Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 632, 633, 634 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 11:02 pm    Předmět: Citovat

Romčo vitamínky neberu a ani žádné po opce nebrala !!

Mio jééééé, děkuji mooccccc, také zdravím naší majdalenku !! Wink

Terinko jooo, to byla rychlovka - ikea, tak jsme nic nevybrali, tak jsme jeli do mobelixu a tam už jsme pořídili. Wink

A jdu do vany a chrápat, před chvílí jsem dodělala klukům pokoj, dala nové postele.....vyhnala jsem je spát do obýváku, abych to v klidu uklidila Laughing 3 ooobr pytle jsem vyházela - při té příležitosti jsem jim zrovna přebrala všechny krámy, co tady mají a je zase na chvíli klid Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 5:17 am    Předmět: Citovat

Věrka Poslooochaj ty uklízečko věci po klucích nevyhazuj, ale pěkně schovej pro Romanku Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
qwys

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 6:32 am    Předmět: Citovat

Vlado, ja jsem pekla svatecni kolacky, s pritelem teda, ale asi 18 dni po operaci taky a bylo to v pohode, jeste jsem ji to druhy den nesla - do tri kil to bylo:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 6:34 am    Předmět: Citovat

* jinak teda nejakou buchtu jsem pekla urcite uz tak tyden po operaci... Ale svatebni dort ma asi nejak vypadat, jsi cukrarka? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem Wink

Romanko myslíš věci nebo hračky?? Rolling Eyes u mě jsou "krámy" v pokoji nepotřebné hračky atd - prostě s čím si už nehrají nebo je rozbité (teda ten mladší, ten starší má už jiné starosti) Laughing Skříně jsem jim přebírala nedávno, tam už toho moc není Wink

koláčky bych si dala !!!!!!!!!!! Razz Embarassed Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
sapientia

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 7:43 am    Předmět: Citovat

tak a jeto...dala jsem si kousek pařížanu co jsem v sobotu dělala...večer to vyběhám na orbitreku...Smile no já jen taky doufám že měsíc po opce budu naaprosto v pohodě...mám objednávku taky na svatbu tak uvidim snad to zvládnu..Smile
romanko já nevim kolik je tvejm klukům ale taky jsem pavlíkovy likvidovala skříň a mám toho habakuk..Smile

22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice,
bobule

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 8:36 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno všem ...

Morava hlásí zatím slunečno tak doufám, že to vydrží páč jdu prát a potřebuju aby to schlo ... Rolling Eyes

sapientka
hoď receptík na pařížák ... mladej ho má rád, tak jsem si říkala, že bych mu ho mohla udělat jestli na něj někde spalším recept ... i když tam na tom není co zkazit, ale každá vychytávka dobrá Rolling Eyes Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
sapientia

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 8:53 am    Předmět: Citovat

bobule korpus- 3vejce,18 dkg pol.mouky,18 dkg m.cukru,5pol. lžic vody,půlka prdopeče,kakao(žloutky+cukr+voda vyšlehat,přidat půlku sněhu lehce zamíchat,pak přidat druhou půlku i přisipat mouku s kakaem a prdopečem) dáš to do dortový formy a upečeš...na takhle velkej korpus dávám 3 šlehačky,3 smetafixy a na každou šlehačku počítam lžíci a půl moučky a lžíci kakaa...vyšleham napatlam..dam do lednice ztuhnout a pak to jen poleju čokoládou zředěnou omegou...aby to šlo pěkně rozetřít...
Smile

sapientia

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 8:55 am    Předmět: Citovat

jo a na tu šlehačku si dám cukr a kakao do sítka a postupně ho tam přidávam...je to jednodušší než si vařit pařížskou šlehačku která se ti pak nemusí vyšlehat...a někdy do toho přidám i nastouhanou čokoládu..je to bašta:)

bobule

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

sapienti
tak teď jsem se tu od srdce rozesmála .... ty si myslela, pařížský dort a já zas pařížskej salát Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ale obojí je k jídlu což je důležitý Laughing Laughing Laughing Laughing

Vlada

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 9:32 am    Předmět: Citovat

bobulko ten je taky moc dobrej Laughing jen je mezi těma dvouma pařížema rozdíl Laughing

jinak peru velké prádlo a zatahlo se doufám že nebude ch..t Crying or Very sad

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
petunka

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 10:17 am    Předmět: Citovat

tyyy jooo jak muzete furt myslet na jidlo

je fakt ze ja uz mam tech jogurtu a presnidavek dost a k normalnimu jidlu je cesta jeste hodne daleka
Crying or Very sad

v den opky 151 kilo
Lucinka

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 10:34 am    Předmět: Citovat

Dobtré a střídavě slunečné skoro poledne všem Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
bobule

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 10:46 am    Předmět: Citovat

Vlado
rozdíl tam je a já osoně teda preferuju ten slanej Laughing Laughing Laughing

petunko
jsi skoro 4 měsíce po operaci, takže se ptám proč k normálnímu jidlu je pro tebe cesta ještě daleká?

Prosím pokud můžeš nepiš mi to do SZ ale hoď to sem do kavárny veřejně, protože si myslím, že to zajímá víc lidí a nejen mě ...

Vyskytly se nějaké problémy zdravotní nebo proč si tak dlouhou dobu jen kašovité stravěa převážně na jogurtech? Rolling Eyes Wink

petunka

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 10:56 am    Předmět: Citovat

bobul veci se maji tak ze nejsem schopna to pozrit, zvracim z toho a proste zaludekk mi to nebere. teprve nedavno sem si dala polevku teda brokolicovy krem a po par lzicich sem skoncila a mela co delat dobehnout v Olympii na wc. to same sem mela s brambory,testoviny,kuskus,jahly a dalsi prilohy bud me dusi nebo zvracim a jeste lepe se mi prilepi na steny jicnu a ja pak dobrovolne jdu na gastro aby mi ulevily. to same maso jen rozkousat a vyplivout, nesmim ho polknout jinak se dusim.o kave a bublinkach si nechavam jen zdat, teda obcas si cucnu ale za ty nasledky mi to opravdu nestoji.

podle doktoru u me doslo k zuzeni jicnu a musim se postupem casu dopracovat ze ho roztahnu tak abych mohla normalne jist. ani jeden z doktoru si nevi proc se to stalo, jen se vsichni domnivame. Ae ne aby si nekdo myslel ze Hrubacek me spatne zoperoval, to ne vse je tak jak ma byt po strance operace, jen moje telo proste blbne.

a pokud hledas kde se stala chybka, tak asi ve me. mozna sem nebyla na operaci dostatecne pripravena, sama nevim. ale jedno vim jiste nelituju techle komplikaci ani nahodou, proste prisly a ja s nima svadim boj.

Ale na druhou stranu kdo me ted videl na poslednich fotkach tak chvalil.

A jinak musim podekovat za maxi oporu Veru a Boss, protoze to sou ony co me vzdy nakoply kdyz sem to vzdavala a nevedela si sama se sebou rady.

v den opky 151 kilo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 632, 633, 634 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: