Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 468, 469, 470 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 11:53 am    Předmět: Citovat

verčo
já nevím čemu se ještě divíš ... vždyť jsem to tu psala ráno ...nějakej blb si sedne a na kus papíru napíše pokyny po opce vytažený z nějakýho všeobecnýho manuálu z bůh ví kolikátýho roku a cpou to pacošům a ti je samozřejmě poslouchají páč jim věří a pak to tak vypadá, když to nefunguje ...

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 11:57 am    Předmět: Citovat

hmmm, jenže já to tu milá Keliško č. 2 psala ještě dřív, než Vy velebnosti víte Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:03 pm    Předmět: Citovat

Holky nejhorší je, že když to nefunguje tak za to může pacient.

Ani nevím jeslti už sem se svěřila se svojí zkušeností z nemocnice. Tak možná poprvé a taky jako varování co se může stát. Byla sem nabiflovaná, ale taky sem věřila. Druhý den po opce mi přinesli sice absolutně čistý vývar, ale taky br. kaši a mletý maso. Volám kámošce jestli jim to nemam vrátit a ona v dobré víře:" Dej si tu kaši zkoušej co vydržíš a jestli střeva fungujou" tak sem si dala dvě lžičky. K večeři veka a pomazánka. Tak to už mi bylo hoodně divný, ale tak sem ochutnala pomazánku a řikala si, že s tou kašovitou začínaj nějak brzo. Ale jako k snídani vánočka a bílý kafe to mě dostalo. Pan doktor měl neděli službu tak ho ukecávám ať mě pustí dom. On že ani náhodou. Tak sem se ohradila, že doma bych aspoň papala a on mě nenechal domluvit. Tak to mě nasralo a nedala se a ujistila ho, že teda veku bych si fakt nedávala. Dostal šok, seřval sestry i mě a já dostala rozšlehanej sýr v mlíce (fuj to byl hnus Laughing )

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací

Naposledy upravil katka04 dne út duben 19, 2011 12:04 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:04 pm    Předmět: Citovat

V tom přípedě Kelišová č.1 nechápu čemu se tady neustále podivujete .... tam si vražte píšťalku do huby a jděte svolat sestry na značku a nedivte se tady tomu jak stará Blažková Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

katko
no vidíš ... sis teda moc nepomohla Laughing Laughing Laughing Laughing ... ale bohužel to je realita Wink samozřejmě, že né všude

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:09 pm    Předmět: Citovat

bobule nepomohla a ještě v první chvíli napadnul mě, že sem sežrala jídlo spolupacientkám. Sem řekla, že ten řízek co měly ony bych si dala s chutí, ale pomazánka byla hnus

[/url]

zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:10 pm    Předmět: Citovat

Teď si představte že jde na opku někdo kdo o tom neví absolutně vůbec nic, a tu veku sní... ty vo.. Shocked Shocked Shocked Twisted Evil

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:14 pm    Předmět: Citovat

zakletá musim jenom ještě dodat, že to nespletl ani doktor a ani sestřičky. Prostě v kuchyni se jim nechtělo dělat šlehanou a tak poslali žlučníkovou dietu. Je pravda, že asi sestřičky by to měly kontrolovat. Jenom nevim kdy, když s tim nepřídou do styku

[/url]

zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:16 pm    Předmět: Citovat

No je to hustý... ale to se halt asi v těch velkých nemocnicích stát může.. jak je vidět.
Ale stejně... jen si to představ... brrrrrrrrrrr

katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:19 pm    Předmět: Citovat

zakletá přiznávám nemusim si nic představovat. Do veky sem si kousla do prostředka a byla to slast. Nikomu ale nedoporučuju. Páč ty nervy jestli to něco neudělá to fakt nestojí za to. Tu veku sem totiš pořád ještě brala jako že zkoušej. Až po tom prvním soustě mi došlo, že je to blbost.

[/url]

zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:22 pm    Předmět: Citovat

katko Laughing Laughing Laughing promin, já jsem si te ted predstavila s vekou na půl v puse, a při přemýšlení, mám to spolknout, nebo nemám ? Laughing Laughing vím že to není vtipný, ale já mám hrozně bohatou představovivost Laughing
No to ale nemění nic na tom, že se fakt může stát že tam bude někde kdo nebude absolutně předtím nic vědět a dá si kafe a vánočku k snídani! Twisted Evil Twisted Evil

Terča

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:25 pm    Předmět: Citovat

Dobré popoledne, přeju!
Musím si trochu přilejt trochu do ohýnku. Když jsem byla po bandu v r. 2008, dostala jsem originál brožuru vydanou Johnson&Johnson s.r.o. , kde je doporučený jídelníček na 200 ml Shocked Shocked Shocked !

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:27 pm    Předmět: Citovat

zakletá co s vekou v puse. To bylo už jak sem na to koukala. Takový dilema kvůli jídlu sem v životě neměla Laughing Spoluležící se mi smály a jenom kroutily hlavou. Protože vůbec neměly tuchy co můžu a co ne (umělej kyčel a kýla). Tak sme se nejdřív smály co to má bejt a že na to jak mam mít malou porci tak mi přinesou čtvrtku veky nakrájený, pak jestli teda jo nebo ne, nakonec sme došly k společnému rozhodnutí, když to přinesli tak jooo. Přece oni vědí co se může. No a pak sem měla ten krajíček v puse, asi dvě minuty kousala fakt se slastnym pocitem a pak teda přemejšlela co to udělá vevnitř. Od přinesení k polknutí to byla asi půl hodina dilematu. Dneska se tomu směju, ale fakt nikomu nedoporučuju. Já mam tělo co vydrží hodně, ale někomu by to mohlo nadělat paseku

[/url]

Vlada

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:32 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky

v nemocnicích se hodně stává,že dostanete k jídlu co nemáte Mad
jednou jsem byla na laparoskopii vaječníků a byla jsem taky nafouklá CO2 a probudili mě po operaci nechali mě vyčůrat a pak mi sestra ještě na JIPce říká tady máte večeři a co tam neleželo čočka s buřtem Laughing

Jinak jsem včera sledovala dokument o 16-letém klukovi co podstoupil gastrický bypass.Bylo to výživný srali mě tam reklamy bože jak je nesnáším Sad Dcera koukala se mnou a málem zvracela ukazovali pěkně do detailu a co mě dorazilo druhej den po opce ho poslali domů. A bylo tam moc smutný jak se k němu ty spolužáci chovali a pak když spadl ze 187kg asi 103kg tak zírali a obdivovali.

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Terča

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:34 pm    Předmět: Citovat

Vlado, to mi taky hlava nebrala, jak ho pustili druhý den domů... Surprised

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 12:35 pm    Předmět: Citovat

Terčo i já jí dostala, ale už o dva roky dřív Laughing

Jinak o něčem jiném - včera mi začali maturovat oba velcí hoši, dnes pokračovali - oba mají za sebou praktickou část maturity, zítra poslední zvonění, po velikonocích svaťák a 3. května školní část maturitní zkoušky, pak budou cca 4 týdny čekat a počátkem června úžasná státní písemná maturita a pak opět čekání cca 14 dní než se to opraví. Takže někdy v polovině června budeme vědět, zda nám synci odmaturovali či ne.......... Rolling Eyes Exclamation Idea

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 468, 469, 470 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: