Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, ... 66, 67, 68 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: p� prosinec 01, 2006 6:31 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl neh�zej flintu do �ita,t�hotenstv� nemus� nutn� znamet �e p�ibere�,mus� jen j�t sama za sebe a n� za dva jak to spousta lid� s oblibou d�l� a neboj pokud se v�e povede a j� pevn� v���m �e jo,tak s mim�em p�jde hubnut� daleko l�pe,a po�kej a� za�ne b�hat
Jinak moc gratuluji a dr��m pale�ky a� je v�e ok |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Romana
Zalo�en: 18.11.2006 P��sp�vky: 327 Bydli�t�: Brno
|
Zaslal: p� prosinec 01, 2006 6:37 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl takt� se p�ipojuji a blahop�eji ke ��astn� ud�losti a taky dr��m palce a� je v�e v po��dku a p�eji p�kn� den |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Martina 2
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 86 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: p� prosinec 01, 2006 8:00 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl, gratuluju
a bu� v pohod�. J� jsem v t�hotenstv� zhubla 4kila a v porodnici dl��ch 6, tak jsem se vracela s miminem dom� o 10 kilo leh�� , ne� p�ed t�hotenstv�m
Ze a��tku js toti� m�la nevolnosti, tak�e mi to sl�tlo o 6 kilo, pak jsem 2 nabrala a pak m� pobol�val �lu�n�k jak na n�j to mimino tla�ilo.....tak�e....m�nus 10 kilo. To bylo m� t�hotenstv�. Man�el tehdy ��kal, �e je�t� dvakr�t se projedu do porodnice a budu �lang upln�
no a ted �tu a vid�m, �e mi n�jak divn� p�e kl�vesnice a nejde to opravit...kruci�. Vypad�m jajko analfabet |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 10:32 am P�edm�t: |
|
|
Tak copak nep�ibrat v t�hu to mi jde, ale pak p�es kojen� jsem to v�dycky nabrala Ov�em te� jsem vyfutrovan� znalostmi a u� m�m ozkou�eno �e to jde, tak si v���m |
|
N�vrat nahoru |
|
|
GeminiM
Zalo�en: 4.10.2006 P��sp�vky: 82 Bydli�t�: Plze�
|
Zaslal: �t prosinec 05, 2006 6:47 pm P�edm�t: |
|
|
T��� jo, chv�li se �lov�k neuk�e a tady se d�j� v�ci. Trixl moc moc moc gratuluj�������. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st prosinec 27, 2006 2:51 pm P�edm�t: |
|
|
Za t�den jdu na gyndu, dr mi bude d�lat utz tak myslete na m�, aby bylo v�e o.k. Snad u� budu moct d�vat pod sv� p��sp�vky tenhle p�kn� obr�zek _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 d�t�, 49 let, po��tek hubnut� >131 kg, jedu na etapy , bezlakt�zov� dieta |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st leden 03, 2007 4:52 pm P�edm�t: |
|
|
Tak jo, je tam p�kn� mim�sek, n�co m�lo jsem z n�j poznala - o�i�ka, nos�k, ru�i�ky. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 d�t�, 49 let, po��tek hubnut� >131 kg, jedu na etapy , bezlakt�zov� dieta |
|
N�vrat nahoru |
|
|
rendula
Zalo�en: 1.10.2006 P��sp�vky: 144 Bydli�t�: Plze�
|
Zaslal: st leden 03, 2007 6:43 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl-moc a moc gratuluju!!!!!!!! na�emu zlat��ku bylo p�ed t�dnem 6 m�s�c� a u� bych do toho kl��o �la znova.
Ale nejd��v band�,zhubnout a pak MO�N� by mohlo b�t druh� bejbynko. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jitka I.
Zalo�en: 12.12.2006 P��sp�vky: 45
|
Zaslal: st leden 03, 2007 7:55 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl p�id�v�m se k ostatn�m a moc moc gratuluju. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
K�a
Zalo�en: 12.12.2006 P��sp�vky: 1 Bydli�t�: Ostravsk� kraj
|
Zaslal: �t leden 04, 2007 12:33 am P�edm�t: |
|
|
trixl napsal: | Taky "M�m po pt�k�ch" s hubnut�m a p�ikl�d�m omluvenku. Ale to dvakr�t p�ed t�m nedopadlo dob�e, tak�e tenhle hezk� obr�zek je�t� nemus� nic znamenat. Dal�� budu v�d�t koncem tohoto nebo za��tkem p��t�ho roku. Pak se bu� vrhnu do hubnut� nebo s t�m budu muset p�kn� dlouho po�kat.
|
gratulej�n, to je p�eci taky n�dhera J� bych to brala znova,ale jen by m�j gynekolog a porodn�k dostali infarkt , kdy� vid�li mou v�hu.
(Mj. v porodce jsem jim ty nadbyte�n� t�hu kila nechala ) |
|
N�vrat nahoru |
|
|
zuza.kl
Zalo�en: 24.11.2006 P��sp�vky: 15
|
Zaslal: �t leden 04, 2007 11:08 am P�edm�t: |
|
|
Ahojky, m�m jednu ot�ze�ku. Co mysl�te, za jak dlouho po band�i je mo�n� ot�hotn�t ??? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: �t leden 04, 2007 12:38 pm P�edm�t: |
|
|
Tak mysl�m �e jen co si zvykne� na re�im a sund� ur�it� kil��ka, to by bylo pot�eba probrat s o�et�uj�c�m dr. Potom ti uvoln� band� a po kojen� zase p�it�hnou. P�ed asi dv�ma lety jsem se na to pana dr. tady na foru ptala. Myslela jsem si, �e s bandem se u� nesm� ot�hotn�t. Co� na�t�st� nen� pravda.
J� m�m t�hu asi jako bonus za sundan�ch 20 kil )) A s hol�i�kou jsem �la do porodnice, m�la jsem 125 kilo na v��ku 170 cm. P�ibrala jsem za t�hu jen 7 kilo a dol� �lo jen 6 kilo. Potom u� se mi to nepoda�ilo j�t dol�, �la jsem pomali�ku po��d nahoru. Za t�i roky jsem nabrala 12 kilo co� asi nebylo moc na prvn� pohled, ae u� jsem s t�m za�ala m�t probl�my.
Mim�sek m� 36,6 mm, zat�m prvn� utz hl�sil 10+6, ale 22.1. jdu na up�es�uj�c� a tak stanov� i p�edpokl�dan� datum porodu. Nechci si nic namlouvat, ale m�m u� tak t�i dny pocit, �e ho c�t�m jak se mrsk�.
Doma ov�em tato zpr�va nebyla p�ijata kladn�, moment�ln� se mu� tv���, jako bych byla vzduch. Jsem trochu s nervama pry�. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
N�vrat nahoru |
|
|
zuza.kl
Zalo�en: 24.11.2006 P��sp�vky: 15
|
Zaslal: �t leden 04, 2007 1:00 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl d�ky za odpov��. Moc ti to p�eju a neboj mu�sk� jsou n�kdy protivn� a toho tv�ho to ur�it� brzy p�ejde a bude se t�it s tebou. M� je 27 a na band� se chyst�m, douf�m �e v�e dob�e dopadne a bude to u� v �noru. No a pak a� kone�n� n�co shod�m tak bych cht�la taky takovou odm�nu jako ty |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t leden 04, 2007 3:45 pm P�edm�t: trixl |
|
|
tak opravdu moc a moc gratuluji. Te� mus� b�t p�edev��m v klidu a pohod�, ��dn� starosti a hlavn� stres, to mimink�m moc neprosp�v� a nast�vaj�c�m mamink�m taky ne. Tak�e se dr� a opatruj - jen to mrsk�n� asi nebude mimiho, ale z�ejm� se ti budou hejbat st�eva, proto�e na prcka to je p��li� brzo. Pohyby za��naj tak mezi 18 - 20 t�dnem a do toho, podle tv�ho obr�zku m� je�t� hodn�, hodn� daleko. Ale ten pocit moc dobe zn�m - p�ece jen 4 d�ti daj� dost zku�enost�. Tak�e je�t� jednou hlavn� klid a pohodu |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: po leden 08, 2007 6:01 pm P�edm�t: |
|
|
Tak uf uf uf, zd� se, �e se mu to rozle�elo v hlav�. U� je v�echno jako d��v, jen o mim�skovi zat�m nemluv�me. Ale to mi nevad�, kdy� je na m� mil� a hodn� jako d��v. Stejn� si o tom pov�d�m s kamar�dkami, zrovna z na�� parti�ky p�ti jsme �ty�i t�hotn� a kdy� v�echno dob�e dopadne, budeme m�t miminka b�hem l�ta
Ty prvn� dny byly k nep�e�k�n�. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|