Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
GeminiM
Zalo�en: 4.10.2006 P��sp�vky: 82 Bydli�t�: Plze�
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 10:09 pm P�edm�t: |
|
|
To j� v�m, ale syst�mu tady v tomhle st�t� nev���m. A ne�ekla jsem �e v�e vycvi��m, ale, �e se o to pokus�m.  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Betty
Zalo�en: 7.8.2006 P��sp�vky: 72 Bydli�t�: Praha 9
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 10:55 pm P�edm�t: |
|
|
N�co ur�it� jde, ale ..........
Dnes jsem p�i�la z pr�ce, sundala rol�k... A m�m pocit, �e m� bude cht�t u� jen n�jaky Fisch m�j krk za��n� vypadat jak (nev�m p�esn�) jak Berla  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 11:03 pm P�edm�t: |
|
|
Sem n�jak nepochopila jak berla? Jak m��e krk vypadat jak berla
J� zat�m nev�m jak� to je, j� zat�m nejv�c zhubla 17 kg, asi p�ed dv�ma lety a to jsem na sob� je�t� nepozorovala, �e mi n�co vis�. No taky jsem hodn� rychle zas p�ibrala tak jsem si toho asi ani nesta�ila v�imnout no uvid�m za n�jak�ch 10 kg jestli taky budu viset nebo to fakt vycvi��m  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 11:21 pm P�edm�t: |
|
|
Mysl�m seri�l Ally Mc Bealov�.( J� u� jsem po 16kg)
nic moc , ale j� jsem ��astn�. A po operaci jsem zjistila, �e u� jsem po n�. Prost� stav MIMO. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 11:24 pm P�edm�t: |
|
|
A j�, tak to u� ch�pu  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: so listopad 04, 2006 11:28 pm P�edm�t: |
|
|
N���, a to jsem si je�t� na tom krku na�la chlup. Tak to tedy n� Okam�it� �kubu.
Hlavn�, �e jsme zdrav�, a alespo� trochu hrav�, ��  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 12:00 pm P�edm�t: |
|
|
no m� rostou u� i vousy na brad�, d�sn� a vr�sky a krk ne�e��m. Nen� nic hnusn�j��ho ne� vylep�en� t�lo, kdy� to stejn� nejde v�echno a ty ��sti co nejdou potom ten v�k p��mo vy�v�vaj� a� to bije do o��. To by u� byl �lov�k n� �ena, ale zombice. Bleeeeee |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 12:01 pm P�edm�t: |
|
|
Bo�e pro� podl�hat m�dn�mu dikt�tu j�t do rakve pseudomlad�? Sebev�dom� �ena, kter� na sebe db�, je kr�sn� v ka�d�m v�ku.
A mimochodem, star�ch p�ib�v�, tak�e za chv�li bude norm�ln� b�t star�� a mlad� se budou snad postar�ovat? |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 12:04 pm P�edm�t: |
|
|
N�co pro n�s - m�m tu takovou hezkou tabulku. Existuje toti� to o �em �ada �en mluv� - lehk� a t�k� kosti. Zm��te si z�p�st� v neju���m m�st� t�sn� pod dlan�, ���ku ramen a d�lku kosti pa�e od ramene k lokti.
�ENY
14 cm z�p�st�, ���ka ramen je men�� ne� d�lka pa�e k lokti - drobn� t�lesn� konstrukce - norm�ln� v�ha 65-71 kg
14-16,5 cm z�p�st�, ���ka ramen je p�ibli�n� stejn� jako d�lka pa�e k lokti - st�edn� t�lesn� konstrukce - norm�ln� v�ha 71-74 kg
nad 16,5 cm z�p�st�, ���ka ramen je v�t�� ne� d�lka pa�e k lokti - siln� t�lesn� konstrukce - norm�ln� v�ha 74-83 kg
MU�I
pod 16,5 cm z�p�st� drobn� t�lesn� konstrukce
16,5-18 cm st�edn� t�lesn� konstrukce
nad 18 cm z�p�st� siln� konstrukce
No a j� se sna�ila se svou silnou t�lesnou konstrukc� m�t a udr�et v�hu o 20 kg ni���. Tak to byl ten m�j pr��vih a tam to za�alo. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Jana
Zalo�en: 19.10.2006 P��sp�vky: 35 Bydli�t�: Praha 9
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 7:47 pm P�edm�t: |
|
|
Hm, dobr� tabulka. J� d�l�m lidi na k�ehk�, norm�ln� a kredenciozn�. Do t�ch bohu�el pat��m i j�. Do jist� m�ry je to nespravedliv�, proto�e mal� lid� vypadaj� v�dycky o n�co l�pe i tlust�, p�esto�e maj� t�eba i vy��� BMI ne� lid� vysoc� - t�m u� potom tu kredencioznost nikdo neodp��e. Ach jo.
Ale spravedlnost neexistuje, tu si vymysleli do kn�ek, tak�e to taky p�e�iju. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 7:54 pm P�edm�t: |
|
|
trixl j� tedy nev�m, j� p�i sv�m n�koliker�m hubnut� a op�t p�ib�r�n� m�m vyzkou�eno: zhubnu - zmen�� se mi obvod z�p�st� a dokonce i ���ka ramen. Ale to neznamen�, �e se mi t�m n�jak zm�nila t�lesn� konstrukce nebo dokonce hmotnost kost�.
Taky si mysl�m, �e skoro v�echny co tu jsme, p�kn� kuli�y, podle t�hle tabulky bysme musely m�t nejt잚� kosti.
Nebo jsem tu tabulku nepochopila  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 8:16 pm P�edm�t: |
|
|
Je to jednak p�ibli�n� tabulka a jednak osahej si ���ku ramen n� tuku, najdi si kosti. Z�p�st� - j� tedy tam co p�u �e se m��� moc tuku nem�m a navrch si ten krej�ovsk� metr p�kn� ut�hnu. Jde o to, aby se �ensk� s rozlo�itou postavou nenutili hubnout do st��zl�ka. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 8:25 pm P�edm�t: |
|
|
A t�eba to tro�ku pom��e t�m co u� zhubli v�c a maj� pocit, �e to ned� dost. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 8:29 pm P�edm�t: |
|
|
Heehhhh������, prej najdi si kosti, tak mo�n� na kotn�ku, tu��m, �e by tam n�jak� kost mohla bejt.
Ale j�, jako orienta�n� vod�tko by se tabulka dala pou��t  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
jsovka
Zalo�en: 25.7.2006 P��sp�vky: 31
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 9:00 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj,tak jsem se po p�e�ten� p��sp�vk� hned p�em��ila(kosti se mi hledaj� opravdu t�ko) a jsem nesp� tak� kredenciozn� typ. Je to holt sm�la. Jinak je ale fajn,�e tohle forum existuje,proto�e si tu v�dy zlep��m n�ladu a �asto se i zasm�ju. Hubnut� mi zat�m jde i kdy� na m�j vkus pomalu,ale hlavn� aby to alespo� takhle vydr�elo. Obdivuji Trixl,�e to zm�kne i bez band�e. J� s t�m bojovala cel� �ivot a ten st�l� jojo efekt u� jsem nezvl�dala. Obdobn� to bylo u syna.Nadv�hu m�l snad u� od mimina a od d�tstv� byl n�kolikr�t v l�zn�ch a na v��n�ch diet�ch a nakonec to skon�ilo t�m,�e �el na band� se mnou. Zat�m je r�d,�e do toho �el,hubne celkem dob�e,ale �as uk�e zda se rozhodl spr�vn�. Nejde jen o to dostat kila dol�,ale pozd�ji si v�hu udr�et a band� nep�e�rat. Vzhledem k tomu,�e je mu 23 tak je to �kol na cel� �ivot. Dr��m n�m v�em palce,aby se to poda�ilo a byli jsme �t�hl� alespo� p��t�ch 80let.  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
|