Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:05 am Předmět: |
|
|
Sapi
a kam se vůbec chystáš ?? v podpisu toho moc nemáš  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
Sapientio
a kolik tovje máma měří?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
chystám se na ob kliniku...předběžně jsem se s doktorkou pichlerovou domluvili na plikaci...:)jen jak přijdu na to jak to tam dopsat tak to tam písnu.. mami měří 162...už jsem jí tu založila profil tak se tu večer ukáže sama...teda myslim.. _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
Se s těma Plikacema roztrhnul pytel )) ale to je dobře! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
no vybrala jsem si jí že se mi zdála nejmíň riziková...nevim jen můj názor..a navíc se po ní hubne podobně jako po tubu _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
qwys aha, tak ty jdeš až zítra do práce, jsem myslela, že už tam jsi
můj mladej má trvalé bydliště u mě a bydlí v novém bytě, tak vyplnil pouze BYTOVÝ LIST a SČÍTACÍ LIST OSOB bude vyplňovat u mě, teda vyplním to já za něj , budu to dělat přes internet, tak je jedno, kdo to tam napíše, pouze použiji jeho kod.
stejně si myslím, že to je k ničemu, bo spousta lidí na to kašle
já jdu za chvilku do práce, tak nebude žádné vaření, bude studená strava- žitný chleba se šunkou, sýrem a paprika a na sváču jablíčko a na pití voda a kafčo
tak ať se ti koláčky povedou a pak zítra hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr do práce
Zelenoočko taky jsem moc zvědavá, jak moc si vlasy zkrátíš, znám tě jen s dlouhýma, tak to bude velká změna, doufám, že mi pošleš FOTO  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
gwys sčítání není podle trvalého pobytu, každý se může sečíst tam, kde zrovna je. Sčítací komisař vyplní pro tvého přítele Bianco formulář pro Osobu, nebo se zeptejte jeho rodičů jestli mu vezmou ten jeho originál. Když by se sečetl náhodou 2x tak nevadí, ono by se to mělo nějak provázat.......Už mě z toho hrabe, ať už je konec, snažíme se, aby bylo vše dobrý, ale ve finále bude pošta jako celek za neschopný, že jsme to nezvládly atd....už vidím ty kecy v mediích..... _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:08 am Předmět: |
|
|
Krásné dopolko v kurníčku.....
Dočetla jsem vás jen tak letecky, bo jste toho zase nakecaly dámy slepičky
boss přesně to s tím odkazem jsme řešily už včera s martinou - nic nic, potom první příspěvek "náhodně" najitý odkaz na nějaké poradny.... to není náhoda, ale účel podle nás....
Více na ICQ ju
A včerejší pařba supérrrrrrr, dokonce jsem viděla i ten ouplněk, bo nám krásně svítil na cestu a mě to vyhovovalo, bo jsem řídila a nemusela jsem ani použít dálková světla, ale byl úžasný !!
Kuchtím brkaši a řízečky, kdo má chuť, ať přikluše, ale dřív, než to všechno snědí  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Věrčo, to já bych si řízek dalaaa, mňam. Zatím můžu jen tu kaši. Mám hrozný absťák na maso, tohle jsem nikdy neměla . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
Terco, ta chut na maso asi bude diky mimi, vid? :)ja si myslim, ze to tak pak casem taky budu mit
Verco, ja jsem si to vcera uvedomila, ze jsme se tam chteli taky podivat, ale pak jsem na to zapomnela a vcerejsek jsem mela cistici, pila jsem jen dzus jako jidlo. Kvuli uplnku. I kdyz ten by nam byl hezky svitil na cestu Tak jste nakonec nejeli taxikem a tys nepila, jooo?
No nicmene to radsi necham na tu dobu, az si budu moct dat neco dobreho k piti (fiiineckkooo) a az bude teplejc. A kde najdu nejaky rozpis, kdo v Ch. hraje a kdy, je nejaky, nevis?
Alenko, Petro Hell uz tu pani s listama byla, tak ma fakt nejake to bianko cosi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
Milé berušky,jen rychlovkou se hlásím,nemám ani čas dočítat.Na poště sčítáme a sčítáme,nepamatuji se kdy jsem se naposledy vyspala.Večer končime u přepážky a přejíždíme na hlavní poštu kde pracujeme i do 3 hod.ráno.Ráno vstávám v šest a vše se opakuje.Fakt strašný !!!!!!!Nového nic,metřík poupravím ale váha mi teda teď moc dolů nejde,snad se to zase pohne.Pes je horší a horší,přestala štěkat ale začala hryzat zařízení bytu,minulý týden třeba 2 dny starý koberec a pravda že 20 let starou ,ale zachovalou sedačku.Fakt si začínám myslet,že ji asi budu muset dát někomu se zahradou.Když jsem doma je to miláček,spinká,mazlí se....
Tak papapa zatím.Smolice _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
Romco S.
asi pejsek zarli, ze se tulis v postylce s nekym jinym
Jinak my mame taky dost prdle psice... Jsou vazne na hlavu... Ta jedna je hrabla - porad neco hrabe - polstar, kreslo,deku... A oloupavala z kartonu kousky jak z pernicku a zrala je! Tak ja jsem musela odstranit vsechny krabice. Aspon to ted vypada lip, ale je vazne na hlavu a ted mi porad pohledem vycita,ze jsem ji ty krabice vzala. Ta druha je jeste stene a porad si nemuze zvyknout, co se dela venku to ta prvni uz dela venku vse. Tak mame koberec takovej zbytkovej v obyvaku a az se to poradne donauci, tak ten koberec vyhodime... Je to starost s tema psama...
A ty mas co ze za psa a zahradku nemate? My ano, bohuzel malinkou, na to, v jake prdeli bydlime, a kolik je na nas nalepenych sousedu (42m2), ale tak mam pejsky malicke... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:21 am Předmět: |
|
|
Smolice máš odpo na SZ
qwys no jak můžeš zapomenout na takovou akci, máš mínus teda
Jinak já tu nepsala nic o tágu...to, že budu řídit, bylo plánované celou dobu
Jo a gratuluji k tomu rozpuštěnému máslu
Terčo už se to smaží, už to tu voníííí  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
verčo, qwys
holky já bych to máslo vyměnila za kostku sádla ... se mi to jeví přeci jen výstižnější  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
A váží to sádlo také 250g??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|