Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cindicek

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 4:18 pm    Předmět: . Citovat

zakleta: no pockej, zaplatit, pokud je to firemni, tak je ta firma pro tyhle pripady pojistena, ne? Sad to preci nejde..
co prsty, ruce! ja bych nomralne vratila to, ze proste neco ukradnes = useknout ruku. To by bylo, panecku!

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 4:52 pm    Předmět: Citovat

no jo cindi firmy bývaj pro tyhle případy pojištěný, ale taky nejsou blbý a pokud si ho vzal pro soukromý účely a ještě o víkendu, tak se na to nějaký pojištění asi vztahovat nebude. Bohužel Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cindicek

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 4:58 pm    Předmět: . Citovat

martina: no, ja se v tom nevyznam, opravdu, ale mela jsem pocit, ze kdyz ho ma jakoby v uzivani, i mimo praci, tak ze se to na to proste vztahuje, ze ho ma u sebe..Smile ach jo

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
martina

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 5:00 pm    Předmět: Citovat

no asi by to tak mělo být, ale známe to Rolling Eyes , nehledě protože o tom opravdu něco vím, tak se pak zkoumá zda bylo nutno překonat nějakou překážku k odcizení atd. Třeba ta firma je slušná, nevím, ale zatím jsem se s tím nesetkala - každej pak chce, aby na tom ještě vydělal Crying or Very sad

sazka

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 6:16 pm    Předmět: Citovat

nazdárek všem hubnoucím i stojícím,musím se pochlubit,dneska po letech jsem zkusila vyndat kolo a trochu ho projela Smile zatím jen 15km,ale co,jen když už to jde a kolo neprasklo Smile Ale co mě teď bolí Rolling Eyes Embarassed au au Embarassed Jdu si teď stoupnout ke kamnům,ty Velikonoce mi zas daj Rolling Eyes nemít děti,takse na to vys...,ale dnes se vzbouřily,když jsem zkusila vynechat bochánky a salát Rolling Eyes

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
cindicek

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 6:35 pm    Předmět: . Citovat

martina: no to je des....vydelat...jako clovek to prece neudelal schvalne, ze:-( proste naky veci jdou mimo me:-/

sazka: no gratulujeme! tyjo, nahodou, 15km je slusny, zvlast po takovy dobe?! Smile

ja si budu muset velikonoce se vsim vsudy vynahradit pozdeji...udelam si je treba v lete Very Happy mam ty svatky moc rada, ale holt mi padla opka do blby doby, no Very Happy

zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 6:36 pm    Předmět: Citovat

marti máš pravdu... víkend a soukromé účely... nechytáme se. Proto píšu že to budeme muset zaplatit., i když ve firmě jsou féroví a vycházejí vstříc tak uvidíme... rozhodně v době odcizení neměl takovou cenu jako když byl novej... no uvidí se.Chtěli jsme vzít svůj foták, ale nebyli nabité baterky, tak jsme vzali tenhle, i se mi s ním líp fotí... no ... fotilo Twisted Evil já sem tak naštvaná, ještě mě to nezačlo přecházet...
štve mě to že ty svině oberou mtku se dvěma dětma... to snad není možný.
Jediný co měli štěstí že si toho nevšiml chlap.. kdyby ho přitom chytil, tak mu ty ruce zláme, a to doslova.
Stalo se no ... mě opravdu nejvíc mrzí ty fotky... moc se povedly, a nemáme nic. .. je to den na p r d .

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
martina

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:10 pm    Předmět: Citovat

zakletá a co by si ten tvůj chlap pomoh? Zlámal by mu ruce a on by ho ještě zažaloval za ublížení na zdraví a bohužel naše legislativa nahrává jen a jen lumpům Rolling Eyes Rolling Eyes Takže nakonec ještě štěstí, že ho neviděl

zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:13 pm    Předmět: Citovat

marti
můj chlap v těchto situacích jedná velice impulsivně, což dost často není to pravý ořechový... nu což, každej sme nějakej... štve mi to a moc, ale když nejde o život.... známe to .. tak to nějak přežiju. Rolling Eyes

Sibyla

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:20 pm    Předmět: Citovat

Hezký večer všem, byli jsme dnes na výletě, nařezat proutky na mrskačku a pak jsme ztvrdli u sestry na kafču. Opálili jsme se, pěkně se prošli, dobře se najedli, krásně pokecali. Prostě super den Very Happy

Kosmet, Zelenokukadlo, vítejte doma Smile

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zelenokukadlo

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vsem,hlasim,ze ziju,ale je me stale ouvej. Asi je jeste hodne brzo a chce to cas. Boli me dychani,taky mam potize s pitim-dam do sebe lzicku a citim tlak, pak brknu a jdou ze me sliny.. snad uz zitra mi bude lip, jsem z toho uz totiz docela unavena a vysilena. Spanek je bida,usnu max.na hodinu a pak 2h cumim a chodim.. a tak celou noc. Asi si vezmu prasek na spani..doufam,ze me obtize jsou jakz takz v norme a ze jste to meli podobne. Diky.
martina

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:21 pm    Předmět: Citovat

ono ti totiž nic jinýho nezbývá - hele nám cca před 5 lety ukradli před barákem auto - měli jsme ho 6 měsíců a na leasing, což znamená, že sice bylo pojištěný, ALE akontace kterou jsme zaplatily byla v čudu a pojistka šla na doplacení leasingu - výsledek??????? neměli jsme ani auto a ani peníze - přání bylo, aby se ten kdo to udělal nemoh měsíc vysr.t a useknout mu ruce a pod. Samozřejmě nám to nebylo nic platný, nic se nenašlo a taky jsme to museli přežít.......................ale v takovejch chvílích si říkáš, že chápeš lidi, který se bráněj všema možnejma i nemožnejma prostředkama ......... Rolling Eyes Embarassed

zelenokukadlo vítej zpět a věř, že ti každým dnem bude opravdu líp. Jen co vyjde všechen plyn tak se ti hodně moc uleví a pak další úleva je po vyndání stehů...........takže z toho vyplývá vydrž prťka, vydrž Laughing

Naposledy upravil martina dne so duben 23, 2011 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát.
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:28 pm    Předmět: Citovat

očko
držím palce moc a moc aby ti bylo zítra už líp!!

Lucinka

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:30 pm    Předmět: Citovat

Uvidíš Zelenoočko,že bude každým dne líp Laughing .
Držím ti palečky Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
jane-jane

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 7:40 pm    Předmět: Citovat

Zelenokukadlo... vítej doma a v novém žití. vinšuju, ať se ti tentokrát zdaří tvé úmysly Wink

Sibyl.... ty ses opálila...já spálila.... me-e mám v jednom vohni Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: