Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: po únor 07, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
zeleno
asi jo.. uvidíme jak to všechno půjde, extrémně se do otho nehrneme, chceme to malý ale hezký, a neuspěchaný .-)) tejně už s polu plánujem bejt celej život tak vo co de
Mě by se líbilo.. nějak v srpnu .. ale uvidíme co a jak.. a hlavně to už bych chtěla být opravdu "menší"
a z těch šatiček tam.. určitě bych si vybrala. jéééééééééééé _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 07, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
Jj, rozumím ti... my se taky nehrnuli.. a měli jsme jen 10lidí a úúúplně stačilo. Jen jsem si pro svatbu mohla vybrat své hubenější období a nevypadat tam jako opuchlý vorvaň  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po únor 07, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
mno já se prave jako dobytek(tím nechci říct že tak vypadáš, jen že já se tak cejtím ) vdávat ani nechci necejtila bych se dobře... potřebuju nahrabat sebevědomí a pak to půjde všecko líp taky sem mooooc zvědavá , na kdy mi nakonec připadne termín operace... snad nebudu čekat dlouho  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po únor 07, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
zakletá To je celkem originální, mít zrcadlo venku... Ale sluší Ti to, i ty kila navíc. _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po únor 07, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
vystrčila sem ho ven před rekonstrukcí neb je starý, a zůstalo tam.
Jinak se mi vyfotit nejde, samospoušt nemám, a foták má chlap v práci , tak aspon tak...
sluší.. chm, to jo .... hrůza.
jeste jsem tam pridala nějaké profi fotky dětí.
V březnu jdeme znova, a všichni... starší bude mít 4 roky, ty brďo to letí .-( _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Uf tak konečně dočteno
bossice tak jestli rostoucí břicho je příznakem přechodu tak ho mam od 35. Vždycky sem byla klasická hruška, ale to co mi začalo v tomle věku dělat břicho byl děs a vlastně s tim mam problém do teď. Všechno hubne krásně, ale břicho de pomalu a neúměrně k tomu ostatnímu.
MONÍKzVESELÝ velikost 48 beru za hranici normální velikosti. A velká mi fakt nepříde. Prodavačka je koza. Já chodim pořád někam a chodila sem i s větší velikostí. Jo a manža nebo přítel nebo co to je tak toho vyměň. Je to V*L jinak se to nazvat nedá. A kdyby si potřebovala nějakou tu kamuflážní sms tak mi písni čislo mobilu. Klidně ti každej večer jednu pošlu.
CINDICEK hele proč ty na tu operaci deš? Nechceš tak nechoď. Člověk na to musí dozrát. Mě to trvalo rok a půl než sem věděla, že fakt chci. A ty si podle všeho spokojená. Pak si jenom budeš řikat proč si to neudělala dřív.
LF tak s tim tlustý se nedožijou vysokýho věku nesouhlasim. Jenom jak sem rychle vzpomněla děda umřel v 81, babička 79, soused 83. A hubený umřeli taťka 57, teta 56, kamarád 53. Upozorňuju, že příbuzní jsou z obou stran. Neni to o postavě jenom. Je v tom hodně genetika.
RENY já bych řekla, že je to tu stený ne li lepší než dřív. Co se týče povídání. Na přehlednost je to lepší o 500% _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Martina máš pravdu,už i já se chtěla hlásit ,že mi zmíněné příspěvky připadají jako provokace Prostě divnej pocit,ale nechtěla jsem prudit.
Jinak přeji všem pěkný den,já ráno zaspala k panu doktorovi a pěkně se chytla se sestřičkou a tak mi dala náhradní termín dnes za půl hodky a to mám odpolední a tak se budu i loučit.jooooo a byla jsem asi po 5 letech u zubaře,tlak jsem v čekárně měla tak 300/250 a sestřička se chodila dívat jestli jsem opět neutekla.NEUTEKLA ,ale ted valím si nechat napsat diporučení na sterilku a do práce a tak mi držte palečky.Mám Vás ráda  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
Tak a teď mě rozesmála diskuze na damě o bariatrických operacích. Do minulého týdne byla veřejná. Najednou je zamčená. Tak tu cindicek byla jedině na provokaci. Jinak si to nedokážu vysvětlit. A jestli je to jinak tak mě o tom vážení přesvěčte. Ale pude to hooodně těžko. _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
Tak hlásím,že jsem od rána doma,Ela se ven naštěstí zatím nechystá,tak ted budu jen ležet a ležet a ležet,nic nedělat-teda kromě vaření a užívat si období před císařem..Mimochodem,dočíst vás je celkem umění,ale podařilo se..Nooo názor můj je jen jeden cindicek je slusně řečeno nerozhodná koza nebo provokatérka,ale takových už tady bylo  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
bestickova užívej si, těš se a to vaření bych možná bejt tebou vynechala. Jenom hajánkovat. Držim pěsti ať to vydržíte holky spolu pěkně v jednom těle do termínku. Přecejenom je to lepší. I když už by skoro o nic nešlo  _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
proč je ja zamčená? nerozumím  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
Katko,no víš,ráda si uvařím něco "pořádného"po té nemocniční dietě a stát u toho nemusím  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
bestickova
ty jdeš na císaře ? jaj jaj  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
bestickova já to chápu, ale trošku stach mam. Ale tak ty musíš cejtit na co máš. Do toho ti jasně nemůžu kecat _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:54 pm Předmět: |
|
|
bestickova Né abys konzumovala mák jasný?
zakletá: Nestraš jí
katka04 Samozřejmě možné to je, ale zdravotní rizika se jsou prostě hrozba. _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|