Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Romi a Sibylko:přeji Vám pěkný večer Sibylko tak pokud by jsi měla tu možnost,,tak chatička by byla super,,,a moc bych Ti ji přála,a taky Ti ráno přeji stoupnutí na váhu a pak dej vědět ju?já to cítím
Jo a psala mi Alenka musela jsem se smát prej už jsem několikrát spletla Qwys za Qwyk já se omlouvám,vubec to nemělo být schválně,,jsem prostě paccošek,,, takže krásný večer i Tobě Qwys Alenko, tobě děkuji za upozornění,,,ať Ti dneska uteče směna  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
přeji hezký večer chci se zeptat ,když budu mít bandáž můžu si dát příležitostně vínko nebo vůbec  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
Sibylko no nazdááááááááááááááár, jsem myslela, že tam pobudeš dýl ale i tohle stačí, aby si člověk oddáchnul a hotel je moc hezkej, čučela jsem na stránky
valím do práce, tak tady celou noc nebudu no možná mě boss odhalí, když budu sem tam nakukovat  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 12:51 am Předmět: |
|
|
Zdar fffšeci, tak už vím, kdo může za to, že u nás ráno tak sněžilo...manža včera vlastními silami zrovna vyměnil gumy , tak prskal.
Evikp tak Ty taky? No tak já jsem slabost v prstech přikládala artritidě (po opce to bylo ale opravdu slabostí a vždy, kdy se pokouším jíst malinko, tak je to tu zas)...taky neotevřu petku apod., když nemám doma muže, tak musím použít nějaké udělátko a když to nejde ani tím, tak prostě zůstane zavřeno, každý večer bojuju s roztrhnutím tablety do myčky, až si s tím rozharaším prsty ještě víc a i karpál. Ale pomalu si zvykám, že můžu taky na ledacos použít nůžky, že? Na zbytek mám otvíráky na baterky, nejlepší je ten "odcucávák"...na zasterilované sklenice.
Zakletá ten klučík chechtanda byl dokonce v televizi.
Irisko...mně se Qwyk líbilo...jsem si vždycky řekla, jó, to "quickly", to na Zuzinu sedí .
Aleno Tebe odhalit nemůžu, protože Ty zřejmě nakukuješ jen po jednom očku a jen vteřinku...to bych musela furt čumět a hlídat na "kdo je právě přítomen" a to já tedy umím čas využít trochu účelněji...
Věrčo veřejně Ti děkuji za sjednání společného ořezu, druhý den po opce budou mít pacoši nejspíš chleba s čerstvými škvarky
Vlada já jsem abstinent, takže neporadím, ale holky si dávají alko až později po opce, tvrdý vůbec a nejdřív střik, ale jak vidím, některé prostě chlápou víno a nic se neděje. Šampáňo zřejmě ignorují, či možná taky ředí nebo míchají a míchají a pořád míchají, až už je na ten blivajs přejde chuť. Snad Ti odpoví "povolaní".
Romano Kilberg takže 17. v kolik?
All... tak jsem si to parádně vymákla...skoro vždy dočítám hafo stránek, skleróza pracuje a psát si poznámky občas zapomenu, takže teď si otevřu stránku ještě v jednom okně a reakce tam píšu postupně tak, jak dočítám. Dobrý, co? No prosím, a na to musí přijít taková stará vopelichaná vopice!
Taky mi se mi dnes ozvala Hanaka vede se jí dobře. Zkouší se zapojovat do pracovního procesu, nějaká brigádička a tak, je invalidní, ale snaží se. Takže držte palce, ať to zvládá.
Aleno tak to mé načuhování Tě tu stejně neodhalilo...zřejmě pracuješ zodpovědně a pilně. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 3:40 am Předmět: |
|
|
bossice tak jsem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:28 am Předmět: |
|
|
...já takyyyyyyyyyyy jenže jsem tu něco smolila Bobulíně a zrovna Tě nezastihla...tak jen dál hlídej klidný spánek poctivých lidí. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 6:23 am Předmět: RE |
|
|
Dobréééééé ikdyž chladné rankooooooo všem ,
chtěla jsem se zeptat,jestli tady někdo byl na gastru v Hornické nemocnici v Karviné?Nemáte přímo kontakt na super citlivého doktora,u kterého to nebude tak nepříjemné ?
A jak prosím tohle vyšetření probíhá,umrtví Vám aspoň trošku krk?
Bojím... .
Děkuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 6:27 am Předmět: |
|
|
Lucinko! Krk ti umrtví sprejem. Dá se to snadno vydržet. Neboj se.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 7:13 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky
BOSS
fákt ? a není to náhodou holčička ? já myslela že jo
Jinak krásné ránko všem, tady to vypadá že bude hezky, a moc se těším na víkend na těch slibovaných 16 stupňůůů  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko v kurníčku
Tak nám to venku pěkně fouká, že bych dala prádlo ven??
K alkoholu po opce - já si dala za 2 měsíce střik a nic mi nebylo.... ale na chlast je odborník přece naše Dejna, ta toho teď vypije víc, než dříve a hned tvrdý
boss už aby byl podzim a my se toho zbavily co...se těším jak malé děcko !! S těmi škvarky jsi mě dostala, jsi fakt pacoš, jak má být
A dnes kuchtím knedle s vejcem na cibulce a nějakou poldu - že by nudlovou?? Takže rychlovkaa  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
Bosice 17.3. V 10:00  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 7:55 am Předmět: |
|
|
pro Romanku K. a Terču !! JE POTŘEBA KLIKNOUT JEŠTĚ JEDNOU NA OBRÁZEK, AŽ SE ZOBRAZÍ !!
Moje 900ml šlichta kapučínová připravena půl hodiny po jídle, aby zatím schladla, ne aby to někdo vzal tak, jako že to piji zároveň se snídaní !!! _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
Ahoj při pátku, zdravím...
Chci se omluvit všem, kterým jsem slíbila napsat a nenapsala.. ve středu odpol.mě bylo ještě jakž takž OK (krom obr rýmy), ale večer mi pak vylítly vysoký horečky a drží se mě pořád. Za chvíli valím k dr., neboť ani přes paraleny a zábaly se pořád nemůžu dostat pod 38,7.. pořád mi to stoupá a stoupá..
Tak se mějte, nedočítám, není mi dobře... ale žiju .. a pokud přežiju a bude mi trochu líp a nebudu jen ležet a klepat se zimou, tak se zase ozvu..
Mějte pěkný den i blížící s víkend....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:08 am Předmět: |
|
|
no věruše, jak odbornice na chlast ????????????? ale je pravda, že mi teda vůbec nevadííííííííí a není mi po něm pak taková zima na nohy
jaktože jdete na pupek s bossicí beze mě ????????? _________________
-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 8:09 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno děvčata v kurníčku, u nás prší. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|