Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

zakleta: moc gratuluju!! Vidis, zvladla jsi to! tak ted uz to jen zaridit, coz bude snad malickost;-) Tak smele do toho a at se dari! Smile

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lolinka

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

jj,

mlčím jako hrob. Laughing Laughing Laughing Laughing
Hned si to jdu poznamenat do deníčku. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jo a jinak si představ, že já před opkou chrápala pořád (tedy co říkal přítel) a co jsem zhubla, tak prý už nechrápu, takže na to je opka asi taky dobrá. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:27 pm    Předmět: Citovat

octavie: jo, kdo se boji, s*** v sini:-) to s tim sahnutim se mi libi:-))
pravda, proc bych mela byt nejaka vyjimka? leda tehdy, kdybych nedodrzovala, co se ma dodrzovat, pak by se nebylo cemu divit - ale to je na cloveku, jak vime.

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:41 pm    Předmět: Citovat

cindi dík... nebylo to zrovna lehký, pobrečeli jsme si, a určitě to zvládnem...

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:44 pm    Předmět: Citovat

Zakletá - tak to je super! Je moc fajn, že jsi si s přítelem promluvila a že máš jeho plnou podporu. Mít pevné zázemí, které stojí při tobě, to je to nejdůležitější.... Držím pěsti a hodně štěstí Wink

Qwys - nás čeká 16.4. svod mladých, to taky bude veselo Laughing Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:55 pm    Předmět: Citovat

zelenoočko

jojo, jsem fakt moc ráda...
strašně se mi ulevilo .

No zítra tam zavolám, v týdnu vyplním ty dokumenty a pošlu, povídala paní že je dobrý to poslat cca týden před vstupním vyšetřením aby to stihly vyhodnotit, a pak děj se vůle boží... taky bych chtěla absolvovat kolečko za jeden den ... ale uvidíme jak to půjde, a těším se moc na svlj vysněný termínek, jsem moc zvědavá kdy to nakonec bude. Smile

MONÍKzVESELÍ

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 9:57 pm    Předmět: Citovat

Lidi zlatí, to se nedá dočíst.... Shocked Shocked Shocked

Právě jsem si zničila oblíbený sportovní nástroj...v Orbitreku cosi zarachotilo a vypadlo pár divných plastových částí něceho? škoda, už jsem si na chvilky se sportem zvykala Mám takový plastový obleček, jen v něm se potím a vypadám jak kosmonaut.... Shocked Very Happy

32 let, bandáž OB Klinika, 12.07.2010
ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 10:02 pm    Předmět: Citovat

moník z Veselí no co to čtu, jak se může ten tvůj chlap k tobě tak chovat Evil or Very Mad Evil or Very Mad on je slepej Question Question Question nevidí, že jsi krásná, mladá ženská, měl by být na tebe pyšnej holomek jeden Twisted Evil Twisted Evil to on dělá schválně, aby ti snížil sebevědomí a tys ho náhodou neopustila a on by zůstal na všechno sám Mad Mad je rád, že tě má, kdo by mu to všechno dělal a snášel takové chování Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
MONÍKzVESELÍ

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 10:10 pm    Předmět: Citovat

Ali však víš, to je furt dookola, všechno co dělám, dělám špatně... špatně sportuju, špatně vařím, málo uklízím a jsem dlouho v práci... Nemám kam jít a odejít po osmi letech práce a starostí...nevím jak odejít, bez ničeho a kam vůbec...v neposlední řadě je mám ráda a Patrika jsem vychovala já, ne jeho matka. Rodina je pro mě a vždy byla a je všechno, neumím žít jen sama pro sebe.

32 let, bandáž OB Klinika, 12.07.2010
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 10:16 pm    Předmět: Citovat

zakleta: jeste jednou gratulace ke zdrane promluve. K tem dotaznikum - pokud muzu prdat, jak jsem nakoupila, tak ty dotazniky tam uz MUSI byt, ten tyden predem, ne, ze je tyden pred posles (znas sluzby posty). I kdyz ja je posilala dlouho pred a kdyz jsem tam prisla na 1. konzultaci, tak je v karte nemeli - byly "kdesi" - dodneska nevim, kde, a jestli je uz ted maji..Smile) a to jsem si s tim dala fakt poctivou praci! Priprav se, ze nejaky cas to zabere, pokud to clovek bere vazne..

zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 10:20 pm    Předmět: Citovat

cindi tak že u toho strávím čas, to je snad jasný ne ?
pošlu to hned jak to budu mít .. uvidím pak na kdy mi objednají vstupní vyšetření, a konzultaci.

Romana

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 10:23 pm    Předmět: Citovat

ZDRAVÍM VE SPOLEK teda už víc jak hodinu tu čtu vy jste toho dnes namluvili no 18 stránek ... jen tu a to nemluvím o jiných tématech ale je fajn že to tu žije a jste pohotové vždy někomu poradit a nebo povzbudit .Já se tedy loučím jdu do hajan nebo ráno nevstanu ani omylem Rolling Eyes Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 10:24 pm    Předmět: Citovat

Moník já tě chápu, ale já bych v takovém vztahu žít nemohla, šla bych kamkoliv, ale ponižovat bych se nenechala nikdy ani nyní, když už jsem stará bych to chlapovi nedovolila Evil or Very Mad Evil or Very Mad vždycky je kam jít a najde se řešení a chlapakterý mě ponižuje bych nemohla milovat a ani nechtěla Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ale je to tvůj život, tak sama rozhoduješ o jeho kvalitě Wink Wink [/b]

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 10:26 pm    Předmět: Citovat

zakleta: ja to nemyslela zle, jen, ze treba clovek netusi, ze to bude opravdu na dyl:-) ze pokud to mylsi vazne, nejde to "odskrtat" a jde se Smile

Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 10:38 pm    Předmět: Citovat

Čauky dušičky,měla jsem nějak hektický víkend tak vás dnes jen rychle zdravím.Mějte se krááááááásně. Laughing
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: