Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 2:17 pm    Předmět: Citovat

Wink Wink Wink Lucinko, to jsem moc ráda, že jsi nám napsala takovou radostnou novinku Razz Razz Razz moc ti to přeji a užívej si ty blažené dny s mimískem, je to to nejhezčí, co nás ženy na tomto světě potkává Wink Wink Wink a nabraná kila zatím neřeš, však až přestaneš kojit, tak ty si určitě poradíš a vrátíš se na váhu před otěhotněním, ty to dokážeš Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation přeji vám oběma hodně zdraví Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rendy

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 3:19 pm    Předmět: Citovat

taky se připojují ke gratulaci a at ti miminko dělá Vám jen velkou radost a at jste obě moc zdravé Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 3:35 pm    Předmět: Citovat

Moc děkuju Laughing Laughing Laughing
Vendulce se zatím nechce sát,tak odstříkávám a je to docela náročné.Tím spíš,že mám teď doma prvňáčka.Chodil do školy týden,když mě odvezli,tak se mu teď snažím věnovat,co to dá...Až se nám to trochu usadí,tak si určitě najdu chvilku a dám na studentku nějaké fotky.Mějte se všechny krásně !!!

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dejna

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 4:23 pm    Předmět: ... Citovat

Lú, tobě i Vendulce přeji pevné zdravíčko a užívej si to a na kilča ted nemysli!

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Milca-berca

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 4:38 pm    Předmět: Citovat

Lú..ahojenky mamino Wink Razz ...moc ti gratuluju k mimču ,at vám roste jen pro radost ....brzo to dožene a ba ještě ostatní dětičky před žene..hlavně,že jste obě v pořádku..... Wink Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2009 6:52 pm    Předmět: Lú, Citovat

Lucinko, moooc blahopřeju k miminku, přeju vám , abyste byli hlavně zdrávi a plni síly. My se zatím snažíme a uvidíme, jestli bude při nás stát příroda nebo budeme muset nakonec navštívit lékaře
Sad . Tereza

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]

[/url]

bandáž 05.03. 2008, -25 kg před bandáží, 2 doplnění 3.5 ml, váha už zas leze jen nahoru Crying or Very sad ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Romana

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 7:43 am    Předmět: Citovat

Lucinko taky se připojuji ke gratulaci k narození Vendulky ,hlavně ať jste obě zdravé ,plné síly Razz Laughing
monty

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 8:56 am    Předmět: Citovat

Lucko i já Ti přeji samé radosti a hlavně ať je malá co nejdříve v plné síle.Neboj ona to vše dožene.Takže veliká gratulace celé Vaší rodince a hlavně hodně zdravíčka.

[/url]
35 let,2 holky 12 a 15,Tubulizace 20.07.2009 Brno Viniční a uvidíme.....
majda

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 9:03 am    Předmět: Lucinko Citovat

velká gratulace k narození Vendulky Smile přeji hodně zdravíčka a štěstíčka Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: po září 28, 2009 6:08 pm    Předmět: Citovat

taky moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka Exclamation Exclamation Exclamation Wink
Arielka

PříspěvekZaslal: po září 28, 2009 7:43 pm    Předmět: Citovat

I já se připojuji ke gratulacím... holky jste obě šikulky, přeju všechno nej nej, hlavně to zdravíčko a malá ať vám dělá jen samou radost Wink
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
hanhula.23

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2009 3:15 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Lú,tak jak se Vám daří?A jak roste Vendulka?ESterka už má naušničky a rostou jí zoubky Crying or Very sad Rolling Eyes Tak si to užívám.Navíc má ted i nějakou rýmičku..... Crying or Very sad Sad papa

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
Pajdulina

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 12:05 am    Předmět: zdravim Citovat

Embarassed ahoj holky je tu některá z vás které se podařilo po operaci otěhotnět? jestli ju přibrali jste hodně? Question Question Question Question Question

[/url]
30 let, před operací -7 kg, TUBULIZACE 18.11.2009, Turnov MUDr. Martin Hrubý
lolinka

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 12:10 am    Předmět: Citovat

Pajdulina:

Já se o to nepokoušela. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ale myslím, že tu holčiny kterým se to povedlo jsou, zkus kouknout do kavárny nebo do sekce "A mám po ptákách......"....myslím, že tam nebudou jen holčiny po bandu, ale i po tubu.

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 12:22 pm    Předmět: Citovat

Pajdulino, já teda nemám tubu, ale band.. a otěhotněla jsem hned poprvé, co jsme se o to pokusili. Embarassed
Co se přibrání týká - já nabrala vše zpět + něco navíc.. ale ne během těhotenství (to jsem nabrala jen 10kg a po příchodu z porodnice jsem měla 8dole, tudíž mi zůstaly jen 2kila navrch)...
Vše jsem nabrala až po porodu - ale je to individuální myslím, protože já si za to můžu sama - kdybych si nedopřávala tolik dobrot a víc se hlídala, nedopracovala bych to tam, kde jsem teď Embarassed
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: