Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
miluska

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 7:52 am    Předmět: Citovat

Milá L,přeji Ti s celého srdíčka vše nejlepší k tak radostné události.

38LET,bandáž 20.3.2007,třetí doplnění,před bandáží-12kg,po bandáži-18kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
trixl

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 9:32 am    Předmět: Citovat

L u nás se to už uklidnilo, taky byly problémy, tak držím palečky, aby si tatínek na tu novinku zvyknul.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
L

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 5:09 pm    Předmět: Citovat

Holky moooc Vám děkuji!

Trixl tatínek zkouší podpásovky a tím mě přimět,abych šla na potrat...
Nechci to tady až tak moc rozebírat,Gwys a Milca-berca se zeptaly přímo,tak jsem jim to písla soukromě (to není probl.)

L.
trixl

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 5:33 pm    Předmět: Citovat

L tak držím palečky dvojnásob, užila jsem si toho v prvním manželství dost, ale po dvanáctém týdnu už musel rezignovat.
Mno jo a to mi bylo asi taky tak a jedno dítko už jsme měli. No a nakonec je to velice nadané dítě a chlubí se Wink

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
trixl

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 7:43 pm    Předmět: Citovat

Snažím se sníst svou denní dávku draslíku a není to sranda. Jde to, ale nesmí se moc dietit. Navíc kamarádka z oboru mi řekla, že ten deficit budu dohánět 2-3 měsíce.
Příští týden se budu objednávat na genetiku, otěhotnět je jen začátek, ještě v mým věku pořád musím poslouchat nějaké strašení. Tak mám před sebou několik neklidných týdnů, asi měsíc, ale mě to štve, já se nebojím ničeho. Jsem si jistá, že mimko je v pořádku. Jen ty bílé pláště s tím mají pořád nějaký problém.

L

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 7:52 pm    Předmět: Citovat

Trixl,já dostala kyselinu listovou,tak drtím a baštím...
Jinak mi pan Dr.zakázal i rotoped Crying or Very sad což jsem myslela,že to projde a ono nee.Prý až od 16 tt ňáké těhotenské cvičení můžu...

L.
Romana

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 8:04 pm    Předmět: Citovat

Trixl a L ,jak je vidět nic není jednoduché.Vitamínky se nevyhýbají nikomu.Ale hlavně že se cítíte skvěle a miminka jsou v pořádku a rostou.Tak se holky držte ,a jestli vás čeká nějaké vyšetření tak ať dobře dopadne Razz
trixl

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 11:25 am    Předmět: Citovat

L onemocněla jsem hned jak jsem otěhotněla, močové cesty, takže jsem s rotopedem skončila hned začátkem listopadu a ještě jsem nezačala, protože jsem se z nastydnutí vyhrabala teprve před dvěma týdny. Už jsem přemýšlela, že na něj naskočím a mám to tu zas ty zatracené močové cesty Sad
Dietím tedy držím si pořád váhu, ale musím z těch potravin co mají dost draslíku, jde to, ale bez brambor by to nešlo. Tak jsem se už definitivně rozloučila s myšlenkou na bandáž.
Jj kyselina listová je třeba. Koupila jsem si calibrum, mají speciálně udělané pro první trimestr a pak pro maminky a kojící. Nj ale ty je musíš všechny drtit, to asi není žádná dobrůtka.

L

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 1:44 pm    Předmět: Citovat

jj,já musím všechno drtit,takže zatím beru jen tu kyselinu l.,ale její chuť je v poho.
K ježíšku jsme si nadělila kol.brusle-byla jsem na nich jednou a teď musím počkat do příštího jara,ale budu jezdit s kočárkem-snad to půjde.Máme kousek cyklistickou stezku kolem nábřeží,tak to bude príma Wink

L.
L

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 6:39 pm    Předmět: Citovat

Tak zítra mě čeká kontrola v Iscare a jsem zvědavá co řeknou na mé těhotenství...
Nevím jestli je doporučená doba do kdy neotěhotnět po bandáži-mě nikdo nic neříkal,tak snad mě nebudou moc nadávat.

L.Smile
elena

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 6:49 pm    Předmět: Citovat

L - myslím, že ta doba je půl roku. Takže to máš akorát. Mě to říkal na pohovoru doktor Melechovský i když jsem se ho na to vůbec neptala. On říkal: " A ještě se chcete určitě zeptat na to, jestli se dá s bandáží otěhotnět?" A já říkám, že nechci, protože mám již splněno (2 kusy). A on: "To říkáte všechny a pak jste tady za pár měsíců s těhotenstvím." Laughing Takže to je tvůj případ. Wink Ale ty máš nárok. Ty čekáš první miminko, ne? Jo a pak řekl: "Takže se dá." Laughing

[/url]
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 6:51 pm    Předmět: Citovat

Wink ahojenky milá L...nevím zda huš to tu bylo Embarassed nebo né...ani nevím jak se jmenuješ tak píšu pořád milá L.....Byla jsem na kontrole minulej čtvrtek a dohadovala jsem se zrovna s doktorkou otom kdy je nejlepší otěhotnět.(pokud se mi to nepodaři ted co se tělíčko uzdravuje po stránce ženy,že po letech zkusíme umělé oplodnění znova) říkala at ještě počkám tak do ziminky..že mám vydržet,když tak hubnu...ale jinak to ničemu nevadí,že by bandáž povolili aby mělo tělíčko dosti papání pro oba...Asi nadšení moc nebudou Razz ....ale co....... nevím jak dlouho jsi po bandu ty Wink ( já 10,5 měsíce) ale hubovat ti nebudou ,protože je to úžasné přeci..býti maminou!!.... Wink Wink Wink A jinak je ti jak na duši Beruško?? Smile Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
L

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 7:02 pm    Předmět: Citovat

Elen,minimko čekám první,ale jinak vychovávám synovce 5l.
A jinak nezkoušela jsem otěhotnět před bandem.
Milčo-B.-jmenuji se Lucka.Jak jsem psala se mnou o tom nemluvili a já teď stejně nehubnu...Sad.takže v tomto směru to je jedno.Od prosince stojím...
Nevím jestli budou povolovat...ještě jsem od operace nebyla na doplnění...
Jinak jsme byla na operaci 8/2006.
Na duši je celekem ok,ale zatím mi přijde,že si to tak úplně neuvědomuju.Na jednu str.ano a na druhou...
Drahého tatínka jsme kopla do pr....

L.
L

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 4:41 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky,tak byla jsem u paní Dr.Doležalové a bylo to O.K.
Sice řekla,že kdyby to počkalo půl roku...,
ale vzhledem k tomu,že to nebylo plánované těhotenství,tak co nadělám.
Jinak mé hubnutí/nehubnutí.Váha je téměř stejná,jako na posl.kontrole (-1kg),ale Dr.říkala,že hubnu.Mám -4 kg-tuku + 2kg-vody (to prý to těhotenství) a říkala něco o třech kg svalů...
Jinak se mám držet stejného režimu,jako doposuď a na kontrolu musím chodit každý měsíc-což neva.
Jooo a prá už jsem tento měsíc třetí těhotná po bandu-prý ňáká epidemie...Smile
Taky jsem dostala ňáký dotazníky a jsme zapojená do výzkumu,kde chtějí zjistit ňáký gen obezity.Nechala jsem jim tam pár kapek krve a z toho to budou zjišťovat.

Hojky,Luc
rendula

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 5:27 pm    Předmět: Citovat

L Měse p. dr. Doležalová taky ptala-určitě nejste těhotná????
Tak jsem byla za vtipnou,že kdybych byla těhotná,tak . max. asi tak pár hodin,jinak že ne,protože mě to pár dní před operací skončiloa mezitím nic nebylo,tak na mě koukala všelijak,ale snad to vzala a říkala mě to na to konto,že nějaká paní šla na operaci a za 14 dní zjistila že je těhotná.
Napadla jsi mě ty,ale ty ses "natřela" až dneska,takže to bude jiná dáma. Wink

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: