Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 11:02 pm Předmět: |
|
|
Romčo vitamínky neberu a ani žádné po opce nebrala !!
Mio jééééé, děkuji mooccccc, také zdravím naší majdalenku !!
Terinko jooo, to byla rychlovka - ikea, tak jsme nic nevybrali, tak jsme jeli do mobelixu a tam už jsme pořídili.
A jdu do vany a chrápat, před chvílí jsem dodělala klukům pokoj, dala nové postele.....vyhnala jsem je spát do obýváku, abych to v klidu uklidila 3 ooobr pytle jsem vyházela - při té příležitosti jsem jim zrovna přebrala všechny krámy, co tady mají a je zase na chvíli klid  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: po květen 16, 2011 5:17 am Předmět: |
|
|
Věrka Poslooochaj ty uklízečko věci po klucích nevyhazuj, ale pěkně schovej pro Romanku  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po květen 16, 2011 6:32 am Předmět: |
|
|
Vlado, ja jsem pekla svatecni kolacky, s pritelem teda, ale asi 18 dni po operaci taky a bylo to v pohode, jeste jsem ji to druhy den nesla - do tri kil to bylo:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po květen 16, 2011 6:34 am Předmět: |
|
|
* jinak teda nejakou buchtu jsem pekla urcite uz tak tyden po operaci... Ale svatebni dort ma asi nejak vypadat, jsi cukrarka?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po květen 16, 2011 7:37 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko všem
Romanko myslíš věci nebo hračky?? u mě jsou "krámy" v pokoji nepotřebné hračky atd - prostě s čím si už nehrají nebo je rozbité (teda ten mladší, ten starší má už jiné starosti) Skříně jsem jim přebírala nedávno, tam už toho moc není
koláčky bych si dala !!!!!!!!!!!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: po květen 16, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
tak a jeto...dala jsem si kousek pařížanu co jsem v sobotu dělala...večer to vyběhám na orbitreku... no já jen taky doufám že měsíc po opce budu naaprosto v pohodě...mám objednávku taky na svatbu tak uvidim snad to zvládnu..
romanko já nevim kolik je tvejm klukům ale taky jsem pavlíkovy likvidovala skříň a mám toho habakuk.. _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po květen 16, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno všem ...
Morava hlásí zatím slunečno tak doufám, že to vydrží páč jdu prát a potřebuju aby to schlo ...
sapientka
hoď receptík na pařížák ... mladej ho má rád, tak jsem si říkala, že bych mu ho mohla udělat jestli na něj někde spalším recept ... i když tam na tom není co zkazit, ale každá vychytávka dobrá  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: po květen 16, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
bobule korpus- 3vejce,18 dkg pol.mouky,18 dkg m.cukru,5pol. lžic vody,půlka prdopeče,kakao(žloutky+cukr+voda vyšlehat,přidat půlku sněhu lehce zamíchat,pak přidat druhou půlku i přisipat mouku s kakaem a prdopečem) dáš to do dortový formy a upečeš...na takhle velkej korpus dávám 3 šlehačky,3 smetafixy a na každou šlehačku počítam lžíci a půl moučky a lžíci kakaa...vyšleham napatlam..dam do lednice ztuhnout a pak to jen poleju čokoládou zředěnou omegou...aby to šlo pěkně rozetřít...
|
 |
sapientia
|
Zaslal: po květen 16, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
jo a na tu šlehačku si dám cukr a kakao do sítka a postupně ho tam přidávam...je to jednodušší než si vařit pařížskou šlehačku která se ti pak nemusí vyšlehat...a někdy do toho přidám i nastouhanou čokoládu..je to bašta:) _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po květen 16, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
sapienti
tak teď jsem se tu od srdce rozesmála .... ty si myslela, pařížský dort a já zas pařížskej salát
Ale obojí je k jídlu což je důležitý  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: po květen 16, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
bobulko ten je taky moc dobrej jen je mezi těma dvouma pařížema rozdíl
jinak peru velké prádlo a zatahlo se doufám že nebude ch..t  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: po květen 16, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
tyyy jooo jak muzete furt myslet na jidlo
je fakt ze ja uz mam tech jogurtu a presnidavek dost a k normalnimu jidlu je cesta jeste hodne daleka
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: po květen 16, 2011 10:34 am Předmět: |
|
|
Dobtré a střídavě slunečné skoro poledne všem . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po květen 16, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
Vlado
rozdíl tam je a já osoně teda preferuju ten slanej
petunko
jsi skoro 4 měsíce po operaci, takže se ptám proč k normálnímu jidlu je pro tebe cesta ještě daleká?
Prosím pokud můžeš nepiš mi to do SZ ale hoď to sem do kavárny veřejně, protože si myslím, že to zajímá víc lidí a nejen mě ...
Vyskytly se nějaké problémy zdravotní nebo proč si tak dlouhou dobu jen kašovité stravěa převážně na jogurtech?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: po květen 16, 2011 10:56 am Předmět: |
|
|
bobul veci se maji tak ze nejsem schopna to pozrit, zvracim z toho a proste zaludekk mi to nebere. teprve nedavno sem si dala polevku teda brokolicovy krem a po par lzicich sem skoncila a mela co delat dobehnout v Olympii na wc. to same sem mela s brambory,testoviny,kuskus,jahly a dalsi prilohy bud me dusi nebo zvracim a jeste lepe se mi prilepi na steny jicnu a ja pak dobrovolne jdu na gastro aby mi ulevily. to same maso jen rozkousat a vyplivout, nesmim ho polknout jinak se dusim.o kave a bublinkach si nechavam jen zdat, teda obcas si cucnu ale za ty nasledky mi to opravdu nestoji.
podle doktoru u me doslo k zuzeni jicnu a musim se postupem casu dopracovat ze ho roztahnu tak abych mohla normalne jist. ani jeden z doktoru si nevi proc se to stalo, jen se vsichni domnivame. Ae ne aby si nekdo myslel ze Hrubacek me spatne zoperoval, to ne vse je tak jak ma byt po strance operace, jen moje telo proste blbne.
a pokud hledas kde se stala chybka, tak asi ve me. mozna sem nebyla na operaci dostatecne pripravena, sama nevim. ale jedno vim jiste nelituju techle komplikaci ani nahodou, proste prisly a ja s nima svadim boj.
Ale na druhou stranu kdo me ted videl na poslednich fotkach tak chvalil.
A jinak musim podekovat za maxi oporu Veru a Boss, protoze to sou ony co me vzdy nakoply kdyz sem to vzdavala a nevedela si sama se sebou rady. _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|