Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:00 pm    Předmět: Citovat

no já sem právě po probrání po tom žlučníku, nemohla dejchat... tlačil mě ten vzduch na plicích, a nemohla sem se nadechnout, bolelo to, a prostě to nešlo, fakt nepřijemná věc...nevím, asi mohutnější lidi napouštěj víc nebo co. Twisted Evil
copak to už pa nejde "vypustit" Smile) grrr

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:03 pm    Předmět: Citovat

Dobré odpoledne uživateky ...

Lenycy
??? tvoje otázka líhání patřila nejspíš bossici, páč já s tebou v tomto směru nemám nic společnýho Laughing Laughing

Moníku z Veselí
přála bych tomu tvýmu atletovi, aby měl aspoň 150kg a vojela ho nějaká stará škaredá tlustá smradlavá bába ... kůůůva já se zas vytočila Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
A prodavačku si měla poslat taky rovnou do řiti ... no tys mi hnula žlučí po obědě Laughing Laughing Laughing
Ale klid ... jsi krásná ženská a jestli jsi trochu koketa, tak v koutku sedět jistě nezůstaneš a ples si řádně užiješ!!! A věř, že vím o čem mluvím, páč já i při své váze nemám o tanečníky nouzi a budeš se divit ani o ctitele Wink

boss
to není z mé hlavy ... nám to právě říkal mudr. při té konzultaci, že když se ufajzne ten žaludek a přemostí ty střeva, tak ten ufajznutej žaludek je "téměř" nevyšetřitelný z gastroskopicýho hlediska ... protože ten velkej odfiknutej žaludek tam zůstává a kdyby se něco s ním dělo Rolling Eyes .... už mě chápeš jak jsem to myslela? sonda by musela být vedená přes ten malej žaludek do střev, přes to přemostění až k tomu velkýmu žaludku ... tak nám to tam vysvětloval http://www.bandingklub.cz/gastricky-zaludecni-bypas.phtml
Vím, že zacházím do extrémů, ale od tý doby mi to vrtá hlavou ... páč jsem měla vřed a co když se znovu objeví? jak zjistí, že je vše o.k? Rolling Eyes

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne ne únor 06, 2011 1:06 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:03 pm    Předmět: Citovat

Tak to netuším, jak to je.. Doufej, že to nebude potřeba tolik.. teď je zbytečný se tím stresovat.. Wink
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:05 pm    Předmět: Citovat

zakleta: ja si take myslim, ze je lepsi vse na jednom miste,navic bys mohla cekat mesic na nejakeho dr, pak mesic na jineho...i kdyz zase co se tyka toho gadtra, tak ja, byt jsem z Prahy, tak se lecim na reflux v Mlade Boleslavi. Nedam tam na ne dopustit, a presto mam gastro v ten jeden den na OB. Jak tu zaznelo - chci, aby to videli ti, kteri to pak budou "delat".
Co se tyka toho CO2, tak to je presne jedna z veci, kteoru nechapu - chapu, ze to nafouknou, kvuli prehlednosti organu, ale muze mi nekdo laicky vysvetlit, pro to pak zase "neodfouknou?? nerikam, ze cele, ale alespon zhruba...?:-/ To tam jako pak v te dutine zustane? Respektive - jak se to ma asi dostat ven, ten plyn?

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:07 pm    Předmět: Citovat

bobulínooo Shocked Shocked Shocked no toto Shocked Shocked Shocked ty chlíváku jeden Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:07 pm    Předmět: Citovat

cindi

ne nevypouštějí co já vím...
a jak ven ..
no krkáš a prdíš Twisted Evil Twisted Evil

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:08 pm    Předmět: Citovat

Cindicek - ja si myslím, že ten plyn se snaží vyfouknout zas ven, ale vždy tam asi něco zůstane.. Myslím, že kdyby jej nevyfoukli a nechali jej tam, tak by jsme asi museli na postelích zůstat přivázaní, neb by jsme uletěli, nadneseně řečeno Laughing Laughing
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:09 pm    Předmět: Citovat

zakleta: neblazni - krka clovek pro to, ze ma vzduch v zaludku, a prdi, protoze ma plyny v tlustem streve, ale tady ti napustej to CO2 do DUTINY brisni, jakoby okolo tech organu...takze si nedovedu predstavit, kudy to pak ma jit ven. pokud tedy ten proces neni takovy, ze ty organy ten plyn jakoby zevne absorbuji a pak ho pres ruzne otvory pousti ven, ale to se mi dost nezda:-)
p.s. nejsem magor, ale puvodne jsem chtela jit na medicinu;-))

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

zelenoočko
takto asi jak kde..
mě po výkonu v Pze řekli že nevypouštějí, a že se dostane ven jinak ( krkání, větry) ..
fuj fuj fuj !!! hnusnej pocit po probrání...asi je budu prosite ať me odfouknou pak co to půjde Laughing Laughing Laughing

verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:11 pm    Předmět: Citovat

tak si pište, že to jde ven výfukem Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:11 pm    Předmět: Citovat

cindi
já nevím, nejak se to do tech orgánů dostane, nevim jestli vstřebá, ale fakt to tak je!

cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:13 pm    Předmět: Citovat

zakleta: dobre, budu s tim pocitat:-))
Jiank pro vsechny: mam tech dotazu hodne moc, tak premyslim jestli je nepokladat spis v sekci "operyce", abych to tady nezasekavala...ale vsimne si jich nekdo?Smile

MONÍKzVESELÍ

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:16 pm    Předmět: Citovat

Nááááázdáááár bobuleeee problém je, že mě tyhle hlášky nevytočí, ale zabolí teda fest....prodavačka mlela samé kraviny, ale to, že větší velikosti nikam nechodí...to si asi zapamatuju. A chlap? Mám dojem a to silný, že usiluje o to, abych se sama sebrala a šla...když jeden den necvidím, je doma horor. Jenže jsem 12 h denně v práci, pak jeho firmy, děcko, domácnost a králíčci a o půlnoci nevím čí jsem. Prej ostatní baby stíhají toho i víc a nejsou tak protivné jako já! Mezi Tebou a mnou je veliký rozdíl, já ty svoje kila nosit neumím a přijdu si někdy jak vesnická máňa...ty jsi od pohledu hezká ženská, opravdu velice pohledná a pak i ty kila vypadají jinak, umíš se hezky obléct, namalovat, máš pěkné vlasy. Kdežto já ráno vstanu, culík, mikina a rifle a letím na úřad...

Zelenoočko ahooooj, pan doktor Adamec na gastru je fajn, co? Já jsem s tou klinikou spokojená i když s ní někteří mají problém. Nejhorší je pro mě ta dálka a 5:20 autobus na Prahu... Smile

Cindicek záleží na názoru, já bych třeba zase nešla do řezání žaludku. Ale chápu, že některým se třeba nelíbí bynd. Můj je v pohodě, port nezlobí a žádné komplikace nejsou...[/b]

32 let, bandáž OB Klinika, 12.07.2010

Naposledy upravil MONÍKzVESELÍ dne ne únor 06, 2011 1:18 pm, celkově upraveno 1 krát.
zakletá

jeste jsme si pak, kdyz uz mi bylo líp, delali z toho srandu s holkou co tam byla semnou na pokoji, byla po slepáku laparo, a prděli sme tam dua Laughing Laughing Laughing

Zelenoočko

Tak já nevím, jak to je.. myslela jsem, že ten plyn musí upustit, že ho tam je asi hodně.. no, jsem laik, nevím...

Cindicek - klidně to napiš do tématu Operace, pokud se to operace týká.. a ano, jistě si toho někdo všimne, neboj.. jen to možná nebude hned, protože né každý zná na všechny dotazy odpověď, že jo.. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: