Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Evikp
|
Zaslal: út březen 08, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
qwys Nojo Boss už někde vybírá ten klobouk, už to má za pár...  _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út březen 08, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
Evikp tak, tak, a my si pak dame to vinko na oslavu a priberem zpet tri kila no to ne:))) dame, ale nepribereme:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: út březen 08, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
EvikP no to veliká gratulka ty tajnůstkářko  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út březen 08, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
Romi, já mám internet do mobilu, ale wifi tam samozřejmě je. Mě to trochu zlobilo. Z velké části byla vina na mojí straně, neresetovala jsem novej telefon .
Ale pokud máš noťas, doporučuju vzít noťas. Ajťák mi řekl, že s wifinou v mobilu nemají moc zkušeností, ale na noťasech to tam běhá bez problémů.
Hodina denně Ti na wifi běží zdarma, pak Tě to shodí. Ale pokud bys přemýšlela o nadstandartu, tam je wifi v ceně doplatku. Jenže já ho už měla zaplacenej, tak jsem 50 Kč neřešila. Člověk v životě ztratí víc. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: út březen 08, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
Evikp, gratuluju a jdu držet minutu ticha . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: út březen 08, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
Eviku:já se taky bála co se nestalo,ale za tohle ta minuta opravdu stojí,,juj já Ti veřejně závidím a to moc,jsi holka šikovná,,,blahopřeji jsi borec Tahle sice nevoní,ale zato je od srdíčka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: út březen 08, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
Holky děkuju, oslavila jsem to patřičně, jak se na správnou ženskou sluší.. Nakoupila jsem si dvoje džíny vel. 42 a tuniku... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
Evikp
Velkáááááááá gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minutu ticha jsem držela  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Evíkup, velikost 42, to je krása, to já budu ráda, když budu hubnout a vejdu se do něčeho z toho, co jsem narvala hluboko do skříně, do čeho jsem se před půl rokem vešla . _________________
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Zelenokukadlo kup si přípravek ve spreji, který odpuzuje psy nejen od močení na stromečky, ale i od hryzání.
Terčo teď určitě 2 l neodpotíš v noci, ale určitě tak půl litru vydýcháš. A věř tomu, že nárok na zimomřivost máš už hned po opce. Neodporuj, kačenko!
Tak já měla rozmarýnu už mnoho let a krásnou velkou košatou a letos mi odešla. Na mimózu bacha, je to silný alergen. Tak, jako všechny akátové druhy. Terčo stévie viz níže u Věrči.
Bobule tak na toho "stojáka s kytkou na pravém místě" se kochám, konečně vidím pořádnýho chlapa, ten můj by mohl leda tak zalehnout na buben (rozuměj pupek), roztáhnout nožičky a ručičky a třepotat jimi...s kytkou leda tak na prdélce...ale i tak by to byl fajn pohled, no ni?
Aničko Rycht tak to lituju nejen Tebe, ale hlavně klučíka. Já jsem tohle zažívala s klukama do jejich 15-i let, taky jsem se za ty leta vůbec nevyspala. V tom je nejspíš původ toho mýho sůvačení. Ale po několika záchvatech už jsme vždy dojeli jen na injekce a pak po hodince či dvou jeli domů, doktoři nás už moc dobře v dětské nemocnici znali a tak jsem byla vybavená a věděla přesně, co a jak. Záchvaty dušnosti nejen v zimě, ale díky alergii na vše možné průběžně celý rok a obvykle v noci a ještě navíc často v době, kdy manža měl službu. A do 5-i minut jsem musela s nima být v nemocnici, jinak prý hrozí tracheotomie. Takže se jezdívalo v pyžamu a dece, já jsem většinou spala ustrojená, v očekávání, že "to" zase může přijít. Jakmile dostali rýmu či jednou zakašlali, nebo bylo větrno a rozptýlený pyl, JZĎáci hnojili či stříkali, nebo příliš velké vedro i mráz...tfuj, utěsňovala jsem i okna a odsávač par. Dnes už je medicína dál a vše se dá zvládnout líp. Musíš vydržet, je to nápor na nervy, ale určitě to zvládnete. Tak hodně zdraví a držte se!
Arnoldová ač křídlo je kuřecí, je to pěkná svině . Některé z nás by mohly vykládat...ale s Věrčou neslouhlasím, že jsi byla přežraná, kdybys byla přežraná, vyhodila bys to všechno a ne jen ty příšerný kuří křídla, ty jsou fakt zabijácký.
Evikp mě zamrazilo, bylo to od Tebe darebáctví !
Věrčo stévii mají v každém větším zahradnictví a vůbec to nemusí být subtropy. Až pojedeš z Turnova, zastav se zahradnickém centru Diké, tam ho mívají za 70 kč. Možná je ještě brzo, ale zjara ho mívají běžně.
Chlapci díky za přání k MDŽ, jsem ráda, že se pomalu začíná chápat, kde vůbec tenhle svátek má původ a že ho zdegradovali komančové, to jim je připsáno k dalším zlům.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
EvikuuuuPéééé GRATULACE !!!!!!!!
boss já žádnou kytku, která se žere nechciiii jooo, takhle pořádnou flákotu, to bych si dala říct, ale kytku?? to néééé  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
Boss
Večer možná hodím fotku -20kg, myslím, že ten rozdíl tam trošičku vidět je...
Jako na Tebe Verčo nemám, ale já su tak šťastnááááá... a ty hadříky, to je mor co? Když člověk může nakupovat už normálně. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
no a mě se všichni divíte, že si nakupuji nové a nové hadříky.... naposledy v sobotu tričko - modré, už je na rajčeti, ve srovnávačkách
Jo a dneska jsem řekla tatovi o srazících....LB, TU, Krakonošovu - JJ to prý máš naplánovat sobota+neděle, bo v pátek tata nebude moct a chce za Tebou jet takyyyy a také už ví o víkendu v Brně, takže dámy už jen plánujte, plánujte
Jo a také už ví o jarním výletu do....., který podniknu s .... nebuďte zvědavé, nic nikomu neprozradím
A vše mám schválenoooo, takže už žádné srazy, víc jich dovoleno nemám  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
no a já zase pojedu do pr... Achjooo  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
Eviku nééé, my pojedeme spolu utrácet za hadříky přeceeee  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|