Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 649, 650, 651 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 2:25 pm    Předmět: Citovat

Pejsci jsou vzdycky radost Very Happy
A myslim, ze teda vic smrdi kocici ho... Co smrdi, smrti! Nam tu chodily vesele srat na stul na terase apod. Chce to hadicu na ne.... naku mambu ! Twisted Evil Laughing

Jinak jsem prave provedla aspon nejaky zasluzny pocin, oblozila takovou starsi asi pudni dlazbou vino, aby to jako bylo zahon, protoze mame hnusnou zahradu. Tak jeden z prvnich kroku.

No a vyndala jsem nejake veci z kulny, ktere pracovne rikame krysarna. No ale je tam topeni, a to funkcni, tak si rikame, i kdyz je pristup venkem, ze bychom tam mohli neco mit, ne jen bordel, i kdyz ten by taky sel Twisted Evil

Jedna cast tam kvuli pripojeni vody prisla vykopat, tak 1.5 m2, tak jsem to ted vlastnorucne dobetonovavala Laughing Takze du do vodicky, moje ruce vypadaji jak z dilny manikerky Mumie z Mumiova Rolling Eyes vlasy tvrdy... A pak jeste zehlit kosile... jojo, zenska prace nikdy nekonciiii Laughing a nejlepsi a nejvzacnejsi jsou manzelske povinnosti Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka04

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 2:40 pm    Předmět: Citovat

qwys betonování ženská práce? Hele potřebuju takový dvě dírky v kuchyni v podlaze vybetonovat. Nic moc, ale nohy se tam zlomit můžou nechceš dorazit? Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mona

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 2:47 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:10 pm    Předmět: Citovat

Tak jako nechápu, jak můžete přehlédnout příspěvek od naší MICI !!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Luci veliká gratulace k ročnímu výročí !! Neboj, však ona se tam ta 6 na začátku ustálí a když nééé, necháš odříznout břicho, jako my s boss a bude tam tutově Laughing Laughing Laughing

Doufám, že dorazíš na srazík do TU, moc ráda Tě opět uvidím !! Wink

další příspěvek..... se bude týkat dnešního TU, takže zvlášť.... Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Terča

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:20 pm    Předmět: Citovat

Sibyl, je to krásný psí miminko, přeju jí krásný psí život Wink . My taky sháníme pejska, strejcovi umřela čuba během odpoledne, byly jí tři roky. Nevím, jestli byl na veterině v Hoře nebo v Čáslavi, ale nevěděli si s ní rady, do hodiny po návratu z veteriny umřela Crying or Very sad .
Tady je možná budoucí hafunka...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:21 pm    Předmět: Citovat

Věrka nezapomeň zítra přinést dáreček pro Romanku Wink už je sluníčko Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:30 pm    Předmět: Citovat

takže..... parátko, Ivonka - holky naše šikovné sice moc nepíší na forum, ale přes SZ jsme toho napsaly hodně - určitě sem písnou i sami.... ale musím říct, že to jsou moc pěkné a šikovné baby a jen kvetou, moc Vám to holky sluší a úbytky máte úžasné za ty 3 týdny od opky !! Wink

petunko díky za kytičku, jen doufám, že mi ji v TU nenechaj pojít žízní Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
A Ty si vezmi k srdci, co jsem Ti tam říkala a začni na tom makat, jinak problém s jídlem nevyřešíš a přivodíš si nemalá zdr. problémy !! Kde je zakopaný pes jsem Ti řekla, poznaly to i holky, shodly jsme se na tom VŠICHNI, takže s tím začni prosím něco dělat !! Sama víš co, teď už záleží jen na Tobě, zda si vezmeš moje slova k srdci, víc pro Tebe už udělat nemohu Wink

a teď čtěte, hlavně ti, co mají plikaci a dělali tu dusno !!

... stravování po plikaci je stále ve výzkumu !!! Takže NIKDO nedokáže přesně říct kolik se toho má nebo nemá jíst !! pan prof. Fried, jak všichni víme jezdil na studie i do ciziny atd.... dostal na provádění plikace "grant", proto začal provádět víceméně pouze PLIKACE - aby měl co nejvíce lidí pro výzkum a za to potom dostal penízky....a z toho se teprve budou vytvářet statistiky, průzkumy... a navíc - i to množství jídla je také stále ve výzkumu !!! , takže to není tak jednoznačné, jasné, jak se píše, prostě zatím vše zkoumají, pozorují a zjišťují - takže můj názor je ten, že není dobré tlačit do žaludku tolik, kolik se tam vejde, ale opravdu jen určité množství....... jak jsme dnes s boss nakoupily, tak prodáváme....každý si to musí urovnat v hlavě sám..... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne čt květen 19, 2011 3:37 pm, celkově upraveno 5 krát.
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:31 pm    Předmět: Citovat

Romi se musím ještě podívat v kolik mi to jede Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bobule

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:37 pm    Předmět: Citovat

Takže takový pokusní králíci jo? Shocked no to potěší Laughing Laughing ale jinak to nejde ... to je jasný Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:39 pm    Předmět: Citovat

tak nějak, ale musí se někde začít - takže to tak musí být - jinak by výzkum, průzkum ani udělat nešel.....

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
MickaPt

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:41 pm    Předmět: Citovat

verca čas ukáže, jak plikace bude fungovat...a s množstvím jídla ..já se osobně držím ...selského rozumu...a když mi žaludek ťuká...necpu do sebe více...po půl roce od opky dodržuji podobný réžim jako je to u ostatních bar.operací, ...bud si odvažuji tuhou stravu 80-100 g....a tekutá max. 150ml....spíše 125 ml.... jenom pořád mám problém s pitím....pořád se musím nutit do pití....abych za den vypila 2l...to je pro mně někdy nadliský výkon....

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:47 pm    Předmět: Citovat

bobule já jsem s tím vědomím , že budu pokusný králík šla....bylo mi to nabídnuto ..když zdr. poj. udělala stop proplácení operací...měla jsem původně jít na bandáž....ta mi byla doporučena při vstupní konzultaci...a do tubu jsem nechtěla....řezání jsem se bála..ale ted co vím o tubulizaci..tak bych se toho už nebála....ale nevím, pro co bych se rozhodla...kdybych dostala na výběr......

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 3:57 pm    Předmět: Citovat

Katka04, tak myslim, ze jestli potrebujes zadelat dve dirky, ze by to zvladl i manzel/pritel/jina zver Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
erytrin

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 4:07 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Smile

jj to mi plikovaní asi věděli všichni že jdeme do opky s tím že je to "novinka" Co jsem já slyšel tak to vymysleli amíci s čechy.. samo že u toho byl asi dr Fried Wink a je jasné že proto to OB tak prosazuje, že jde o experiment, ale já ho jsme taky rád součástí Wink Uvidíme, rád bych byl tím pozitivním případem, také je dáno že pořád je po TUBU rychlejší a někdy i větší váhový ubytek, ale vysokej ubytek chci utrhnout i s plikací. Jak jsme psal BoBu tak mi dr. z OB řekla že 150 ml udávají na ten první měsíc ale jako strop, doporučení je 100 (i když to nikde nepíšou, v papírech je prostě 150), ale že u tekuté a kašovité to neni takový problém vzít těch 150 a že pak se to upravuje individuálně u každého jinak...ale co mohu potvrdit, že žaludek zatím dává info tak jak má, takže pomalu odměřování není třeba, pač jakmile se ozve víc tam necpu a býývá to kolem 100 ml (kašovitá strava) hutnějších věcích i méně

Jen jsem se chtěl podělit o plikační režim Wink

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 4:12 pm    Předmět: Citovat

ery jsem ráda, že jsi napsal, co jsi napsal... tady se pomalu a jistě utvrzujeme v tom, že 150ml je moc ..... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 649, 650, 651 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: