Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 642, 643, 644 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vlada

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 11:35 am    Předmět: Citovat

A TOTO JE SEXUÁLNÍ HARAŠENÍ PATA A MATA
TO JSOU NÁSLEDKY SOBOTNÍHO VEČERA ,KDYŽ JSEM SE VYDALA S DCEROU JEN NA JEDNO PIVKO A TAKHLE TO DOPADÁ Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mygeila

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 11:41 am    Předmět: Citovat

Sexualni frustrace kam se podivam Shocked Laughing
mija

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 11:43 am    Předmět: bordel Citovat

ahojky děvčata ,tak mi připadá že bydlíte všichni u nás doma,jak přes kopírák.Mám doma 3 chlapi ale opravdu to s žádným nehne,ikdyž jim to nacpu ten bordel až před čumák obrazně řečeno. Rolling Eyes
Zítra jdu na první konzultaci tak mám s toho vítr. Question Rolling Eyes Wink

19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu
Mygeila

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 11:46 am    Předmět: Citovat

mijo

Prave naopak. Nemas se ceho bat. Delas prvni krucek a pak uz to pujde raz naraz.

Naposledy upravil Mygeila dne st květen 18, 2011 11:49 am, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 11:48 am    Předmět: Citovat

Vladi pat & mat Laughing Laughing Laughing

mijo jooo, také jsem v tom, co tu zaznělo viděla náš domov i když néé tak doslova, občas řeknou, jestli ten koš mají odnést, ale to už fakt padá bordel po zemi...na hajzlu roličky od papírů, u umyvadla už 2 týdny čekám, až vyhoděj 2 prázdné tuby od pasty - stále tam jsou !! O pokoji ni nemluvím, smetiště hadr - i když teď jsem jim ho uklidila, takže také chodím a hlídám - žádné jídlo tam nasmí být, před spaním jdu zkontrolovat, zda je vše uklizeno...no ale jak dlouho mi to vydrží, netuším....ale jinak je to asi stejné, jako všude Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Vlada

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 11:59 am    Předmět: Citovat

Verčo Laughing Laughing Laughing zasejc mi hrabe Laughing prodávaj ve fučku u vietnamců alkohol Question asi ne co Evil or Very Mad ,aby jsme si přitukli na seznamovačku a nejen to Laughing jejda asi ne tak si zajdem do billi tam bude moje dceruška a koupíme si peprmincku a přiťuknem si a je to Laughing

s ruličkama je to taky všude stejný Evil or Very Mad

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Mygeila

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 12:01 pm    Předmět: Citovat

U nas doma jsem puvodcem rulicek jaaaaa Twisted Evil
verca

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 12:02 pm    Předmět: Citovat

Vladi tak zas takovej alkáč teda nejsem, abych chlastala dopoledne Laughing Laughing Laughing a navíc tam budu autem, takže nic alko Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
qwys

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 12:14 pm    Předmět: Citovat

Vlado ale oni tam maj nakou tu pizzerku, ne? Smile tam mozna neco je:)

Jinak ja mam doma jednoho ptaka a dva psy a vetsina toho sere a kona dalsi potreby, kde se tomu zamane, psi lezou na stul, takze ja tam nemuzu nic mit, ptak se po nem obcas vali. Zehlim jenom kosile, koupila jsem si kvuli tomu naparovaci zehlicku, na kterou mi navod sezrali psi. Starou kovovou zehlicku jsem dala segre na decoupage Laughing A zehlim jen kosile ptakovi do prace Smile Ale kazdej kde co da, tam to da a o nic se nestara Smile

Jinak se opaluju, teda lehla sem si na lehatko od sousedky, ktera ho uz chtela vyhodit prakticky... jsou tam takove stare provazky, tak to lokalne pode mnou prdlo... tak to du svazat, protoze se chci opalit rovnomerne, musela sem si totiz lehnout na houpacku, kde sem usla a mam opalenou zas jen ruku a pul xichtu jak po mrtvicce... Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vlada

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 12:28 pm    Předmět: Citovat

qwys dobrý no Laughing jinak tu sterou žehličku mám schovanou na horší časy a novou napařovačku z tý už sám odpadává kámen a koukám,že patříš mezi lidi co ikdyž sousedka vyhodí tak tobě se to hodí Laughing ale super ,já bych se taky chtěla opalovat ,ale bydlím v bytovce a nemám ani balkon a co jsem chvilku na slunku tak se osypu zasraná alergie na slunko a zyrtek nechci,protože jsem po něm ospinkaná Mad

A pičerka už tam néní je tam snad kavárna

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Mona

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 12:57 pm    Předmět: Citovat

Laughing

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 2:13 pm, celkově upraveno 1 krát.
qwys

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 1:02 pm    Předmět: Citovat

Vlado, ja si chci koupit svoje, jeste nevim, jestli v OBI, nebo kde, aby me to uneslo a nebylo to drahe a skarede Smile
Alergie na slunko je previt. Mne se po tom trochu zlepsuje kuze zas (ja zyrtec nechci zase jen tak, ze ho nechci Very Happy ), ale ze to hreje! Cetla jsem si u toho casopis Dum a zahrada,to ja rada... A ted otocim klickou na grilu na druhou stranu a bude, du dohnat to polovicni opaleni...
A kavarna taky staci, ne? Very Happy Laughing
Ty a jak mas starou dceru, ze ji uz ucis na pivo? Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kachna

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 1:13 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, ta píšu jak jsem slíbila, dnes jsem pracovala rychle tak jsem byla brzo doma, tak jsem jela s manžou do města on na oběd a já nakoupit, koupila jsem si v Kik dvoudílné plavky celkem za 238.- a jsou super, sice mi občas někde visí šarpej,ale kašlu na to komu se to nelíbí ať kouká jinam Very Happy
Pověsila jsem 2 pračky,když je tak hezky, naložila maso na večer,kdy si zagrilujeme a ještě jsem chtěla převlíct postele,ale šel tam manžel s hafušou hodit chrupáka posilováka, tak je necham a vyměnim to večer. Asi se taky půjdu natáhnout mám nějakého motáka, točí se hlávka jak na kolotoči tak to půjdu rozležet. Tak já jdu ležet a večer zase písnu, jen moc nesprosťačte ať se na noc nečervenám Embarassed Razz Very Happy
mija

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 1:51 pm    Předmět: Citovat

Ahojky obcas nakouknu během dne a nestačim pročítat tady snad nikdo nepracuje! Rolling Eyes jak to že jste doma.Já bych se teda měla kde opalovat,ale jak si než dojdu na zahradu z práce tak je slunko v tahu a víkend vždy prolije.No možná tenhle ne! Evil or Very Mad
Kachna-ten termín šarpěj super to by mě nenapadlo.Pa a nespalte se Very Happy Smile

19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kolečko,dr.Melechovský Iscar
operace naplánovaná 15-17.8.tubu
bobule

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 1:51 pm    Předmět: Citovat

No milé dámy a já asi před hodinou vytekla a můj oprvadu silný hlas byl slyšet až na obecním úřadě Laughing Laughing Laughing ... vytočila jsem se se synátorem musela mu politicky vysvětlit, že tu není jen na dělání hnoje, ale i na práci když je nějaká třeba ....

V jeho 15ti letech se snaží diskutovat a řešit a hlavně aby se moc nenadřel, takže jsem se tenokrát nechala unést a dala průchod emocím ....

Jsem od přirození kliďas a snesu hodně ... dokud mi někdo nebrnká na
strunu tak dlouho až struna praskne a já jsem pak k nezastavení ....
Mladej dneska dobrnkal .... Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 642, 643, 644 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: