Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trixl

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 10:26 pm    Předmět: Citovat

Alenko díky, ono to nějak půjde, už čtyři dny nemám žádný flek, tak to vidím optimisticky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lolinka

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 10:55 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Trixl.
Tak já zase čtu pravidelně skoro jen kavárnu. Teď jsem se úplně lekla, že jsi také bez místa, když jsem otevřela tu poslední stránku a tam stálo, že nemáš žádný flek, ale po přečtení předchozí jsem to rychle pochopila. Laughing Laughing
Tak hlavně, že už je líp.
A poinformuj jak se Ti to hubnutí daří. Ještě klika, že jsou ty second handy, viď? Wink Taky tam ráda chodím, není to tak drahé a kolikrát tam člověk narazí na extra kousky. A když jsem hubla, bylo to super, protože po pár týdnech bylo člověku oblečení velké, tak by ho mrzelo, kdyby ho kupoval za drahé peníze. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
trixl

PříspěvekZaslal: st červen 09, 2010 10:48 am    Předmět: Citovat

Tak jsem si svoje jídlo zapsala na flora.cz do e-kalkulacky.cz a super mám i dost bílkovin Very Happy

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
verca

PříspěvekZaslal: st červen 09, 2010 10:54 am    Předmět: Citovat

trixl co máš s tím metříkem? Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
trixl

PříspěvekZaslal: st červen 09, 2010 8:49 pm    Předmět: Citovat

verco mám něco s metříkem? Nic divnýho nevidím. Jestli myslíš těch -22 z popisu, tak to jsem zhubla 2006 před otěhotněním a toho se +- něco málo furt držím. Takže metřík je letošní plán, který doufám překonám.
lolinko jj sekáč dost zachraňuje, nakupuju hlavně na mimibazar.cz ale většinou je to sekáčové, když to přijde pozná se to podle toho jejich univerzálního prášku. Tady sice taky je, ale není zas moc výběr. Poslední dobou mám nejradši gatě od nextu a to jsem si ťukala na čelo co s tím ty ženský mají.
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 10, 2010 6:26 am    Předmět: Citovat

Trixl teď už je metřík vymazaný, ale nad mým předchozím příspěvkem - počáteční váha - 0, shubnuto - 1,6kg, konečná, vysněná váha - 12kg, taková čísílka tam vidím Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
nadeje

PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 11:23 am    Předmět: Citovat

Ahoj děvčátka, tak pro pobaveníSmile My jsme s manželem pro lékaře neplodný pár a jen co jsem zhubla tak bác ho. A je to. Už jsme si život zařídily jako bezdětný pár no a teď na "stará kolena" se snad budem starat o dítko. Abych se přiznala zatím u nás vládne zmatek a chaos než nějaká hrozná radost, jak by to asi mělo být. Vůbec nemám tušení jestli v pěta třiceti můžu zvládnou první mimčo, jestli na to už vážně nejsem stará a pohodlná. No prostě mám strach jak to zvládnem. zatím jsme v začátcích asi v sedmém týdnu a tak se ještě může přihodit spousta věcí. Tak bych to zas nerada zakřikla, ale holt se s tím budem muset poprat. tak do mě nalijte trošku optimismu, že je to hračka a tak:-)))

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny Smile
lolinka

PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 11:28 am    Předmět: Citovat

nadeje,

tak to moc gratuluji !!! Občas se stane, že i neplodný pár čeká dítě. Ale rozhodně se ničeho neboj, já myslím, že i v pětatřiceti to zvládneš bez problémů. Moje švagrová rodila poprvé loni v listopadu, a to už jí bylo 39 a také to zvádla a úplně v pohodě. Už ty biologické hodiny tak tak tikaly, ale zvládla to a zvládá to dál a naprosto bez problémů.
Takže neztrácej hlavu, vždyť jsi vlastně ještě mladá - je to tak akorát věk. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
trixl

PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 12:49 pm    Předmět: Citovat

Naděje dyť jsi ještě mladá !!! Zvládneš jéje taaak ti to přeju Smile Taky mám poslední holčičku po zhubnutí, rodila jsem ve 45. No po dlouhé přestávce jsem měla klučíka v mých 36 a další holčičku ve 40 a neměnila bych Very Happy

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
SuperS

PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 1:30 pm    Předmět: Citovat

nadeje gratuluju já jsem rodila druhé dítko skoro v 39 letech,taky nás to zaskočilo,ale neměnila bych!!!Hodně štěstí a ať je vše ok!

[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!
Zapletalka

PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 2:14 pm    Předmět: Citovat

nadeje
moc gratuluji a držím palečky, ať všechno dobře dopadne a za pár měsíců držíš v náručí krásné, zdravé miminko. Když jsem já zvládla sama v 18ti nedonošená dvojčátka a to bez jednorázových plenek, automatky, myčky nádobí a jiných vymožeností, tak ty v našem zralém věku zvládneš miminko levou zadní, vždyť potřebuje hlavně hodně lásky a té máme dost v každém věku.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 9:36 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Naděje, moc gratuluji a dostat takový nádherný dar...neměnila bych...je to někdy náročné, ale krásné...ještě bych si někdy dala říct i třetí a pokukuji po miminkách a to je mi 36 za pár dní...a sem tam si alespoň půjčím od kámošky...a neboj zvládneš to skvěle....mimi se narodí a ono to půjde samo...uvidíš. Laughing Laughing Laughing

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
ALENA

PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 9:48 pm    Předmět: Citovat

Naděje Gratuluji k tak šťastné události, jako je očekávání vlastního, prvního, dlouho chtěného děťátka Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
nadeje

PříspěvekZaslal: po červenec 05, 2010 3:00 pm    Předmět: Citovat

Tak děvčátka mockrát děkuju:-) Tohle jsem přesně potřebovala. Jelikož jsme měli býtSmile bezdětní, tak jsme si domů pořídily aspoň kočičí kamarády aby nebylo smutno a teď každným dnem očekáváme "posledního" čtvrtého čtyřnohého společníka a do toho ještě ten dvounohýSmile) No myslím že bude víc než veselo. Tak ještě jednou moc díky:-))

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny Smile
ALENA

PříspěvekZaslal: po červenec 05, 2010 3:04 pm    Předmět: Citovat

Naděje za pár roků budeš určitě moc ráda, že jsi se rohodla pro děťátko, je to opravdu nádhernej, jedinečnej pocit až porodíš a položí ti maličké na prsa Wink Wink však sama uvidíš, že koťata se tomu vůbec nevyrovnají Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: