Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
Holky, děkuju, tyhle nálady , to se můj chlap z toho zblázní...Teď řešíme, jestli posunout svatbu, kterou jsme původně plánovali na září, oficiálně jsme o ní mluvili už dřív, ale jaksi je toho teď moc najednou .
Asi Vám budu připadat na hlavu, říkala jsem si, že v září bych už mohla najít v půjčovně nějaké normální šaty... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
bobulkono přebornice nebudu, jen jsem chtěla notebook, aby se vyrovnal klasickému PC ale zatím jsem z toho jeleňa než zjistím, co to všechno umí
verco jo pojistky jsou dobré, ale pouze pro zdravé lidi, když jsem si chtěla takovou uzavřít s připlácením při pobytu v nemocnici, tak vzhledem k mým diagnosam, mi neměli co nabídnout
syn něco takového má, ale navím, zda je to při každé hospitalizaci nebo pouze následkem úrazu
také jsem si z dúvodu nemocí a stáří nemohla vybrat životní pojištění, holt mají to vymakané, pro zdravé a mladé  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
zakletá
v podpisu mám napsáno vše potřebné a víc tam ani psát nebudu ... nejsem ten typ co tu ventiluje každý prd, tudíž to ber tak, že v nějaké fázi jistě jsem a kdo si počká ten se dočká a možná se i dozví
Alenko jeleňo
TY to dáš já ti věřím!!!
Terko
koukám, že to nemáš jednoduchý
Má někdo zprávy o Annax?? _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
ALENKO tak s tím naprosto souhlasím, člověk musí být zdravý, jinak nemá šanci Jinak ta nemocnice (pojistka) je na pobyt a nezáleží, zda je to nemoc, či úraz... v našem případě pokud je to úraz se tam ještě připočítává částka za úraz...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 3:34 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem nakoukla na rajčatovou plantáž a spadla mi čelist! Jste skvělé a skvělí!!!!! Arielku si prohlížím pořád dokola a slintám , opravdu neskutečný, chci takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! _________________
Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 3:34 pm Předmět: |
|
|
Bobulíno ty špionko jedna Ale děkuji za podporu  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Bobule
tak to se hluboce omlouvám za dotaz. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Naposledy upravil zakletá dne čt březen 24, 2011 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Romčo
no to víš ... tichej pozorovatel
zakletá
nemáš se za co omlouvat ... prostě mám svoje důvody o kterých ty nemůžeš vědět, takže v pohodě  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
No Bobulééé však já taky čekám, kdy přikvačíš! ...si představ, že se na Tebe těším...
Zakletá tak první, kam čumím, když otevřu forum, jest "soukromé zprávy" . Taky si můžeš nastavit, aby Ti na mejlík chodilo upozornění, že máš SZ. To už snad pak nepřehlídneš .
Romčo Kilberg hlídám Tvůj metřík...dalších 10 dkg fuč ještě není?
Terčo to je pěkný, tolik let spolu žijete a teď se chceš nervovat s přípravou svatby? No ale nemusíš to zařizovat Ty, i když, jak Tě znám, Ty budeš hlavní organizátorkou . To myslíš vážně, že na sebe neseženeš žádný šaty? Určitě se dají sehnat i na těhulku. Nebo si prostě vezmeš starověkou řízu, přítel Tě řádně omotá a můžete vyrazit. Né, promiň, to je blbej fór. Chceš velkou a pěknou svatbu nebo jen takovou decentní? V druhém případě ji můžeš mít, kdykoliv se Vám zachce.
No a ještě trochu podpory...já jsem při prvním těhotenství, kdy jsem si to jen myslela a ještě neměla potvrzené, míchala při zabíjačce krev v kbelíku...no a tehdy jsem se utvrdila v tom, že "jsem v tom"...
Irisko já to věděla! "Nechval dne před večerem!" Včerejší ubyvší kilo se na mě znovu nalepilo. Takže grrrrrrrrrrrrr
Jane ještě Tvůj dortík? No dala bych si, to mi věř, ale nemůžuuu...díky za nabídku, ale bylo to od Tebe darebáctví, mě takhle svádět!
Takže o Annax nikdo nic neví? A o Babajogi taky ne? _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
přeji všem krásný zbytek dne
můžu taky poprosit o heslo na rajčatovou plantáž
díky _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Vlado SZ. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
Bossi nepřišla SZ _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
bobuleeeeee jako mě by teda také zajímalo, jak to s tebou teď je...z Tvého podpisu teda také ani trochu moudrá nejsem, takový tajemno ..... tak bych byla docela ráda, kdyby jsi se aspoň pro jednou uprdla a něco tu vyplodila, ale houno si prosím nech
Romanko musím Ti sdělit tajemství - naše bobulka Tě totiž miťuluje a proto se mě na Tebe ptala, no prostě neví, jak Ti to má říct, tak mě použila jako prostřední balvan mezi Vámi dvěma ...a už je to venku
A teď jsem přišla od známých - tam se vždycky šušu*á, takže ani dnešek nebyla výjimka a navíc jsem se tam pěkně nacpala - bramborák+masovou směsku, no to byla ale dobrota - jsem jim teda jen zamazala talíř z té mojí pidiporcičky, ale já si pochutnala i na tom "nic"  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
Tak jsme byly za tátou. Kupodivu vypadal skvěle... je napojen cévkou na moč a jedna hadička z kolene (dren) odkud mu vytéká krev do bandičky .. jinak už se bolesti umírnili, ale včera to prý bylo naprosto šílený.. už dneska 3x rehabilitoval... jen říkál jak s tou nohou chvilku nehýbe uplně stuhne a pak je to bolestivý to zase rozhýbat, zítra už jde o berlích šmajdat s rehabilitační po chodbě tak snad se bude dařit už jen líp.. Ale je to štreka od Nás k nemocnici je to 60 km a hodina času, no ale nic to nemění na tom, že tam budeme ten týden jezdit deně Tak jen když jsme to včera načal, tak abych podal pokračování  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
ery to je dobře, se je tatínkovi lépe a věř, že to bude den ode dne lepší a lepší. Tchýni měnili kyčel a také to tak bylo.... jak mi operovali palec u nohy, tak tam byly dvě paní po opce kolena a také tam cvičily a cvičily a čochtaly po chodbě a v poho  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|