Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terča

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 9:17 pm    Předmět: Citovat

Maro, to se stalo i mě. Ale mě musíš brát s rezervou, já jsem přírodní úkaz Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Mara

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 9:33 pm    Předmět: Citovat

Tak ted jste me opravdu vystrasily.

Plikace 1. dubna 2011
Ze 121 cm v pase na 109 cm.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 9:34 pm    Předmět: Citovat

Máro
no sakra chlape, tak nejsi snad žádný béčko a něco pro to uděláš ne? Laughing
nikdo tě nechtěl vystaršit, ale bohužel je to realita ... Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
martina

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 9:37 pm    Předmět: Citovat

Maro
ale to nebyl úmysl tě vystrašit, ale zeptal ses na to, tak jsme ti odpověděly, je to skutečnost, která se už stala, a právě proto, že teď už víš, že by se to stát mohlo, tak tě to třeba nakopne, abys do toho šel doslova po hlavě Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
martina

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 9:38 pm    Předmět: Citovat

jujky, bobul ti už vlastně napsala téměř totéž co já než jsem to sesmolila a odeslala Laughing Laughing Laughing , ale aspoň vidíš, že to tak opravdu je

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Terča

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 9:39 pm    Předmět: Citovat

Maro, určitě si pořiď ostropestřec, jak psaly holky, je to na játra opravdu účinný a vyzkoušený prostředek.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Vlada

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 9:50 pm    Předmět: Citovat

milá děvčata tak jsem si tady konečně přečetla příběhy některých z vás a těch vaších cest jakými jste prošli a klobouk dolů Shocked četla jsem to dlouho a vyloženě zažraná do těch článků.Stále jsem nevěděla jakou operaci mám podstoupit abych ty kila už nikdy nenabrala a aby mi to nedělalo problémy jak zdravotní tak životní Smile a vyhrála TUBULIZACE V TURNOVĚ Laughing Laughing Laughing

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Iriska

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 10:14 pm    Předmět: Citovat

octávko:vítej zpět,,,a gratulka ke kilečkům Razz Razz Razz

Máro:holky to mysleli dobře,ale jsou tu i tací co se jim schudnout,nepovedlo a vzali je,ale riskovat se nic nemá,,,takže zabojuj,jsi chlap a mi Ti držíme pěsti ,to dáš,drž se... Razz

Boss.
no koukala jsem na teho panganiuse,jak jsi to psala a jen jsem kulila oči,asi už ho nekoupim,nekupovaly jsme ho často,ale tak jednou za pul roku ano,,,no nedá se nic dělat,,,přeji ti pěkný den,,,opatruj se Razz Razz Razz

Zelenoočko držse holka to je hrozný.....

Ještě jsem chtěla cosi pisnout a uplně jsem to zazdila,asi protože je čas jit spinkat,tak dobrou nocenku všem Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
bossice

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 3:14 am    Předmět: Citovat

Irisko o "pangáči" už kolovaly články na netu nejmíň 2 roky...jsem to připomněla jen proto, že to bylo zrovna ve zprávách, že ho baštila Terča a taky Petunka a té po něm bylo tedy sakra špatně...tak jsem si řekla, že bych na to možná měla upozornit...Terčo jasně, dneska už si nevybereš, ale přece jen by se člověk měl snažit jíst to nejmenší zlo... Rolling Eyes .

Vidím nováčky i staré známé, tak zdravím!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 6:57 am    Předmět: Citovat

Posílám zatažený pozdrav z Bruntálu a hlásím,že viroza už asi přešla o dům dál,ale že nám dala Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Včera poslali i nejstaršího ze školy(poblinkal se jim tam)a má skoro 18.Takže kromě chlapa jsme to chytli všichni,ale snad už bude fajn.Asi nebudu stíhat,mám na dnešek roznos a potom hurááááááááááá Ostravo a KABÁTI,já se táááááááááák těšííím

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

Lubinko Ty jedeš do Ostravy na Kabáty? A nemohla by jsi přijet malinko dřív,aby jsme se viděly? Mně už je po Tobě smutno... A nemá jet náhodou taky Verca? Mám dojem,že tím tady někde vyhrožovala.... Uh,to by bylo tak príma,se zase vidět Very Happy .
Mám se rozepisovat víc o Maďarsku? No jak chcete Twisted Evil
Ráno v 5 vstávám. Nabalím tašku na bazén,uvařím pro všechny oběd,který bereme s sebou v termohrnci. Nachystat všem snídani,probudit celý apartmán,pooblíkat malé,uklidit,nastrkat všechny a všechno do auta a odvézt je na termály. Tam se porvat se stovkou Čechů o místo ve frontě a nasledně s tisícovkou dalších lidí o lehátka a o místo u oblíbeného koutku,pak zase do šatny,převlíknout malé a dohlídnout na zamykání skříněk. Pak honem nahoru...jestli nám někdo nešlohnul lehátka. První nápor máme za sebou,mimina jdou do malého bazénu a já si konečně můžu dát první kafe a cigárko.(ANNAX...balkonek,byl letos zavřený.)celý den probíhá v klidu,střídáme se v hlídání dvojčat. Po obědě malí usnou,já a manža taky.A pak zase bazény,herna,odpočívání. V šest večer balíme a ranní kolečko se opakuje,akorát z opačného konce,když vynecháme boj o lehátka a frontu. V deset večer odpadám únavou. A tak to jde celých pět dní. Takže všude dobře doma nejlíp Wink
bestickova

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 7:40 am    Předmět: Citovat

Ahojky!Tak u nás hnusně prší už od včera,já hlásím další 2 kilečka dole,ale metřík upravím až koncem měsíce..Hele,ale s tím kafčem je to Kačko dobrý nápad,jsi byla rychlejší,tak snad se Lubča ozve,já bych se přidala Laughing Mona

[/url]
AlenaM

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 7:47 am    Předmět: Citovat

Maro myslím,že to nebude žádný důvod k odvolání operace. Já jsem také před operací přibrala tři kila a mám už opku zdárně za sebou. Tím ale nechci říci,abys to nezkusil zhubnout. Laughing Laughing Laughing Určitě to půjde. Tak hodně zdaru a sil. Rolling Eyes Rolling Eyes

Jinak ještě zdravím všechny lidičky na foru. Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes

[/url]

Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 8:00 am    Předmět: Citovat

No holkýýýýýýýýýý já jsem pro,ale kde se sejdeme???Musím na to připravit chlapa,bo se mooooc stydíííííííííí Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ráda Vás uvidím a Mončo malá bude s tebou????

[/url]

38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
OCTAVIE.k

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 8:25 am    Předmět: Citovat

Besti Gratuluji k těm kilečkům Very Happy A Elince posílá teta pusinku. Já můžu přijet kamkoliv a kdykoliv.
Lubinka Já přivezu třeba taky ty svoje dva caparty a tatu pošleme na procházku s dvojčaty i kočárkem. A věř,že se nebude červenat od studu,ale z toho ,jak bude uštvaný. Laughing Napiš v kolik ,kdy a kde se budeš nacházet v Ostravě a mi s Mončou vybereme nejbližší hospodu.A kdybyby,jsi měla na kvalt,tak si můžeme dát i kafe na benzině a hotovo Rolling Eyes Už se těším,jak malá holka ( a protože se těším,tak z toho zase sejde Sad )
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: