Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 551, 552, 553 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 9:08 am    Předmět: Citovat

Zakleta, ja to mam do prace 50 km a dve hodiny vlakem (motorak, osobak, tramvaj a metro), ale jsem rada za pritele, protoze 4 mesice nemel praci a je zajimave platit hypo i pujcku s takovymi prijmy Smile On ted muze jezdit autem, bez prestupu vlakem (z te nasi prdele je to nemyslitelne skoro!), na kole (to si pry bude kupovat), prinejhorsim jit pesky. Snad to bude vsechno dobre... A snad se podari stihnout refinancovat hypo, protoze platit takovy uroky dalsi 3 roky, kdyz bychom platili mensi splatku, kdyz to dame na 20 misto 30 let u dalsi banky... to by me uz jeblo... Ty sazby jsou nyni nizsi, a jestli se to nepodari jen kvuli tomu, ze on nyni nemel praci a je ve zkusebce, vazne me to potesi Rolling Eyes
No tak sem se vykecala Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
seky

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 9:12 am    Předmět: Citovat

Jeníku
Přeji vše nejlepší a hodně zdravíčka k dnešním narozeninám.
Všem
Krásnej lásky čas.U nás jsou už třešně odkvetlé,tak mám asi smulu Laughing

[/url]

35let, bypass 2.3.2011 Turnov,při nástupu na opku 172kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Annax

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 9:20 am    Předmět: Citovat

seky
To přece nemůžeš manželce udělat! Použij cokoliv rozkvetlého, třeba šeřík! Very Happy Very Happy Very Happy

Dobré ráno vespolek!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

Krásný den, i když podmračený... Wink

Qwys - velká gratulace... konečněééééé!!!!! Teď to zas bude lepší Wink Wink

Zakletá - max. tak 4-5dní. Déle ne. Já byla na opce ve čtvrtek a co vím, tak v pondělí/úterý mě už bylo úplně fajn.

Glumi - tak to mě mrzí, moc! Jak to, že najednou změnili názor? Nebo to nebylo předtím rozhodnuto, že by jako k reoperaci mohlo dojít?
erytrin

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 10:32 am    Předmět: Citovat

Jendo: vše nejlepší k narozeninám. Je super mít narozky na 1. máj Laughing

Zakletá
to víš že letím jak splašenej :DDDD a hned zítra klopítnu a nedojdu na OB :DDDD

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 10:33 am    Předmět: Citovat

Krásnou prvomájovou neděli, přeju Smile !
U nás je slunečno, ale větrno. Barák je prázdný a mě se nic nechce.
Třešně jsou tu taky odkvetlé, tak nevím, jaký strom si tu najdeme Razz . Za barákem máme javory a borovice
Neutral .
Bobulko, vidíš, to mě vůbec nenapadlo....i moje mamuše měla v dubnu šedesátku, člověk si ten svůj věk a věk blízkých nějak nechce připustit Rolling Eyes .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
zakletá

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 10:43 am    Předmět: Citovat

Ery
nestráš Laughing Laughing zítra na Tebe budu mc myslet.. ale asi půjdeš taky jako poslední, pokud budeš nejmladší, asi jako že jó Wink Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 10:45 am    Předmět: Citovat

Ahojenky ve spolek..... lidičkové.... přeji krásný prvomájový den... Razz Razz

Tak za prvé přeji...všechno nej našemu olsavenci k jeho dnešním kulatinám....nejvíce zdraví a životní pohody do dalších let....muck Razz Embarassed a úspěšné hubnutí...

Dále gratuluji Kukadlu k nového začátku a jistě velmi úspěšnému...ted už to kkapne kočko...drž se!! Razz Razz

Aji všem ostatním co jsou po opkách přeji příjemné hubnutí a odhazování kg jak si přeji... Razz Razz Razz hurá do boje

Mona..Tobě přeji ,at se ti všechno zase rozjede a nastartuješ dobře tělíčko... a jde ti to jak po másle to dášš Wink Wink Wink

A nedá mne to a musím nesouhlasit s tím těhotenstvím a myšlením ,či hubnutím…Myslím,že nejen já ale aji Terka, Michaela a řada holek tady je důkazem ,že dokavad jsme byly baculka a obézní,tak jsme neotěhu….Jsou dvě sorty žen obézních v tomto směru..jedny mohou být silné jak chtějí mít 130kg a klidně víc a otěhotní sotva se kolem nich muž otře…( ti nemají tukem asi obalené tak moc vaječníky ,že nejsou uskřinuté v kupě tuku a hormony neprodukují tak jak by měli a tudíž ochotní celkem dobře) a těm to opravdu jsem záviděla..a přeji jim bezproblémové otěhu.

Pak je ta druhá sorta žen,která prostě napři. překročí váhu 100 kg či možná méně..je to asi žena od ženy… tak přestane třeba menstruovat… či muže, a stejně jsou vaječníky uvězněné v tuku a je jim znemožněné fungovat. a tím pádem jim nejde otěhotnět….a můžou chtít jak chtějí,dělat psí kousky IUI ,IVF a všechno možné…ale tělo prostě pod nánosem a tíhou tuku prostě nechce. Leta jsem tomu také nevěřila a poukazovala na ženy co jsou víc obézní a mají děti…a Já NIC!! Možná bych asi do takové operace nešla mít děti..možná časem ano kvůli zdraví…ale já do toho šla kvůli neplodnosti ,jak lékaři pořád tvrdili a chtěla jsem opravdu vyzkoušet všechno co by nějak pomohlo….. už když jsem byla pár měsícu po opce tak tělo začalo fungovat po stránce ženy…a pod hranici 100kg +/- jsem pocítila ovulaci…a za pár měsícu jsem byla přirozeně těhulka.
A věřte,že strašně moc chápu Gemini..a její touhu po plikaci či tubu..když bandáž nefunguje..vím o čem píše taktéž.A to,že jí píšete at se na to vyprdne a nemyslí na to..bože to je ta nejhorší věta co jsem za 19let snažení se slyšela snad tisíckrát..a otevírá se mne kudla v kapse při tom ,když to čtu..to tak strašně každou snažilku drásá na duši,že si to možná nedovedete představit holky……

..Takže Gemini..jdi za svým cílem…klidně jdi aji jinam jako jsem šla já… neplodnost je dost na to aby ti někde pomohli.drž se kočko a všechny ostatní co toužíte po mimču a obezita stojí v cestě.

UFFF TO JE ROMÁN…ALE NAPSAT JSEM TO MUSELA…. TOŽ TAK Surprised)))))))

P.S.Pak jsou ještě ty v celku hubená či hubená a stejně nemohou otěhu ale to je už jiná věc…kde jsou jiné příčiny,kde je třeba aji ta umanutost na duši a stres příčinou….je to jedno s druhým u všech..které touží po rodině…..

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 10:53 am    Předmět: Citovat

..nevíte někdo kam se poděla Majdalenka??? a lolinka..nevíte o nich někdo něco???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
erytrin

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 10:57 am    Předmět: Citovat

Zakletá v OB jsme prý psaný jako druhý na řadě :DDD tak uvidíme Very Happy

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 11:05 am    Předmět: Citovat

ery
já taky, a taky jsem šla jako poslední Wink no a kdybys šel náhodou taky tak se aspoň pořádně prospíš a odpočineš si před tím vším Laughing mě to docela uteklo.

MickaPt

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 11:11 am    Předmět: Citovat

zakletá gratuluji k úbytku, jde ti to skvěle.... žaludek po plikaci může tížit, když je přecpaný a dáš větší množství jídla nebo tekutin....ale tlak ti postupně po opce bude opadávat a do dvou týdnů by to mělo být klidné...
já jsem ti taky psala Sz o poskytnutí hesla..na rajče..ale ty jsi nereagovala.....tak nevím...jestli SZ nedošla....stalo se mi to tu u více nicků.když jsem poprosila o heslo..že ani nereagovaly......chápu, že heslo na fotkách je z ochrany soukromí...taky mám špatnou zkušenost s foto na netu...proto mám uzamčenou galérku....ne že bych tam měla nějaké intim fotky.... Very Happy

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 11:14 am    Předmět: Citovat

micko
ale já se nepřecpávám ani nepřepíjím, proto nechápu proč to tlačí...

Heslo ti poslu, nic tady od Tebe nemám.

gemini

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 11:14 am    Předmět: Citovat

Milča-berča proboha děvče já už néééééééééééééé, já nechci mimi a nechci a nechci.... Rolling Eyes netrpělivě vyhlížím přechod a ještě tak tohle Laughing Laughing
Jinak přeji všem krásný lásky čas
Zakletko týýýýýýýýýýý brďo tobě to bude slušet - tedy ono už ti to sluší teď, jsi krásná ženská s nádherným pohledem. Ty fotky ratolestí jsou úplně úžasné. Máš velikánskou výhodu, jsi mladá a pevná takže po odhození vysněných kil budeš jak modelka. Nemusíš se pak trápit se žádným odřezáváním.
Mimochodem nemá zde někdo nějaké zkušenosti s různými těmi vibračními pásy ???? Jestli pomáhají zpevnit povolené bříško ?

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
zakletá

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2011 11:19 am    Předmět: Citovat

GEMINI
díky jsi hodná, ale kdepak, myslím že břicho bude potřebovat, mám místo něj klokaní kapsu. Rolling Eyes zatím teda ještě vyplněnou tukem, ale až tam nebude, tak dost pochybuju že se to stáhne tak abych to nemusela řešit chirurgicky.
A díky... doufám že to takhle vydrží a budu krásně dál upisovat Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 551, 552, 553 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: