
|
Ty taky Betty ? hi hi hi |
|
Návrat nahoru |
|
|
Betty
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:03 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem to neměřila, co jste se měřily, tak jsem si byla zaplavat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martina 2
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
Mě se to BMI zdá stejně blbé....líp se vyjádřit nedovedu.
Hrozně to paušalizuje. Člověk co aktivně sportuje má zákonitě víc svalové hmoty ( teda pokud to není etiopský nebo keňský dálkový běžec ) a svaly jsou těžší než tuk. Takový atlet co váží 80 kilo na metrosmdesát výšku má stejně BMI jako rozkydnutý člověk co nic nedělá, ale váží a měří stejně.
Fakt záleží na stavbě těla a podílu svaloviny a tuku.
No anejhůř jsou na tom lidi jako já co máme svaly a na tom ještě tuk ...to je pak BMI šťavnaté |
|
Návrat nahoru |
|
|
Betty
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:39 pm Předmět: |
|
|
To je přesně ono. Když jsem v 16 letech plakala sportovnímu lékaři, že mi obvoďák řekl že jsem tlustá, (72) tak mi řekl, že je to blbost. Zrovna ve čtvrtek jsem byla na školení, kde byla jedna má kolegině, mladá holka, která má různé aktivity, žádná buchta. A má stejnou velikost jak já, ale o 10 kg méně. Když někde řeknu svou váhu, tak si myslí že kecám. Jóó, život není spravedlivý. Tak dobrou noc a ať nás blechy odštípou za noc |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 8:03 am Předmět: |
|
|
Betty tos měla štěstí, mně řekla dorostovka, že si s trenéem myslí (trojfázový trénink, škola a skoro žádný čas na jídlo, BMI 21,45) že jsem tlustá a mám ubrat 5 kilo, že budu podávat lepší výkony (na BMI 19,72). Já jim tu radost bohužel udělala.
A nedávno byla 13tá komnata s jednou naší špičkovou běžkyní, která běhá maratony a dlouhé trati a bojuje s anorexií. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Betty
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 11:54 pm Předmět: |
|
|
No mě tenkrát přpravovali z výběru na plavání dlouhých tratí. Dnes to neexistuje, jedině tak přes kanál. V té době kdy nikoho nikam nepouštěli, tak asi na Volhu. (podkožní tuk nutný) Medicinbál se používal jako ostatní používali nafukovací míče, denně 40 kliků a 50 žabáků............ Prostě jak nejrychleji odrovnat mladý organismus. Příprava na vrcholový sport je to nejméně zdravé počínání. Vím že spousta lidí si myslí opak, nikomu to nechci vymlouvat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|