Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gemini

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:37 am    Předmět: Opět dotaz Citovat

Snažím se neotravovat otázkama, tak hledám, ale všechno se přečíst nedá.
Četla jsem že né každému se povede gastro nosem, tak jsem se chtěla zeptat kdyby se stalo že mi to budou dělat krkem - jak dlouho trvá to oblbnutí???
Jdu na gastro v pondělí 11.4. a jsem z toho celá p.....á Crying or Very sad

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:38 am    Předmět: Citovat

Já už jsem se k tomu taky nechtěla vracet.. snad jen řeknu že otot je forum, tady se diskutuje, a ja odpovím komukoliv na cokoliv když to budu vědět, nevidím v tom problém...když bylo forum nefunkční kdosi z moderátorů tu napsal že to není jenich vlastní forum a tudíž si zde nemůžou děat co chtějí - no á ten pocit nemám.. každý má snad svobodu slova, si tu občas příjdu jako blbeček, jakože si mam jeste naonec vybírat co napíšu a co ne, aby to nááhodou někomu nevadilo ???
me taky obtěžujou některé nesmyslné příspěvky, sprosté, a o ničem, a neřeším to... protože vy ste tu dýl, vy přece můžete napsat cokoliv Very Happy
jako nebudu jenom sedět , čumět, číst ty vaše občas dost neobsažný nesmysly a přikyvovat.. to jako néééé. dyž upravím byt jen diakritiku v prispevkuje to špatně, a když ho někdo smaže celej když už je na něj odpovězeno, se nic neděje , taky vtipné... ale jo, já to beru, jste tu dýl tak asi máte větší pravomoce Very Happy nebo jak to je ?? mi to vysvětlete paní moderátkorky.
Nejsem tady dlouho, ale to přece neznamená že nic nevím..
ano ptala jsem se na všechno na začátku, a co jako ?
tak teď už zase spoustu věcí vím, tak proč tím nepomoct těm co neví, když se ptají ? já sem byla taky vděčná za to když mi někdo odpověděl, a bylo mi s prominutím u zadku jestli je to někdo kdo je tady 4 roky, nebo někdo kdo se zaregistroval týden předemnou, grrrr.
Stejně tak jako příspěvek od martiny, že je mě tady moc, a od verci, ze se tu najednou množí moje odpovědi, no a co ?! Když vám to vadí, to přehlížejte, pro mě je duležitý že to pomůže tomu dotyčnému který se ptá.
A pokud máte s tím co sem napsala vážně problém.. myslím tím jako fakt vážně, seberu se a půjdu... i když mi forum hodně pomáhá a se vší pokorou uznávám, že ho sakra víceméně potřebuju !!!! tak to se teda radši odporoučím než totok.

Toť vše k tomu tématu, a nebudu se k tomu vracet už.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
erytrin

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:38 am    Předmět: Citovat

Marti nechci se ani náhdou dotknout starousedlíků, ale obač to vypadá právě tak, i díky tomu že nováčci, to nenapíšou přímo, že problém máte vy a ne nováčci, a to mě zlobí, copak tu ti lidé nejsou přímí? Tak prosimtě hod sem jména lidí co si stěžovali at zakletá ví že na ně nemá reagovat a bude klid, ale vážně mi připadá sobecký říct že tu neni dlouho a nemá po opce tak at se moc neroztahuje, takhle mě to vyznívá, a bez konkrétních jsm eprávě od Vás tj starousedlíků, ne nováčků. Nechci se dotknout nikoho, vátě že Vás mam rád, i když na Vás poslední měsíce hodně kašlu, tak jsem rád že toto forum existuje a halvně mezi mé oblíbence patří starousedlíci, ty znam, Takže doufám, že se to nedotklo nikoho, ale chci at se tu píše přímo kdo má jaký problém a ne s takovou omáčkou okolo že někdo někomu stále píše že ten a ten mu vadí a uvidíte, že to tu bude vzdušnější Wink

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:39 am    Předmět: Anonymní stížnosti jsou pro zbabělce Citovat

Souhlasím v tomhle naprosto s Erytrinem. Jestli někdo něco má proti, nemusí přece být anonymem. Přece se nikdo nemusí stydět za to co si myslí. Ledaže by předem věděl, že jsou jeho názory ujeté, nebo pokrytecké. Nemám rád tuto vlastnost natolik, že bych přestal s účastí na tomhle fóru pokud by se to tu mělo opakovat. Jestli máte něco proti někomu, obraťte se na něho příme a nechoďte si na něho někam stěžovat.
Erytrin má pravdu, že se operací nestane nikdo moudřejším. Já jsem o tom také už hodně četl a trošku jsem se už dozvěděl, abych se mohl rozhodnout pro operaci nebo proti operaci. Když někdo teprve uvažuje zdali podstoupí operaci, můžu se s ním podělit o své úvahy a o informace, které jsem někde vyčetl. Samozřejmě, že o tom ještě nevím mnoho a na leccos se ještě vyptávám, ale o tu trochu informací se mohu podělit. Každý, kdo je už po operaci, měl přeci také období, kdy se teprve rozhodoval a něco se o tom dozvěděl. Jinak by se nemohl rozhodnout. Tak už před operací o tom každý leccos věděl.

Jeník.
Kachna

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:41 am    Předmět: Citovat

erytrin

gratuluji předoperačnímu vyšetření a věřím, že Ti vše dobře dopadne a ty brzo půjdeš pod kudlu Wink Doufám, že Ti upíři nějakou krev nechali.
Jinak mě je taky furt zima, a to mám ještě dost své termoizolační vrstvy Sad
Ve čtvrtek jedu na kontrolu na neuro, tak do mě zase budou klepat kladívkem, si budu zase připadat jak hřebík Shocked když jsem předloni skončila v nemce tak do mě klepal každej kdo prošel kolem mé postele, a jedna aktivní doktorka mi udělala až na koleni modřinu a musela jsem jí říci, že to bolí a druhý doktor jí řekl ať do mě už neklepe, že si mě druhý den proklepe primář na vizitě Razz no bála jsem se už jít i na WC když tam jeden instalatér něco opravoval a v tašce měl taky kladivo Smile
Moc se tu nehádejte a pište něco veselého ať mám co odpo číst Wink

Jo a ještě , přidá se někdo další k našemu severočeskému srazíku v Teplicích ?
verca

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:42 am    Předmět: Citovat

ery a ostatní musím vás uklidnit, že ty dotazy se nemnoží jen mě, to za prvé a za druhé...po pravdě - přečetli jste si poctivě všechny příspěvky?? Předpokládám, že NE ... pak by jste totiž nemohli napsat to, co jste napsali.... tohle je vždycky nejlepší - přečte se nějaký příspěvek a z toho se vyvodí reakce - a přitom kolikrát ani dotyčný vůůbec neví o co go ... takže asi tak...

mohla bych se tu rozepsat - přímo zakletou a její střed pozornosti a její chování na jiném foru se tu již řešil.... to vám zřejně uniklo úplně....Já ale nezapomněla !!
to samé bylo tenkrát s pperlou.... "někdo" si přečetl jen to, co chtěl a z toho byla reakce a přitom vůůůůbec nevěděl o co před tím šlo....a to samé je teď - prostě tam jde především o příspěvky psané o ničem, které nemají hlavu ani patu, ne o radách a pomoci, v tom je sakra rozdíl !! A proč to píší zrovna mě?? Jenom mě ne, to tě mohu ujistit - a třeba proto, že si téměř každý bohužel stále myslí, že když máme zelenou barvu, že jsme všemohoucí....zrovna tak, když se forum posralo - přitom tu možnost napsat SZ adminovi měl každý z vás, ne jenom moderátoři !! Wink
Takže doporučuji jako povinnou četbu nastolit příspěvky, které najdetetady http://forum.bandingklub.cz/search.php?search_author=zaklet%E1 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:44 am    Předmět: Citovat

verco
absolutně nechápu proč sem taháš to co kdysi bylo jinde... nenapsali jsme si náhodou že je to pryč a že už se k tomu nebudeme vracet ?
nebo proč to děláš? to je tvoje obrana ?? kopat kolem sebe tím co bylo ?

erytrin

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:47 am    Předmět: Citovat

Verčo: psla jsme ze na vas dost kaslu, moc nestiham, a tak nevim co jste resili, ale z prispevku zaklety nevidim v poslednich tydnech nic, co by melo vest k takovemu problemu, a za druhe tedy... proc sem nehodis ty a martina ty jsmena aby vedela komu se vyhnout? Furt mlzite a to pak fakt nedela dobrout

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:49 am    Předmět: Citovat

Co vim tak to muselo byt uplne jine forum uplne o nicem jinym, pac asi kafemlynky to nebyly a tak je fakt nefer sem tahat neco stareho, a akorat to nahrava tomu, ze mate asi mezi sebou vy tri osobni problem, a hazi se to na "stěžovatele" kteří nemusí exostovat, když je nenapíšete

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:50 am    Předmět: Citovat

zakletá hezky se pro pravdu zlobíš.... jen jsem tím chtěla říct, že tento problém už jsi "někde" měla..... Wink

ery já přece psala, že se třeba dotyční ozvou sami, tak si počkej, třeba se dočkáš Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:52 am    Předmět: Citovat

verco
já se nezlobím, ani trochu... ale hubu držet nebudu... jen sem se k tomu vyjádřila nic víc.
a jak vidím zase mi nebylo odpovězeno...
on se dá nechat asi přehlídnout a zapadnout i příspěvek přes půlstranu, když ho někdo "nechce" vidět.
tak to je no...

co se měla nebo neměla někde dřív je teď dost mimo mísu.

Sibyla

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:53 am    Předmět: Citovat

Jelikož jsem divná, jak je o mě známo, připojuji se na stranu Erytrina, četla sjem asi 10 stránek příspěvků zakleté zpátky a nikde jsem nenarazila na žádnou její radu, která by byla špatná, nehledě na to, že ty rady ani nebyly radami a byly na těch 10 stránkách pouze 2.
A opravdu mě štve jako Eryho to, že je někdo tak zbabělý, že nedokáže na rovinu napsat sám za sebe, že děkuje, ale že chtěl radu od někoho zkušeného, kdo je po opce. Tohle bych považovala za slušnost, psaní vzkazů za zády považuju za sviňárnu. Nehledě na to, že nechápu, proč by tohle měly řešit moderátorky a jak by to měly řešit. Nad tím mi zůstává stát rozum. To jako když mi bude vadit, že někdo třeba píše o nemocných dětech nebo o zvířátkách nebo o studených nohou, napíšu moderátorkám, aby s tím něco udělaly? Pakárna, ne? Když se mi nelíbí něco o čem někdo píše, nečtu to. Výjimkou je, když někdo lže jako když tiskne, to mi vadí, ale vyřeším si to sama a nebudu tím obtěžovat moderátorky. Jsem svéprávná, nejsem zbabělá a nejsem křivák. No a jsem taky divná, že Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
erytrin

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:54 am    Předmět: Citovat

A vidíš verčo? Je to veřejný forum a když vznikne problém tak to řešíš ty a martina a oni se ted nepřiznají, co je za problém jasně napsat kdo to byl? Aby i věděli že takto se chovají jen děti ve škole..

Už asi někomu polezu na nerv, ale zlobí mě to jinak bych neotravoval

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:54 am    Předmět: Citovat

Děcka klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .......... doporučuji vychladnout, hluboce se nadýchnout, zamyslet se alespoň trochu nad tím co píše ten druhý a nemlet si svou pravdu, protože každý tu svou pravdu částečně má ...... Wink

Emocí už zde bylo opravdu dost! A slova napsaná v hněvu dokáží hodně ublížit. Proto prosím o trochu POKORY Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jeník

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 10:55 am    Předmět: Nechte už toho Citovat

Co jste to za lidi? Proč tu ukazujete svou vzájemnou zášť. Já bych se styděl a nepředváděl bych před ostatními, že nezvládám svou nevraživost. A už toho nechte!

Jeník.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: