Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

D�v�ata,

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Iva63

Zalo�en: 3.7.2008
P��sp�vky: 129

P��sp�vekZaslal: p� �ervenec 08, 2011 7:04 am    P�edm�t: D�v�ata, Citovat

d�kuji za reakce a povzbuzen�. Asi zas pot�ebuji nakopnout, jako p�ed t�emi lety. K dr. jsem se je�t� neobjednala, ale ur�it� to ud�l�m. Chod�m na kontroly pravideln� po roce a vloni v ��jnu to bylo je�t� v norm� (90kg). M�m ted t�den dovolen�, tak snad se odhodl�m p�ekonat strach a stud Embarassed a zavol�m mu. Nev�m co mi pan doktor �ekne (vynad� mi?) a co navrhne d�l, ale asi u� nic. Sna��m se cvi�it, jezd�m na kole, ale v�ha pomali�ku, ale jist� leze nahoru.
Jinak m�j met��k skute�n� kec�, v den operace jsem m�la 145 kg, musela jsem p�ed operac� n�co shodit.

[/url]
"2v1" - aneb �lu�n�k a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

n�stup na op 145kg
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R