Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cindicek
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:34 am Předmět: |
|
|
bossice: take si to myslim, proto jsem sem sla. A vubec nejlepsi jsou ruzne clanky, na ktere clovek narazi, typu - "pacientka po bandazi nyni umira v krecich" a podobne. Ano, i s tim musi clovek pocitat, ze se muze neco po****, ale stejne tak me muze zitra rano prejet auto, ze...:-/ _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:35 am Předmět: |
|
|
bossice
ten tvůj metřík je úúžasnej fňuk , já už chci taky. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:35 am Předmět: |
|
|
zakleta: ahoj, mam to 15.2., v utery, na narozky takze darek v podobne gastra, sona, a hlavne lacneho zaludku od pulnoci do cca 4 odpoledne, protoze vse mam az odpoledne - jupii )) Neni problem to vydrzet, ale zdrave to neni, co si budem povidat:-) _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:37 am Předmět: |
|
|
cindi
takze to máš všecko najednou... to je dobře.
Taky bych byůa ráda kdyby to klaplo a mohla bych to absolvovat za jeden den, ať mám co nejdříve termínek..
Obzvláště na to gastro jsem tedy zvědavá  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:44 am Předmět: |
|
|
zakleta: jo, mela bych mit gastro, sono, a pohovor s chirurgem. Psychologa mam odjinud a dietni sestru jsem absolvovala uz drive tam, kde ted psychologa. Cili toho 15. by to opravdu melo byt uplne vsechno, ale znas to - clovek mini,... Navic nevim, zdali termin a vse ostatni resit s chirurgem, anebo pak jeste jit k lekari, u ktereho jsem byla na 1. pohovoru - to se take hodne ruzni, co jsem se tak ptala - a sama ta dr. mi rekla neco v tom smyslu, ze "jak budu chtit" - ze budto muzu rovnou s chirurgem, anebo zase za ni...no cert aby se v tom vyznal cili vyckam casu a dle situace se zaridim :-/ _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:46 am Předmět: |
|
|
Cindi tak s tím autem to je horší varianta.
Už Tě nechám v klidu, abys vůbec usnula. Do kožichu už jsi dostala dost. Tak dobrou .
Zakletá si děláš srandičky, co? Jen se podívej, jak dlouho se s tím rvu a vždycky mi do toho ještě vleze nějaká nemoc, kdy báječně naberu a pak zase dávám dolů. Zkrátka jsem furt na tankodromu. Ále což, aspoň, že je to takhle, nerada bych se vracela zpět na tu příšernou startovací váhu. Musím být souhlasná a spokojená s tím, co mám. I když...sny byly mnohem odvážnější. Ale cítím se dobře a to je hlavní. Ještě, kdybych tak mohla ufiknout a odhodit do Jizery ten břišní převis, ten mi tedy překáží a prudí parádně. Pořád váhám, jestli v mém věku ještě stojí zato s tím něco dělat. Taky si říkám, že bych měla ještě aspoň pár kilíček sundat a pak by se vidělo. Protože ten můj převis je ještě dosti tučný . Parchant jeden! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:02 am Předmět: |
|
|
bossice: No ona to samozrejme sranda neni, ale jak tady (myslim zrovna dnes) psaly holky ohledne toho ruzneho zastrasovani atd, tak jsem si na to vzpomnela a musela se smat..
Jinak si dovolim vmisit se do hovoru se zakletou - myslim si, ze zhubnout 44 kilo je velka vec. A pokud si muzu dovolit uplne osobni nazor na previs - tak "ve tvem veku" bych se na to mozna uz opravdu vykaslala. Ale to zalezi ciste na tobe, pochopitelne, jak se citis a jak moc po tom touzis.. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 5:01 am Předmět: |
|
|
bossice já jsem to nemyslela zle... je krásný jak se s tím pereš..
ohledn toho bříška.. jiste dospěješ do stádia, kdy budeš vědět jestli to chceš nebo nechceš... o věku to myslím moc není, navíc podle mě nejsi žádná "stará" ... myslím že jde spíš o to jak se člověk cítí, s tím, a jak by se cítil bez toho... pokud to budeš chtít poznat, podstoupíš to.. pokud ne, budeš spokojená tak jak jsi.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:30 am Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:35 am Předmět: |
|
|
Mono,ale jo,jde to,už neválčím,většinu dne bud prospím,nebo proležím,to víš,už se to krátí,pomalu ale jistě.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
cindicek, já mám zase v den mého svátku 21.2. operaci. Drž se a hodně čti. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 8:13 am Předmět: |
|
|
bossice, prosímtě, jak jsi to myslela jestli to v tvém věku má cenu s tím něco sělat?? / s tím převisem /. Vždyť jsi mladá baba, a myslím, když jses na to dala, tak to dotáhni do úplného konce. Velká podpora _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 8:29 am Předmět: |
|
|
cindicek nechápu jak se po přečtení toho co holky daly do kupy můžeš zeptat na to samý. Je to podložené jak zdejšíma zkušenostma tak od lékařů. A nejde dělat průměr jak ti správně Bossice napsala. Já třeba piju i těsně po jídle jeden lok. Když je třeba přesoleno nebo tak Neni to správný, ale co nadělám.
Bossice jestli ti převys vadí tak na plastiku určitě di. Kort když řikáš, že je špekatej. Ti to vemou všechno a budeš na cílové váze  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Dobrééééé ráááánoooooo slepičááááárnoooooo
Mono.... jsi mi dneska roztáhla hubu vod ucha k uchu těma fenama  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 8:39 am Předmět: |
|
|
ahoj kočkýý
semnou je to čím dál horší, včera sem málem nestihla doletět na wc, šlo to ze mě horem spodem (pardon)
Navíc jak furt kašlu, a dávím se, tak mám naprasknutou takovou tu přepážku pod jazykem, a to je teda hooodně nepříjemný.
Ani to ACC mi nepomáhá.... cucám orofar, dávám si Mucosolvan na vykašlávání, a nic, včera sem lupla dva paraleny během dne.... a včera sem mela hooodně hodný miminko, takže asi vycejtilo že mi je na prd nebo co.. protože jsme celý den proleželi v ložnici v posteli... a on byl bud uplně hodnoučký, nebo spal semnou...
Tak uvidíme co bude dneska.
Dneska by měl jít na druhé očkování, ale posunu to, jsem nemocná, může bejt v inkubačce, a já nechci nic podcenit.. navíc minule mu prásknul hexu i prevenar najednou a byl z toho pořádně, vedle... podruhé už to nedovolím. Měl 40tky a dost trpěl. Navíc je atopik, takže už tak má oslabenou imunitu.
V sobotu máme vítání občánků tak já jako doufám že se do tý doby dám trochu dokupy  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|