Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
akras

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:26 pm    Předmět: Citovat

borufka ona je nejbliz cukr mam jen na hranici tak se nijak neresi spis kontroluje. ale doktorka byla ze zacatku neprijemna jak prdel az mi namerila vysoky tlak tak jsem to nevydrzela a rekla ji ze se ani nedivim ze jsem z ni tak nervozni ze to ani neni mozne tak uplne otocila ,omluvila se a rekla ze meli konflikt se sestrou a od te doby je jak milius

BMI:36 , 6.1 2011tubu,val.mez
pred opkou 172kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
borufka

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:31 pm    Předmět: Citovat

Ono právě, jakmile člověk ukáže, že nejni kus hadru, tak se chovají jinak. Mě taky naměřili vysokej tlak a že prý mám brát léky, tak jsem řekla, že normálně mívám nízkej, ale když při mý váze vyfunim do kopce a pak po schodech do ordinace, tak ať se nediví a sklapla Very Happy
akras

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:35 pm    Předmět: Citovat

jo tak to j nelepsi kdyz hned meri tlak. ja jsem tehdy byla nervozni jak dopadl ten cukr a jeste vic z te doktorky.

pred opkou 172kg
Jeník

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:36 pm    Předmět: Praktický lékař - "obvoďák" Citovat

Můj obvoďák (=praktický lékař) mě sám od sebe poslal do Iscare a napsal mi i doporuení, přestože zrovna v Iscare není potřeba. Já si na něho nemůžu vůbec stěžovat.

Jeník.
akras

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:40 pm    Předmět: Citovat

jenik tak to ma alspon prehled ale ja si na meho taky stezovat nemuzu , kazdy nemuze vedet vsechno

pred opkou 172kg
bossice

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:42 pm    Předmět: Citovat

Borufko Ty máš to štěstí, že hned po přijítí do čekárny jdeš dál do ordinace? ...o tom si můžu nechat jen zdát.
Krevní tlak se měří nejméně po čtvrthodině setrvání v klidu. Takže schody a rovnou měřit tlak, to je vražda Laughing . Píšu já.

Věrčo oblékneš si nějakou červenou bundičku, bude se mi líp mířit. Zákeřně zezadu do týlu nepůjdu, ale dám si hodně žáležet, abych měla správnou mušku.

Terčo však Ti budou stačit 3 těhotenské halenky a jedny posunovací gatě, nemá cenu si toho kupovat vagón...a když teď vidím, jaký se vyrábějí spešl kojící podprsenky...a těch oblečků na miminka... Cool...a ti mí parchanti prý nemají ani známost Evil or Very Mad .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
borufka

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 9:46 pm    Předmět: Citovat

Jeníku to máš štěstí, i když já si nestěžuju Smile Ten je fajn.
Boss no právě jsem měla, já si sundavala bundu a rozdejchávala ty schody a zrovna jako na potvoru vylezla sestra a hned mě vzali, já jinak chodím všude dřív a k dr hlavně kvůli tomu, abych se vyfuněla Very Happy
Lea

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 10:09 pm    Předmět: Citovat

Hezký páteční večer všem!

Moje odvoďačka nemá ani tušení, na co se chystám.... ale samozřejmě jí to pak řeknu a jsem zvědavá, co ona na to... nebo jí to neřeknu?.... Very Happy

Doktor by měl změřit tlak opakovaně a za různých situací, aby se právě vyloučila podobná chyba měření jako výstup do patra a podobně Very Happy, pak může zkusit navrhnout režimová řešení a až pak léky.

Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka Smile
borufka

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 10:18 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Leo Smile můj obvoďák to taky neví, ale myslím, že proti rozhodně nebude Smile
A té doktorce jsem to vymluvila, prášky nesnáším, užila jsem si jich v dětství až až...teď beru 3 denně a doufám, že to po operaci odbourám aspoň na jeden Rolling Eyes
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 10:49 pm    Předmět: Citovat

Moje obvoďačka se o tom, že jdu na opku dozvěděla, až jsem byla u ní na předoperačních odběrech. A pořád mele o tom, že mám bandáž, stejně sestra. Staré psy novým kouskům nenaučíš Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
bossice

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 11:09 pm    Předmět: Citovat

Romano Smolíčku Pacholíčku
"Zvýšená tvorba modřin může mít příčinu buď v poruše srážlivosti - kdy je v těle nedostatek krevních destiček (nebo je poškozena jejich funkce) nebo srážlivých krevních faktorů (jedná se o látky bílkovinné povahy, takže jejich nedostatek může být i při nedostatečném přívodu bílkovin stravou, z onemocnění se vyznačuje nedostatkem srážlivých faktorů např. hemofílie). Další možností je zvýšená lomivost cévních kapilár- to se objevuje pokud v těle chybí vitamín C a bioflavonoidy(např. rutin). Rutin je možno získat i ze stravy (pohanka, bílá dužina citrusových plodů, brokolice, rybíz, borůvky, šípky...). Nedostatek důležitých živin a vitamínů vedoucí k časté tvorbě modřin může souviset i s chronickou candidózou. Prospěšný může být Korolen a Ruticelit.
Pokud se však tvorba modřin objeví náhle, je nutno zajít k lékaři na vyšetření faktorů krevní srážlivosti." (doktorka.cz)

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Gluminka

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 4:23 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko,
tak držím palce, ať je vše OK a testy jsou bez chyby. Víš, že jsi ten náš průkopník a tak se tuž Very Happy

Klíží se mi oči, jsem v práci, máme Noc s Andersenem a tak hlídám dětičky... co kdyby se nám potvůrky chtěly zatoulat Twisted Evil Twisted Evil sice jsou na prvním stupni, ale u dětí člověk nikdy neví Laughing Laughing Laughing
Takže všem krásné ráno či dobou nic a já to jsou zase obejít.

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
AlenaM

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

Krásný sobotní den vám všem.Tak vás dočítám a musím také přispět do diskuze.Míáte pravdu,že žádný lékař vám operaci nedoporučí.Dokonce můj ani nevěděl,že na ni jdu.Když jsem se chystala,měl zrovna dovolenou,tak jsem si doporučení sehnala u jiné doktorky.Tu jsem postavila před hotovou věc,že jdu na opku a chci doporučení.Tak mě poslala za dalším a šlo to ráz na ráz.A dnes jsem štěstím bez sebe,že jsem do toho šla. Laughing Laughing Zrovna včera jsme měli schůzi v mém bývalém zaměstnání a všichni hleděli,jako blázni. A paní v pořadu jste to co jíte mi fakt bylo líto.Ale evidentně to měla v paži. Rolling Eyes Rolling Eyes Tak vás zdravím a jdu makat. Táta chce k snídani tousty. Dá si někdo také,když už jdu dělat? Laughing Laughing Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
verca

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 8:18 am    Předmět: Citovat

Krásné dopolko v kurníčku.... Wink

borufko ano, je to tak, ale mám svůj jasný cíl a za tím si jdu, takže konec ještě není Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 8:20 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko

Verco
koukám na podzim abdo Wink máš pak v plánu ještě nějakou plastickou opku ? myslím tím, jak jsi na tom po tak krásném zhubnutí s kůží, díky!

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: