Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 2:17 pm    Předmět: Citovat

Ja se teda uz rezat nechci nechat, doufam, ze nebudu muset, rozhodne bych nesla na plastiku, radsi budu mazat kolagenem a sportovat Embarassed Samozrejme to pak v urcitem veku asi nejde jinak, ale leckdy se to preci jeste vcucne...

Jinak pani, co jsme spolu byly na pokoji, byla na zlucniku kdysi a mela pry docela problemy s jizvou v pupiku, museli ji to neustale cistit a hrozne dlouho se ji to hojilo... Moje stihle a mladsi ja, segra, si zas kdysi nechala delat "prcing" pupiku a hojilo se ji to tri mesice, a to nema takovy skalni previs pneumatikovy jako ja, takze se mam vazne na co tesit, meli mi to riznout jinde, prezila bych to Rolling Eyes

Beruska81,nechteji se ti ti psi navzajem zabit? Very Happy ja mam jednu a tutez rasu a ta mladsi nabyla dojmu, ze ta starsi je jeji hracka, ta starsi, dostavsi mladsi sestricku v dobe harani, zas nabyla dojmu, ze je to jeji dcera a vse si od ni tudiz necha... blaznivi psi.

Lenka1975 gratuluji k tem vyndanym stehum, ze 75 % se na to me rany zitra take tesi, zaroven super, ze dalsi kilco dole, snad me nedozenes Laughing

Naposledy upravil qwys dne po březen 07, 2011 2:18 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 2:18 pm    Předmět: Citovat

Leni hmmmm, ze mě si moc příklad neber raději Laughing Laughing Laughing

Ery tak v tom Ti bohužel neporadím, ale počkej, až načíhne naše dochtorkaaa boss Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Beruska81

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 2:21 pm    Předmět: Citovat

Gwys ta jorkšírka si dovoluje na ty dvě telata jak divá, to se zakousne to pysků a bullmastifka s ní dělá kolotoč, ale jak hárají tak jsou jako nejlepší kámošky. Horší je to se psem, když hárají tak musí být odděleně, protože ten by si smlsnul na každé feně Very Happy
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 3:13 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky Smile
tak u nas je opet krasne Smile
Asi Vas nestihnu docist ani nahodou kafrate a kafrate Laughing Laughing Jenom ke sraziku hlasim ze neprijedu Rolling Eyes Confused Confused Mame u nas maskarni a pred tim jeste oslavu takze mam smolika Crying or Very sad Crying or Very sad Ale uzijte si to u Medveda Very Happy Smile Smile Smile
Lubinka

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 3:42 pm    Předmět: Citovat

Zdarecpalec ve slepičárně Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Konečně to vypadá,že jaro se blíží,huráááááááááááá
Přeji všem krásný a sluníčkový den,nějak nestíhám,ale dočítám pravdidelně,to jo to zase jo-to už je závislost Laughing Laughing Laughing Laughing
Všechny nováčky zdravím
Včera jsem asi po 12 letech oblékla koženou bundu-nebudu lhát,ale učurávala jsem blahem Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
tak mi sviňucha jedna sluší,však se taky na dně skříně načekala jo a koupila jsem si nové botky a to na podpatku jooooooooooo a taky jdu poprvé na ples a to už tuto sobotu,holky já se ták těším.Já vím chlubení už stačí,ale když já su tááááák ščastná
Věrčo fotečky výborné,ostatně jako vždy a bossice komentáře na 1,taky jak jinak,že jo????

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 3:45 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,tak už jsem taky objednaná k panu MUDr.Foltýsovi,ale bohužel až 30.5. hrůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůza,že až za tak dlouho!
Sestřička mi ale říkala,že si už na některá vyšetření můžu zajít ještě před tím objednáním,takže zítra jdu k obvodní lékařce a na té vlastně vše záleží,což je pro mě docela alarmující,že záleží na jednom člověku,jestli bude ochotná mi napsat doporuční na ta vyšetření a hlavně na tubu!
Já mám svou psychološku,takže jsem už k ní objednaná,ale potřebovala bych od Vás vědět,jak se jmenuje to vyšetření,které mi má vlastně udělat?Jako,jestli nemám sklony pak k následné anorexii?
Na spirometrii jsem už také objednaná,protože to dělají i na imunologii a to už mám delší dobu také já a dcery svou lékařku Wink .
Takže obvoďačka mi má napsat doporučení na tubu,gastro,sono břicha a někdo mi i říkal,že i z gynekologie?Proč odtamtud,ikdyž by mě to po šesti letech aspoň tam donutilo zajít... Wink !
Jak dlouho jste po týdenním půropuštění z nemocnice jste musely být doma...?Stačil by třeba jen týden Laughing ?
Děkuji za odpovědi Laughing .
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 3:47 pm    Předmět: Citovat

Lubinko,jen se chval Laughing Laughing Laughing ,já se už také těším,až si budu moct obléknout své staré věcy a boty na vysokých podpatcích,kterých mám spoustu,protože ještě před osmi léty jsem je dennodenně nosila,když jsem měla 57kg Wink Crying or Very sad Crying or Very sad !
bossice

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 3:59 pm    Předmět: Citovat

Kokodák!

Nemám čas se tady s Vámi teď crcat, takže pouze Éčko, zajdi si na oční, to, že dobře vidíš, neznamená, že je oko v pořádku...můžeš mít zvýšený nitrooční tlak, to bolívá hlava a jsou i motanice, taky si zajdi na neurologii, může to být trojklaný nerv, ten švihá, zkus si zmáčknout místo těsně nad půlkou obočí...když to zabolí či začneš i slzet, je to jasný. U trojklaného nervu to skoro stoprocentně je jen na jedné půlce hlavy, rovněž tak bývá i migréna, tomu by zase odpovídala slabost a pachuť v ústech, protože se může i zvracet.
Zkus se ještě předklonit a chvíli vydržet, nebudeš-li cítit tlak do očí, nosních či čelních dutin...

Kokodák, letím k doktorovi!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lubinka

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 4:02 pm    Předmět: Citovat

Lucinka děkuji Laughing Laughing Laughing
Já měla 57kg někdy hodně hodně dávno.To jsem snad ještě chodila na základku a to už je kruci pěkná řádka let.Budeš to mít nebůůůj,jsme holky šikovné Laughing Laughing Laughing

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 4:16 pm    Předmět: Citovat

Ahojte holky.Váha 57 by nebyla špatná.To už bych byla jako modelka.

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
bestickova

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 4:33 pm    Předmět: Citovat

Luci,doporuceni na tubu ti musi napsat mudr.Foltys,obvodacka ti musi napsat doporuceni k Foltysovi,a musis mit spirometrii,sono bricha,gastro a psychologa-tam rekni,ze potrebujes vysetreni pred bariatrickou operaci,gyndare po me nechteli,myslim,ze gyndare chteji az od 35.roku vyse Laughing

[/url]
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 4:36 pm    Předmět: , Citovat

No holky váhu 57kg jsem měla naposledy ve 12 letech . To je děs.
Mám doma zdravotní kartu , tak jsem se dívala. Kdybych k tomu došla ted ve svých 35, to by byla bomba.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
verca

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 4:36 pm    Předmět: Citovat

Lubinkoooooo ahoooooooojjjjjjjj Razz

hele já jdu také na plesík hééččč v sobotu Laughing - ale na sportovní, bo se tma může totiž v riflích hahaaaaaa, to je parádaaaa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing prej jsme ale divná kultůůůra mi řekla bobulína Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak ta bunda je super, že už nemusí ležet dole ve skříni !! Wink

A já měla 57kilo někdy ani nevím kdy....na základce bo možná i ve školce, to ale snad nééééé Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
karloska

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 4:38 pm    Předmět: Citovat

verčo ty jsi zlatá že na mně reaguješ ale ja tam mam jen tu popelnici na fotce nebo nastavit fotku jako uvodní . Pravým tlačítkem zkouším a o otočení fotky tam nic není.

[/url] 37.let Tub. 19.3.10 OV Mudr Foltys
verca

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 4:40 pm    Předmět: Citovat

karlosííno musíš tam jít přes tu ikonku, co máš na ploše, jako když chceš přihodit nové fotečky........ dej upravit album.... tam až Ti vyjedou ty fotky, tak teprve klikni na fotku pravým a tam to najdeš Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 213, 214, 215 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: