Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 450, 451, 452 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jeník

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 8:42 pm    Předmět: díky za info Citovat

Děkuju všem, kdo mi odpověděli ohledně punčoch.

Jeník.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mona

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 8:46 pm    Předmět: Citovat

Rolling Eyes

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:44 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 8:48 pm    Předmět: Citovat

rozino
ale my s ním nedržíme Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

a pochvalu dostane až některá najde odvahu to uvařit a sníst a podá hlášení Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
katka04

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 6:56 am    Předmět: Citovat

Hurááá dočetla sem od sobotního oběda.

První co mě teda fakt vytočilo byla zakletá jako tvoje věčný nemoce už opravdu nikoho nezajímaj. Jediný co bych doporučovala změnit termín operace. A to sem ti naznačovala už minulej tejden. Protože ty buď šíleně lžeš a nebo si tak nemocná, že se stejně nikdy nedočkáš. Fakt mě tim jak pořád něco máš už irituješ.

Iriska moooc velká gratulka ke štěstíčku a držím pěstičky ať to je to pravý ořechový

klokan achoooj mezi náma a tady se vypečený hry hrát nebudou Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
verca

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 7:33 am    Předmět: Citovat

Zdravím v kurníčku..... Wink

rozi žádné vynucené pochvaly se tu konat asi nebudou, bych řekla já Laughing Laughing Laughing ááále počkej si, až holky kuchtičky něco ukuchtí, pak pochvala jistě bude Wink

Jste toho od včera moc nenakdákaly/i, čekala jsem to teda horší Laughing Laughing Laughing

A u nás krásně sluníčkujeee už od samého rána, takže co s tím uděláme?? Rolling Eyes Mno asi nic, blbec na žehlení se žádný ještě nenašel, tak ho nejspíše zastoupím Rolling Eyes Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
rozina

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 7:56 am    Předmět: Citovat

Já to jedla a bylo to výborný Smile

bypas Homolka 21/7/2009
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucinka

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:14 am    Předmět: Citovat

Ahojte,dobré a krásné ranko všem Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
Jen chci říct,že už jsme se tu všichni nedávno shodli na tom,že tady může každý přijít a napsat cokoli a očemkoli a kdo může,tak poradí a pomůže Laughing .
A obviňovat někoho,že lže už se tady také řešilo a je úplně jedno čeho se to,jako že lhaní má týkat,takže takové řeči už dost!!!!!!!!!!!
Jsme tu všichni hlavně proto,abychom si navzájem pomáhali a hlavně psychicky podrželi,takže si myslím: pišme si tu každý,co potřebuje a chce a komu se to nelíbí,tak to přejde a nechá třeba druhé pozitivně zareagovat Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
verca

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:34 am    Předmět: Citovat

A dneska si opět začínám psát jídelák, to jen tak pro zajímavost a zvědavost...jsem zvědavá, jak dlouho mi to tentokrát vydrží Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:41 am    Předmět: Citovat

Věrka Tak to já zatím poctivě píšu protože si nevěřím určitě bych se začala podvádět Laughing Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
katka04

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:41 am    Předmět: Citovat

Lucinka podpora? Fajn. Povídání o čemkoliv? Taky fajn, ale nesmí to bejt pořád dokola to samý. A pardon teda, že sem si dovolila vyjádřit svůj názor. Já myslela, že i na to tu má člověk právo. Podle tebe evidentně ne. Mě je to jedno. Já se s tim vyrovnám a příště ho OPĚT napíšu

[/url]

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:45 am    Předmět: Citovat

Ahoj děcka.. jak se vede?
Koukám, že jste tu napovídali/y několik stránek, takže asi nebudu mít šanci to zpětně dočíst.. jen letmo jsem to prolítla Rolling Eyes Laughing Laughing Dneska je nádherně, hned se člověku líp vstává..
A já, ať někoho irituju nebo ne, tak napíši, že skoro vůbec nechodím, ještě v sobotu to šlo jakž takž, ale včera už jsem jen ležela a vidím to tak i nadále.. tak to jsem moooc zvědavá, jak se dopravím do nem. Ale kuš! Do nemky se dostanu, i kdyby mě tam měli odvézt i s postelí!!!! No, vidím to na obě berle, a to jsem byla tak ráda, že jsem mohla časem jednu a pak i druhou, úplně odložit Confused

Irisko - mám radost a moc ti to přeji! Užila jsi si dost, tak máš právo na to být zase šťastná Wink Wink

Alenko - moc ráda jsem tě viděla. Byteček máš moc pěkně zařízenej a pejsánek je fakt úúúžasnej Wink Wink

Mono, Bobul, Verco, Alenko, Boss, Sibylko a já nevím, kdo ještě..... ha ha a ještě jednou ha! A já si říkám, proč pořád tak škytám.. no jó, ono se tu o mě drbe Rolling Eyes .. na noční už dávno nechodím, na focení stále čekám (pokud nabídka trvá, Sibyl?) a rty si rudě nemaluju. Tak! A šereda šeredná jsem, ty hezčí doby jsou už nenávratně pryč, bohužel.. Sad

Lucinko - přikláním se ke tvému názoru. Jednou se řeklo, že se tu může kecat o všem, někdo (včetně mě) má potřebu to ze sebe dostat ven, protože ho to samotného moc trápí.. a bylo povoleno to ventilovat tady.. ale jak vidím, dle Katky04 a možná i díky jiným, má na to vykecání se právo jen někdo! Pak se nemůžeme divit, že kvůli takovým zaujatým názorům sem hromada lidí přestala chodit..!!!!! Exclamation
verca

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:49 am    Předmět: Citovat

zelenooo tak tomu teda opět věř, že se ty "hezčí doby" opět vrátí !!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
katka04

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:50 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko sem fakt udivená, že si mě nepochopila. Mě nevadí, když si někdo postěžuje. To dělá každej. Mě vadí, když někdo fňuká nonstop. A nehodlám to psát někomu potajnu ať to za mě přetlumočí. Já to řeknu otevřeně tomu na kom mi to vadí. Sem špatná? Tak fajn ať si já se s tim vypořádám

[/url]

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:50 am    Předmět: Citovat

To sakra doufám!!!!
Jen se musím na tu opku dostat, no.... Confused
Jeník

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:51 am    Předmět: Citovat

Katko04!

Nevím proč by si Zakletá nemohla postěžovat, že je nemocná. Jistě jí to v době před operací trápí. Já mám stejný termín operace jako ona, i když to mám na jiném místě, ona jde na OB kliniku a já do Iscare. Já jsem obyčejně hrozný ignorant a na nic si nikdy nestěžuju a sebe obyčejně moc nepozoruju a nesleduju. Teď je to však maličko jiné. Nerad bych, aby se mi posunula operace blíž k létu nebo dokonce na léto. Chápu úplně starosti Zakleté. A kde by si měla postěžovat, když už by to nešlo ani tady?! Je to podle mě mnohem důležitější smysl těchto stránek, než psát věci typu "moooc velká gratulka ke štěstíčku", jak někteří píšou. To mi připadá uhozené.

Jeník.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 450, 451, 452 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: