Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
jano
to že jsem zde prihlášená neznamená že jsem aktivnííí když zrovna nepřispívám do běžící diskuze, mám to na liště celý den a občas kouknu .
už to nemusíme řešit si myslím.
Jinak Jste to co jíte, se mi podařilo kouknout dneska.. no co k tomu říct. Je mi ji líto, ale víc mě mrzí že nedokázala pochopit co se po ní chce, a hlavně že to dělá pro sebe, ale šidila sama sebe v podstatě... tak ale třeba má ještě šanci s tím něco udělat, ale musí chtít , to je asi ten nejvetší problém u ní .
Jít s tím do TV, a ještě takhle pohořet... to musí bejt velice nepříjemný.
No třeba se jí to nakonec podaří. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
No já se na "Jste to, co jíte" raděj nedívám.. Osobně nemám na to se ukazovat před jinýma, do televize bych nešla a je mě za ty účastnice někdy fakt dost trapně...
Jinak vrátila jsem se z rehabilitace, rehab.sestra mě hnala zpět k dr. - no a mám v noze zánět ..tak jen doufám, že se mi to neodrazí v krvi (=dnes ráno jsem měla předoper.odběry) a že mi to neoddálí operaci..
A Věrko - nevěš nám buliky na nos  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem koukala na Jste to co jíte. Paní je názorný příklad člověka, který to bez operace nedokáže. Je už natolik tlustá, že pohyb je pro ni utrpení, vydržet dietu taky. Trochu mi připomíná mě, tisíc výmluv, proč se nehýbat, ono když máte 150 a víc kilo, tak jakýkoliv pohyb bolí a člověk je v začarovaném kruhu. Já vím, že bez operace, bych NIKDY nezhubla. Ano operace je berlička, ale na začátku to jde víceméně samo, nedodržovat stravování není žádná sranda, to bych měla strach, aby mi to neprasklo nebo abych nezvracela. A pak, když ty kila o něco klesnou, člověk zjistí, že ten pohyb je mu najednou příjemný a baví ho, protože to odlehčené tělo už nebolí, naopak, je to fajn. Zhubnout z takové váhy jako měla paní bez operace by dokázal jen člověk se železnou vůlí a tu jistě paní nemá, jinak by se neprožrala do téhle váhy.
Třeba nechápu lékaře - obvoďáky, proč nepošlou takovéhle pacienty k obezitologovi a obezitology, proč takovému člověku nedoporučí a nevysvětlí, že operace ho může zachránit. Vždyť by se i zdravotnictví ta operace vyplatila, paní je jistě stojí nemalé peníze, se svými dlouholetými problémy.
Paní je mi líto, je v začarovaném kruhu, ze kterého se hrozně těžko dostává. Potřebovala by se dostat sem, abychom ji nakopli a motivovali.
Já jsem si jistá, že bez tohoto fóra bych se k opce neodhodlala a bez opky bych nebyla tam, kde jsem dnes. Za což všem na tomto fóru moc děkuji. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
zelenokukadlo jak vám??????????????? je přece APRÍÍÍÍLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL nééééé a bobulína mi to celé překazila, hlavně, že mi píše SMS, ale aby to smazala o tom aprílu, to néééééééé
Chtěla jsem vás původně v tom nechat až do večera, ale to už asi nebudu při smyslech, tak hlásím za včasu, za střízlivosti, že můj kotník je opravdu APRÍÍLLL....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:54 pm Předmět: |
|
|
Já jsem se ještě nekoukala ale až budu mít čas tak se kouknu jen bych chtěla reagovat na článek od Sibyli.
Mám urogyn.problém za ,který může právě moje obezita sice nevážím jako ta paní 150kg ,ale je taky pro mě velký problém se sportem.Sice chodím na zumbu,ale nemůžu skákat a běhat.Šla jsem za obvodní,že potřebuju zhubnout udělala mi vyšetření a řekla,že moje vysledky jsou jako kdybych držela drastickou dietu,že mě nemusí nikam posílat k obezitologovi.Tak mě tam poslal urogynekolog ,když jsem s ním o tom mluvila je fakt,že jsem věděla jen o bandáži a jiných operací jsem se dozvěděla až zde na foru. Mělo by se o tom asi více věřejně hovořit.
Určitě by i pojišťovny více ušetřili na určitých nemocech spojené právě obezitou ,kdyby těmto lidem byl nabídnut tento operační zákrok  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
Ona ta paní má 195kilo
A je to přesně jak píšeš, nikam tě lékaři nepošlou, nic nikdo neřeší. Řeknou si, hmmm, tlusťoch, ať nežere a hotovo. Někdy mě neinformovanost samotných lékařů doslova škokuje. Vždyť obezita JE nemoc! A pokud už něco vědí o operaci, melou jen bandáž. Já už jsem třeba mohla být po operaci o 2 roky dříve, kdybych věděla, že existuje něco jiného než bandáž. Tu jsem prostě odmítala. No bohudíky, že jsem se do ní nenechala vmanipulovat od internistky. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
Taky sem viděla včera Jste to co jíte a bohužel nesouhlasím s tím, že paní je adept na operaci. Její nedisciplinovanost by přetrvávala i tak a nevěřím tomu, že by operaci "nepřežrala" Sice v hodně věcech odpovídala klasice jak se člověk vymlouvá, ale když už se rozhodla něco dělat má poslouchat. I když mě přijde, že se ani tak nerozhodla ona jako její manžel. Nakonec ono to na konci řekl dobře:" Neuvědomil sem si, že to nevidíš jako takový problém" A ona to tak opravdu nevidí. Jinak by si minimálně to jídlo vážila. Je to jako jedna moje známá s podobnou váhou jako tadle paní. Když sem se s ní setkala po operaci a řekla, že by se na to taky mohla pozeptat jenom se podívala na mojí porci a řekla:" A to už bych si do smrti nedala pořádnou porci jakou jím? Tak to to nechci" _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
Jj, Věruš, vím.. bylo to tak, že já už tě chtěla začít litovat, ale pak jsem si dál dočetla, že to asi bude apríl.žertík... se sádrou by jsi asi taky nejela shánět maso na gril, že jo...
Sibylko, popsala jsi své pocity moc pěkně... člověk je v takovým blbým začarovaným kruhu, ze kterýho se sám asi jen těžko dostane.. Kdybychom všechny měly pevnou vůli, nebyly bychom obézní a nepotřebovaly bychom operaci, že je to tak... a proto musíme být moc rády, že tu ta možnost je..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
Katko, to fakt nemůžeš vědět. Já jsem taky jídlo nevážila a jídeláky dopisovala několik týdnů zpětně tím, že jsem si je vycucala z prstu. A dneska jsem jinde. Ale zapisovat si jídelák mě stajně nikdo nedonutí. Prostě každý je jiný a asi dle mých výsledků nevypadá, že bych byla nějak nedisciplínovaná. A přesto skoro nevážím, žaludek ví, kdy má dost sám a často ani to zvážené do sebe nedostanu. Do hlavy paní nikdo z nás nevidí, jen mi připomněla mě před opkou a vyjádřila jsem názor, že by jí opka mohla pomoci, jako pomohla mě. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:13 pm Předmět: Jste to co jíte |
|
|
Sibyla
Přesně tak, Sybylko, řekla jsi to za mě. Bylo mi jí líto, určitě byla v invalidním důchodě, nemohla se ani hnout, unavená jen z toho, že musí žít v tak příšerném těle. Nechápu, proč už není dávno po operaci, když už ne ona, tak kdo??? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
Sibyla ta paní nebyla schopná brát ani prášky na odvodnění. Myslíš, že je ochotná přistoupit na nějakou disciplínu? A navíc jako minimálně první měsíc sme všichni do novinek žhavý a aspoň dodržujeme co nám řeknou. _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
Holky tak do toho hrábnu ještě já ... právě jsem to dokoukala a můj názor je ten, že v paní je líná jak lemra a naprosto jí to vyhovuje a ten kdo měl enormní zájem na jejím zhubnutí byl její manžel a syn, ale nikoliv ona!
A jak jí to tam řekli ... ona mluví a říká jen to co by chtěli slyšet, ale sama pro to nehne ani prstem, protože kromě zavodnění nemá jiné zdravotní potíže, kam se potřebuje dostat, tam se sveze a ostatní za ni udělá její rodina.
A doktorku pokud jsem dobře poslouchala oslovil otec se synem a né přímo ona.
Operace jako taková by jí možná pomohla si myslím já.
Ale podle jejího chování mi přijde jak malý děcko a je jí to jedno ... válet se v pelechu jí VYHOVUJE nemusí chodit do práce a jen se válí jak ten vepř ... navíc LŽE VŠEM, SOBĚ I RODINĚ ... viz. plavání a vycházky ...
Sibyl
obvoďáci jsou k hovnu ... neříkám, že všichni, ale jsou to doktoři, kteří vydělávají těžký háky, za nic .... moje obvodní mi opku rozmlouvala cca před 4 rokama a vyděsila mě tak, že jsem se po tom přestala i pídit, protože jsem od ní dostala takové info o bandáži, že jsem to okamžitě zavrhla ... tehdy jsem jí ještě věřila ... výsledek toho všeho byl, že mi napsala adipex a já po něm zkolabovala, ale 14kg dole ... to jooo ... no a pak 18kg navrch ....
Loni jsem tam vešla rozhodnutá na 100% a díky tomuto foru už jsem věděla dost na to abych jí postavila před hotovou věc a ona ani necekla ... škoda jen, že jsem se nechala od ní to poprvé zastrašit, protože dneska bych byla někde jinde a měla i o mnoho míň problémů...
Obvoďákům je to šumák ... hlavně, když maj body, zaplatíš 30kč změří ti tlak, napíše ti žádanku na nějaký vyšetření a má vyděláno .... jako pacienti jsme pro ně zlatej důl tak proč by nám měli pomáhat ... _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
bobule,máš recht..mimochodem obvoďáci mají vyděláno ikdyž k nim nejdeš celý rok,berou za pacienty totiž paušál  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
Já sleduji Ste co jíte pravidelně. Můj názor je ten, že ona prostě nechtěla. Bylo jí to jedno, všechno flinkala, ani se vlastně nesnažila. Ano je to těžké s takovou váhou něco začit dělat, ale neměla to nechat dojít tak daleko. Lhala, vymlouvala se, prostě jenom ležela - nechtělo se jí.
Taky jsem si říkala, že by jí operace mohla pomoci. Ale všichni tady víme, že musíme dodržovat nějaké pravidla. Už to není normální stravování a musíme se hlídat a omezovat v gramážích jinak to může skončit špatně. A v tom bych viděla problém. Ona je nedisciplinovaná a hlavně NECHCE. Myslím, že by to prostě nedokázala a zase se po operaci vrátila tam kde je.
Jinak mě taky moje obvodní tuhle operaci rozmlouvala. _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marše
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
Holky a potřebujeme vyjádření od obvoďáka?????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|